Сара Снук: Да бъда мъж? Това е страхотно

Актрисата обра куп награди заради невероятното си превъплъщение в образа на Шив Рой в хитовия сериал “Наследници“

Обратно в новината

Коментари - Сара Снук: Да бъда мъж? Това е страхотно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи двете най-ужасни неща от живота и като актриса, са когато един продуцент и е препоръчал да свали малко от теглото си за да се вмести по реално в ролята си, като на всичко отгоре и е назначил личен фитнес треньор за да и помогне. При друг случай пък, и е направена забележка, за парче торта на снимачната площадка. Това си е направо откровена “гавра”, с личността. Тези хора са извършили “углавни престъпления “, и трябва да лежат в затвора. “ Да и имам проблемите ! “, биха казали 99.99 % от българските жени. Щото кога прибра милионите не рева, нали така.

Пълно е с любители на BBW праскани от множество BBC

Това е новият комунизъм. Той е 10 пъти по-грозен от стария. Стария комунизъм всъщност си беше обикновен национализъм. Хората се интересуваха от ПРИРАСТА на населението, от неговата грамотност, от мечтите на народа. Създаваха се мечти за величие, имахме космонавти, имахме 300 000 армия, от която се страхуваха всички съседи. Просто национализъм. Но това сега е истински комунизъм. Нещо страшно. Нещо грозно. Нещо отвратително. Поради горните особености наблюдаваме образи като Прасеевски и Киро Глупавото.

любимата актриса на всички ?!?! Що за тъпа лъжа е това ? Та 99% от населението на Земята даже не знаят, че съществува! Аман от травестити с претенции!

Поредната която се изкарва жертва

Тази за първи път я чувам! Тезе юнаци колко награди си раздадоха през последния месец, че вече им изгубих бройката на цирковете? Събират се и си раздават сами на себе си награди.

Ах, каква новина, не се откъсвам от интерес ?

Гледа сериали. Приключиха тия хави. Последното интересно нещо беше Мистър Робот. Но нямаше кой знае какъв успех глобално. Твърде сложен сценарии. Добри актьори. Сериозни идеи. Се неща, които днешно време гарантират нисък интерес. Важно е там фентъзита, лизбийства, корварлък, доминация, феминизъм. Те тия олигофрени така прецакаха и първото горе добро нещо от класическите междузвездни войни насам - Мандалореца.

ти този сериал гледал ли си го, та да се изказваш пренебрежително за актьорска игра и сценарий?

да беше ми издухала доде беше жена, са мое го духаш на секви джендарлясници... ББААХАХА

Глупост след глупост