Сънят предпазва от грип

Сънят предпазва от грип, защото регенерира имунната система

Обратно в новината

Коментари - Сънят предпазва от грип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

(Информационният център по отровните вещества в Австралия твърди, че не съществува приемливо малко количество формалдехид, което да може да бъде инжектирано в жив човешки организъм). Проучванията на медицинският историк, изследовател и писател д-р Харис Култер разкриват, че имунизациите в детска възраст "... предизвикват вяло протичащ енцефалит при бебета в много по-широки мащаби, отколкото здравните власти са склонни да признаят - у 15 до 20% от всички деца." Той посочва, че последствията от енцефалита (възпаление на мозъка - познат страничен ефект от ваксинациите) - аутизъм, неспособност за учене, сексуални разстройства, астма, внезапна сърдечна смърт при бебета, диабет, затлъстяване и импулсивна агресивност - са именно разстройствата, които най-много тормозят съвременното общество. Много от тези състояния бяха относително редки в миналото, но станаха по-често срещани след повсеместното въвеждане на детските имунизационни програми. Култер посочва също, че "... коклюшният токсин се използва за предизвикване на енцефалит у опитни животни".

деер

Това са пълни глупости. Грип няма. Имунитет срещу грип няма. Имунитетът няма отношение към проблема, който фармакологичната мафия нарича грип. Ваксина срещу удавяне няма и няма и да има.Имунитет също.Турбулирайте въздух в синусите и овлажнявату носа! Витамините са пълна глупост. И т.н.

ако заспите в края на есента и се събудите в началото на пролетта гарантирано няма да сте хванали грип!!! но това мечките са го измислили твърде отдавна ;)) за да е новина, че съня пази от зарази ...

измислил го руснака, брей ..