17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЕЛИК !!! На колене пред гения на сър Пол Маккартни !!

В Е Л И К.

Наистина ли... За бойко (да , с малка буква) тиквата от сик и неговите спални снимки - 2600 коментара ... За великият Пол Макартни , за когото ще се говори и ще се слуша през 3020 та година , само 25 коментара ... колко е тъжен 21ви век .......

Велик!

Пропусната е една от любимите ми-,,Oh,Darling,,- 1969год.Тази песен съществува САМО на запис и никога не е изпълнявана на сцена.

08.12.1980 Джон Ленън е застрелян. Аз учех в Английска езикова гимназия...и няма да познаете, но в онези тоталитарни времена ни пуснаха от училище в памет на Ленън. С The Beatles научих езика.....с тях израснах и станах човек! Това е класика...тяхната музика е философия и за това е актуална и до днес!

Оказа се, че някои от текстовете им са и пророчески, защото каквото и да се помисли или напише е възможно да се случи в даден момент във времето, а те определено не са били(са) глупави.

Невероятен музикант ,да е жив и здрав оше 20 години ,мяшина !

За да напише "Тудей" и да иде в Дубай за "Томороу".

го английския... спор нема!

Имам син на 19, от 10 годишен слуша музика, от Бах та до Хендрикс, ДиСи, Дорс, инди и алтернативен рок. Оня ден ми вика, най-великата група е Бийтълс.

strahoten kompozitor strahoten muzikant abe velik

Безспорно един от най-продуктивните композитори на всички времена. Класическата музика от 19-ти век, например, е същото по величина, както музиката на Beatles. Израстнах с тяхната музика и с какво вълнение събирах снимки и албумите им...тогава нямаше интернет и свободен пазар! Затова, именно, всичко имаше висока цена и ние го ценяхме наистина. Това, което политиците не успяха да направят в Украйна, го свърши Пол Макартни - събра хората на концерт в Киев и забравиха за гражданска война, въпреки, че на някои много им се искаше... За съжаление едва ли ще го видяя някога на живо...За ограмно мое съжаление. Да му даде Господ още години живот и творческо вдъхновение!

Оф, за да няма спорове: Не излъчвам българска музика с някакви изключения от рода на .... Не бе, няма как да излъча Дани Милев, Марияна Попова, Веско Маринов .... гррр, не е за мен!

спри поне да излъчваш простотии.. любопитно ми е да чуя кои са ти идолите.. или те е срам да споделиш...

Е, на 3-ти март лъчих Епизод. Кое да лъча бре?

Извинявай, не мога да ти следя мисълта... много дълбока ми идва...

Най НАДЦЕНЕНОТО име в историята на музиката. Съжалявам. Това е мнението ми.

Няма как някой, който е единица мярка да бъде недценен.

Кой ми бил единицата мярка? Я пак? в 21-ви век?

е кой ти е де, сподели.. Цеца, Меца, Сашка, Porn Hub?

Мнението ти е глупашко, както са и плюсовете, които сам си си нащракал.

Що да е надценено бе? С Джон Ленън са написали към 300 парчета, половината от тях хитове, останалите просто гениални. А yesterday има повече от 3000 кавъра ако не ме лъже паметта. Защо?

музикант, велик певец и композитор! Имах щастието веднъж да го видя на живо и да поговорим за няколко минути и мога да кажа, че ми направи впечатление и на скромен и добър човек.