17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След време в този музей ще гледат вибраторите със сърп и чук и с петолъчки на Елена Йончева и Илияна Йотова, както и кожените гащи и камшика на Курнелия с които строява нерезите от "Посрано20" и пилота-прецедент.

Чаровна, харизматична жена с положителна визия, контрастира с надменната намръщена простакеса Деса.

Чаровна, харизматична жена с положителна визия, контрастира с надменната намръщена простакеса Деса.

не може комунисти да правят капитализъм, вижте какво е по селата, вижте какво се случва там с хората.

Селскостопанската земя е общонародна и се отглежда в кибуци(ТКЗС-та). Голда Мейр, Бен Гурион, Моше Даян живеят в кибуци. За Натаняху незнам, дали е живял в кибуц, но е чист комунист и вожд ....затова Балканите първо го питат като вожд....какво после да правят ....по балкански.

Вместо да и покажат флага на Обшна ВАРНА досущ 1кьм 1 копие на знамето на ИЗРАЕЛ ,и после да заведат в казиното на х-л Интернацинал да похарчи 2-3 милиона шекела на рулетката те в музея на Ретрото

След време в ретро-музея на герберастията вьв БАНКЯ ще има изложени бутонките на капитана наБистришките тигри,кялотите и чантите на мин.ПавловА,портфеила намин.Горанов ,тенис ракета на Иван Саздов,цецомобил пеленгатор наЦветанов, диск с почите на Веско Маринов ,тенкия сьс сирене Лакрима,

Хабер си нямат, какво беше едно време.

Учудвам се как Бойко не и е подарил колата на бай Тошо, той обича да раздава неща, които не са негови....

Този музей е срам за България. "Частен музей" на мизерията..абсолютно ясно е от къде е финансирането. Вместо да се покаже Ботаническата градина в Балчик, официални лица се водят да видят вещи от перода на падението на едон народ.

Пубертетите вчера изсрани нямат думата по отношение на минало за което само са слушали от предубедени сульо и пульо. При комунизма може да беше всичко, но не и мизерия! Мизерията е сега, когато хората умират от глад. За справка ловешкото село преди година или две, когато жена живееше с трупа на майка си няколко месеца, за да взима пенсията а, а старата жена бе умряла от студ. През комунизма от студ умираха само изгубили се в планината през зимата туристи. Жилищата бяха топли и сме си отваряли прозорците, че ходиш гол и умираш от жега. Пък малкият Пъпкозавър ще ми говори за мизерия. Идиот! Комунизъм и мизерия в едно изречение и като акъл и Тиква.

"Комунизъм и мизерия в едно изречение и като акъл и Тиква " казваш А за живота в Куба или Северна корея нещо да кажеш ? А това че ти не си видял мизерия можеш само да се радваш , защото и в БГ е имало. Не всички са живели като теб в апартамент с ТЕЦ, където отоплението е субсидирано от държавата - разбирай от данъците на всички .

Така е тя вече епила Тройной и затова е толкова подпухнала!!!

Е кажете сега, че тази не е противна. Отврат.

Като всички евреи...

От похвалата към наш Бойко, разбирам „Браво!!! Ти успя да превърнеш България в гето! ЕЛИМИНИРАНЕ НА НЕНУЖНИТЕ, МОЙ БРАТ!!!”

Тройной е руски, лимото също... Да я бяха завели в Балчик, поне красота да види, а то соц мизерия...

Не искам да те наричам другояче, просто ще Ти кажа: човече, ТЕ са се нагледали на други kрасоти, но това, което са имали желание е да видят именно твоята "тъпотия на бившия социализъм" !!!

Вижте снимки >> отварям и гледам >>>> / сензационно! Страницата, която търсите, не съществува или сте въвели грешен линк. Няматe много голям избор освен... да се върнете към истинските новини. Дир-а, честит петък.

Много финес има в тази жена, направо аристократизъм! Като се почне от грима на вариететна артистка, мине се през погледа на гладно прасе и се приключи с миналогодишните разкрития за кражби и корупция от сем. Сатаняху. Евала! Жалко, че не успя да се запознае с мадам Банова, щяха да се харесат.

150+

Цитирам! ""Тройной", който навремето го и пиеха хората. " .................................... Господинът, който е дал това обяснение, със сигурност или е побългарен мужикистанец, или блуждаещ русофилистик! В България НИКОЙ и НИКОГА не е пил одеколон "Тройной"!! А може би се е стеснявал да каже, че е бил едно от култовите питиета в незабравимия за него СССР?

Като новобранци в казармата го пиехме, докато нахитреем и се научим да се сдобиваме с истински алкохол.

По времето когато в магазините се продаваше "Тройной" хората по селата имаха по 200-300 литра ракия и по половин тон вино.

;-) ;-) ;-) ;-)

Така си е. И по комшийски спореха кой е по-майстор докато "опитваха" поред ... Тоя тройной може да го дадат на автора на статията...

Едната новина Хампарцумян - другата за тази кранта, качила се в лимузината. Ако имаше реални политици при нас, щяха да попитат какво става с Палестина, защо убиват хора?

ай скрий се с тая "Палестина" бе - все едно на мен ми пука ако избият няколко мангала във Факултето или Столипиново? Като са ти толкова мили тия арабски цигани, вземи няколко у вас - мини по Женския пазар и ще намериш колкото щеш. Бахти и тъпанарите пишат тука.

Няма нищо за панделките, сукманчетата и финтифлюшките на госпожа Нетаняху.

Госпожата има чувство за мярка.

това е демонстрация, евреите показват кои стои на кормилото на България

ИМА ПОГЛЕД НА ХИЕНА , РУСОКОСАТА ХАЗАРКА САРА :))

Глупости. Хиената е животно с интелект. Тя се бори по-силни от нея и успява. Това тук е мазна джуишка свинчуга!

хвалете България с простотията....

госпожата е истинска дама и нейния съпруг е късметлия, че тя го подкрепя

сарказъм хай левъл... много няма да го разберат.

bravo, strahotna jena. golemi preateli na bulgarskiq narod. poveche takiva sreshti. tochno v desetkata. po-chesto da gi vikat.

защо си тиква