17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Натежал е от бъдещото бързорастящо според корема и кралско отроче:)))))

Съпругата не е била довършила минета на Хари.

Едва при втори опит ... дирници - ептен изпростяхте бре, едвам едвам при цели 2 опита и успяли да кацнат не от първия а едвааааааа от втория опит. Не от 20'ия а едва от втория ? И вие взимате заплати ли ?

Бре, тия пилоти ... насочили го към пистата, докато там имало друг самолет, той решил бил да направи втори заход ... От РВД-то явно доматите с колците ги ядат.

голяма горделивка и лоша дъщеря на своя баща и неговите деца горчиво може да съжалява за това че не уважава баща си който не уважава баща си нищо и никого не уважава ако моя баща беше жив никога не бих го отблъснала

горделивостта е грях

едва ли принца като бивш пилот е оценил хумора с втория заход за кацане (не опит, а заход му викат, дир), като се има предвид, че точно при кацане стават най-големите бели.

принца бивш пилот как ли пък не

"Британският принц Хари, който в продължение на три години беше пилот на военен хеликоптер (има диплома за Апачи и е завършил след Итън Военна академия), прекратява пилотската си кариера, съобщиха от двореца Кенсингтън. 29-годишният внук на кралица Елизабет Втора вече ще организира церемонии, свързани с британската армия." 17 януари 2014

на кого му пука

и на мене също не ми пука - защо се лепиш за мен така и не разбрах. освен да си излееш лошото настроение върху някого. за тебе също не ми пука.

Гнусари

"Самолетът на принц Хари и съпругата му кацна едва при втори опит" какво значи "кацна при 2-ри опи" ? има се предвид че първия път не е влезнал ли ?

На тази само като й видя самодоволната мутра и лукава усмивчица ми се драйфа. И се радвам, че нямат никаква реална власт тия, щото тази е способна да разпали и война само да е в светрината на прожекторите!

Дам. Адска противнярка мазна ... Някак си личи колко е изкуствена и самодоволна маймунката.

Ийййй, ши кайш, че от 222рия опит е успял! Цъ, цъ, цъ! Ко сти са притиснили се едно пък някой е останал горе! Нема дося такъв, сички са кацнали.