Самоуби се единственият внук на Елвис - 27-годишният Бенджамин Кио

Синът на Лиза Мари Пресли избягваше светлините на прожекторите и почти никога не се появяваше на публично място

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ли е било в главата на това момче? Дядо му - един от най-известните хора в света. Майка му - безлична, безинтересна и безполезна. Той самият - разкъсан между дядовата си, но все пак чужда слава и собствената си незначителност и безперспективност... Какво би могъл да направи внукът на толкова известен дядо за да съизмери своя живот с този на дядо си и да намери смисъл в него. Трябва да си много земен и непретенциозен за да можеш да махнеш с ръка и да продължиш нататък. Момчето явно не е било такова. Мир на праха му!

Кой кретен напеса това??? ЛИЗА Е ДЪЩЕРЯ!!!

Другите три деца на дъщерята на Елвис негови внуци ли са или са внуци на баба му?

.

Уф,ОБЪРКАХ СЕ !!!!

Елвис е легенда, обаче наследниците му май не струват. И дъщерята, и внука (Бог да го прости) гледат ужасно тъпо и празно. Жалко наистина, защото са имали по-добър старт от 99,9 процента от населението на Земята, но са си пропилели живота в глупости. Все пак, за мъртвите или хубаво или нищо, така че нека почива в мир!

Не Бог да го прости а Онзи го прибра.

Luna0102

Щом Лиза Мари е съпруга и дъщеря на Елвис, значи сина и е син и внук на Елвис. След като е син на Елвис, а Лиза Мари е дъщеря на Елвис, означава че сина на Елвис е брат на Лиза Мари. Бисери на дира.

Като нищо дирниците да са налучкали истината макар и случайно!

Ей тези наекотици много яки не прощават на никой...и тази круша си падна баш до дървото...

Прекалено много слава плюс дрога плюс разглезеност .......

Егати статията.

Ало, редакцията! Лайза Мари е дъщеря на Елвис, а не съпруга! Съпругата му се казва Присила и е майка на Лайза Мари.

Елвис Пресли има 4 внука, този не е единствен

Пише го в статията: Бенджамин Кио е единственият внук на Елвис Пресли. Другите три са внучки.

АЙДЕ СТИГА БЕ, кАТО СА ЖЕНИ - НЕ СА ЛИ " наследници" Егати и ориенталските възгледи за нещата. Жените не са ли хора.

Елвис Пресли е Идиот, излъган от негърската пропаганда да спи с всякакви животни.. Излъган и от араби да яде наркотици.. Умира, по- бързо от наркотиците, преди да се зарази с СПИН, както разни моряци и оня Томи Морисън, дето и те правели като него, излъгани от негърската пропаганда.

Тебе яко не те слуша главата

Напротия, слуша го 100%

Елвис се е оженил за дъщеря си!

Никой ли няма да оправи този текст? Навсякъде името е грешно изписано и на едно място пише, че дъщерята е съпруга на баща си!

Една статия не може да препишете. Лиза Пари е дъщеря му, Присила Пресли е жена му.

Оффф, все се каня да спирам да си причинявам изглаждане на мозъчните гънки, четейки скапаните и неграмотни "статии" на дир-а и пак се връщам и псувам и си тровя нервите. Докога, не знам...

Лиса Мари е дъщеря на Елвис Пресли!

И жената и дъщерята на Елвис не ги слуша главата. Много пари и потресаващ мързел. Ако имаха работа и работно време нямаше да мислят за дрога.

Ку-ку - шемет!! - това семейство са обременени с мания за самоубийства. Но....дрогата не прощава! Сега ще бъде "велик" като дядо си, само, че - дядо му пееше, а този дрисльо - нищо!!

Отишъл си е поредния наркоман-боклук! Нищо фатално, напротив - прочистване от ненужни, нищоправещи и вредни отрепки. А вие, списувателите на статията сте мноо'оо зле: Лиса-Мари е дъщеря на Елвис и бивша съпруга на Майкъл Джексън. Съпругата на Елвис и майка на Лиса-Мари е Присила Пресли (с мижава роля в сериала "Далас".

Дир ника е бъкан с точна информация, сутрин винаги ме разсмива ... малко тъжно всъщност, защото Бойковата простотия вече лъсва навсякъде

Лиза Мари има още 3 деца ...

Жалко за младежа ... .и за нескопосаната статия.....вече дир-а наема за писачи всеки който е виждал азбуката

Един път дъщеря... След това съпруга... Аайде, да се разберете каква,аджаба, му е Лиса Мари на Елис. Може ли?!?!

Жалко за момчето.!

НЕ