Сашо Кадиев: Живея като среден европеец

Актьорът разкри, че работата в театъра и в предаването "Преди обед" го натоварва, но на този етап не би се отказал от телевизията.

Обратно в новината

Коментари - Сашо Кадиев: Живея като среден европеец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

му е таланта и посвещението към изкуството..Препитава се с глупашката роля на водещ, разбира се с връзки докопал се и задържащ се там. Да бъде театрал, а не като "среден европеец" се ...рал....

Ако ще и като Рокфелер да живее, нещо не помага, когато си парвеню и егоцентричен сноб!

тя и майка му една "чрез нахалство към прогрес" , а иначе е със средно образование.

Искам да кажа, че когато си син на популярна личност и си роден на 5 мин. от центъра на София си ВЕЧЕ с 10 обиколки пред другите. Позитивни, добри и супер талантливи деца има родени и в провинцията,но на тях им е 100 пъти по трудно да успеят..и все пак го правятСАМИ,разчитайки САМО на себе си..Това е достойно за адмирации! А аз Сашо Кадиев не го мисля..

Скъпо момиче-доста деца има родени в центъра на София,които НЕ са успяли, има и доста деца на известни родители ,които са НЕИЗВЕСТНИ.Това за 100 обиколки преднина важи само ако си готов да се впуснеш в състезанието,ако преди това яко си тренирал. И успеха пак не ти е гарантиран!...За успех е нужен талант,амбиция и късмет.В неговия случай късмета му е ,че е син на иавестна майка.Другото си е от него!..

яна, талантлив ,талантлив-колко да е талантлив:) а вразкарче си е 200 процента.

АКО НЕ БЕШЕ ДЕТЕ НА КАТЕТО ,ДАЛИ ЩЕ ДА БЪДЕ ИЗВЕСТЕН АКТЬОР ,ВОДЕЩ И ПОЛУЧАВАЩ НАГРАДИ.......................А КАКВО ДА ПРАВЯТ ТАЛАНТЛИНИТЕ ДЕЦА НА НЕИЗВЕСТНИТЕ И ДОСТОЙНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ И РОДИТЕЛИ???????????????

Да е живо и здраво момчето, но за артист не става, или по - скоро за водещ.

Много ме кефи Сашо Кадиев,и Деси харесвам..И защо да не живее добре,явно работи здраво - всеки ден е на екран,играе и в театъра..дай боже всекиму!...А това ,че "живее като среден европеец" означава,че осигурява ежедневието си без да се безпокои,но и без да е богат(за стандарта на България),точно както повечето средни европейци(за стандарта на своите си страни).Не означава,че стандарта му е равен на стандарта на един швейцарец,например!

Смешно,смешно та чак тъжно.Ако и това недоразумение започвате да ни го навирате егати държавата,както и чалнатата му майка.Колкото повече(не ставаш)толкова повече)незнаен някой те бута.

Сашко никак не ми харесва в предаването "Преди обед" Няма качества за такъв водещ! Деси - прекалено позитивна, почти преиграва! Общо взето и на двамата водещи липсва ЕСТЕСТВЕНОСТ на екран

ХОРА, НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ В БГ БЕЗ НАЧАЛНА СКОРОСТ ОТ НЯКОЙ, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОБИЕ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИЗПИТАХ ГО С ДЕЦАТА МИ.

"""Живея както един среден европеец, без да се тревожа""" Няма такава класа в БГ. Има богати и бедни. Рестото трепери и се тревожи от много фактори.

Много си тъп Сашееее, ама много... Направо си кух... А на екрана си толкова бледен, че чак прозираш...

Некъдърник лежащ на славата на майка си.В сутрешния блок е отвратителен а в театъра няма да го гледам защото просто не ми харесва.Мразя мамини синчета.

Самият факт, че е ПОЗИТИВЕН, а не мрънкач колко сме зле и как сме най-нещастни на света, го издига невероятно много в очите ми. Защото у нас мрънкат и хора, които са добре материално. Браво Саше!Дано има повече българи като теб.

АКО САШО И ДЕСИ СИ НАПРАВЯТ ТРУДА ДА ПРОЧЕТАТ ТОВА, КОЕТО ЩЕ НАПИША, НЕКА СИ ВЗЕМАТ БЕЛЕЖКА. КОГАТО РЕКЛАМИРАТ ПРЕДАВАНЕТО, ДЕСИ ТОЛКОВА ИЗКУСТВЕНО СЕ УСМИХВА И ПОКАЗВА ВСИЧКИТЕ СИ ЗЪБИ, ЧЕ НАПРАВО Е ОТБЛЪСКВАЩА. КАК СЛЕД ТОВА ДА Я ГЛЕДА ЧОВЕК.

Абсолютно съм съгласен.

Живееш като "среден"!

Щеше ли някой да го забележи този, ако не беше отроче на екатерина евро????? А от друга страна - знаем как се издигна и мамчето.Малък жокер: Не с безкраен артистичен талант.

На децата на известните хора със сигурност не им е лесно. Те също имат право на реализация и всяко тяхно действие се гледа под лупа. И критиките са много. Според мен е логично да бъдат лансирани от родителите си, но е хубаво и да оправдаят лансирането. В противен случай се стига до подобни справедливи коментари, като тези по-долу. В конкретния случай синът на Евро просто не става. Ако беше обикновено момче от безизвестни родители, щеше да играе второстепенни роли в някой провинциален театър.

в Стъклен дом игра много добре ние от провинцията му се радваме ...дае жив и здрав и много успехи

И какво "игра"? Каза ли общо 5 думи?

Надушвам, че сме от една порода със Сашко

Бе туй Евро какво име е?

Как какво бе момко? Това е европейската валута.

Сашо Кадиев е талантлив.Гледала съм го в театъра.Но много се чудя,каква щеше да му е съдбата ако беше роден в Тутракан или Полски Тръмбеш...Ако и тогава успееше да се наложи със средно европейския си стандарт...Ето това щеше да е за уважение.

Искаш да кажеш,че тези дето живеем в София нямаме право да сме успяли...доброволно да се откажем от работата и успеха си,за да дадем път на онези от Тутракан?!..А онези дето са родени в Германия..или САЩ...и те да спрат да работят,че да направят път на тутраканци??!!

Не! Искам да кажа, че когато си син на популярна личност и си роден на 5 мин. от центъра на София си ВЕЧЕ с 10 обиколки пред другите. Позитивни, добри и супер талантливи деца има родени и в провинцията,но на тях им е 100 пъти по трудно да успеят..и все пак го правятСАМИ,разчитайки САМО на себе си..Това е достойно за адмирации! А аз Сашо Кадиев не го мисля..

Единственият обективен и точен коментар до тук! Мама - "No comment!"

Абе живееш,смотаняк такъв.Добре ,че е мама!

Прочетох коментарите и останах с впечатлението, че Сашко гея сам си е писал за себе си положителните мнения. Толкова подозрително еднакви ми се видяха

Ако изглеждаш като гей, държиш се като гей, обличаш се като гей и говориш като гей, то тогава какъв си?

Средните европейци обаче си изпращат и нормална нова кола, като до 10 години обновяват :)

И къде си "изпращат"кола? нещо нее е ясно.

Много свежо излъчване има момчето на фона на кафеджийките -снобки ,където гледаме редовно коя мутреса ,каква чантичка си е купила.

Посрещнах нова година,едни гости и сега стискам до следващата пенсия и друго нищо.Аз съм от многото средни българи и съм много,много далече от средния европеец.НЕ НИ ДРАЗНЕТЕ.

абе тоя добре ли е ? живота му няма нищо общо със средният европеец, да яде и да си купува джаджи

абе вие в тази шибана държава получавате всичко по наследство: децата на артистите стават артисти, децата на писателите стават писатели, даже децата на политиците и номенклатурите стават номенклатикури и политици(пишман като сатанишев). този младеж е симпатичен с позитивното си мислене.

абе като имаш гръб е песно да си позитивен :)

Идете, гледайте го в театъра и тогава коментирайте. Вижда се, някои не са го гледали, но сериозно сеят неприязън. Отдавна вече не е само синът на Катя Евро. Да не каже някой, че нещо му е добре, ръмженето започва. Препоръчвам ви постановката Досадникът:)

мразим театър, да се снима у некой филм да го видим! :)

До "В театъра" Театърът е сериозно нещо, но интересно защо един велик антихрист да го ева:-))) бе казал, че "...от всички изкуства, най-велико е киното" Аре, чадо, като се снима в един нормален, гледаем филм от час и половина нагоре, да говорим тогава колко е талантлив.

Сашо Кадиев е супер готин, със страхотно чувство за хумор и се справя великолепно като водещ, заедно с Деси. Хайде стига с клишетата за това кой на кого е син, брат и прочие. Мисля че трябва да съдим за един човек по самия човек, а не да дърдорим глупости. На децата на известни родители им е също толкова трудно колкото на онези, които трябва сами да си пробиват пътя. Просто трудностите са от различно естество. Никому не е лесно в този живот. Много е готин Сашо!!!

Ок може и да е кадърен и да се справя добре, обаче колко има по-умни и по-кадърни, които обаче никога няма да получат шанса да се изявят, защото не са синове, внуци и племенници на известни личности. Това е за съжаление. Без връзки или ако не познаваш "правилните" хора нищо не става. Лека нощ.

Не е задължително най-кадърните и най-талантливите да са най-успешни.За успех е нужна и амбиция и яко бачкане , а и доза късмет!

Преди да разбера, че е син на Екатерина Евро - ми направи впечатление с това, че е крайно неестествен т. е., че преиграва.При това положение - за какъв талант да говорим? Да живее МАМА!!!!

среден идиот по-скоро...

И той парашутист, като майка си Рени в безименния оркестър .... от тук на сетне всичко е несериозно...

Сашо Кадиев е едно изключение.Изключение е да те вземат в телевизия.Изключение е да си син на известна родителка....Само със заплатата от театъра,няма да се живее като среден европеец.Де да бяха така и другите млади ,позитивни хора,завършили за акрьори ,работещи в провинцията.

Браво, браво, щом тъпанари като този могат да постигнат стандарта на "средния европеец", значи всичко е възможно. ОХ ЗАБРАВИХ, ние нямаме популярни майки и бащи :( Е, малшанс, колеги.

Мен пък ме кефи : ))) Позитивно и ведро излъчване , симпатяга. Прави добри роли и в театъра и в киното. Що чалгарска измет се изреди да води разни предавания , то не бяха василки , николини , гиговици, аптекарки, кафеджийки и други подобни отпадъци. С класи е над тях : ) Късмет , Саше ! Със здраве : )))

Много сте злобни хорааа. За пръв път това момче го слушам и гледам по БТВ, много ми харесва. Има талант човека. Поради тази причина ще отида в теътър зад канала за да го видя и на театралната сцена. Сигурна съм, че ще остана доволна.

Като актьор не го знам.Като водещ-баш си е на мястото-води едно едно декадентско, еснафско и снобско предаване, предназначено за скучаещи домакини.На раздумка с познати пред камера и в национален ефир.Явно си има и аудитория.Какъв ТОЧНО му е таланта-тъй и не го разбрах.Има още да се учи от кака си Гала на снобизъм.

С тези мераци повече ще ти отива не Ванина, а Ваги.а

А бе жените защо си падате по мазни пенделсони- мъже, които и една гайка не могат да затегнат.

Де да можеше всички българи в България да можеха да живеят като средни европейци...нямаше да се налага да емигрират за да оцеляват чисто физически. Поне да можеха да се хранят добре и да си плащат сметките пак щеше да е много добре дори и без почивка, но за съжаление за над 80% от българите това е невъзможно. На дъното сме от цяла Европа по стандарт на живот, качество, доходи, сравнено с другите европейци, и на първо място по истинска бедност и мизерия, и съответно изчезване на населението.

На дъното сме, ама никой не ни е виновен. Колко от вас знаят английски език, колко учат нещо, което се търси в момента? Други знаят и могат, но не напускат родния град, викат "Няма работа" и чакат да стане чудо! Учете, създавайте бизнес и вземете и обучете и други хора, когато вече знаете нещо.

Хайде стига с тоя английски, защото в страни като Франция,Германия,Испания и цялото скандинавие- Норвегия, Швеция, Финландия, Дания -много по голям процент от тях не знаят английски и още по лошото не искат да го учат. Като процент от населението знаещо английски,тия страни сравнени с България, то българите МИНАВАТ ТИЯ СТРАНИ. Така че не е до език. В тия страни които изредих много по малък процент от населението им знае английски, но бедност при тях няма. Просто България загива- провинцията се обезлюдява първо селата сега малките градове, защото хората НЯМАТ препитание. И само да те светна, че България не е Германия, където няма разлика между столица, голям град, град и село ... там условията за живот и работа са еднотипни. В България, живееш ли извън София си жив-умрял.

......защото хората НЯМАТ препитание. И само да те светна, че България не е Германия, където няма разлика между столица, голям град, град и село ... там условията за живот и работа са еднотипни. В България, живееш ли извън София си жив-умрял.

другари и другарки, те това си е комунизъм! нещата си продължават същите в един пост-комунистическо-демократически-монархическо-мутренски и чалгаджийски "елит"....едно време в телевизиите не отиваха случайни хора.Така е и днес.Сещам се за дъщеричката на Дик-оффф и Аня Пенчева. и за още една мамина рожба, която стои до Любо Нейков - не и помня името.Кво да коментираме? Ама нали така си требе - отрочетата няма да ходят да почват от нулата, я! Всеки който може да върже две изречения и изглежда горе-долу прилично става "много талантлив"....лошото е, че пак има две писти - едната е за заслужили връзкари, другата е на...летището...

Много ми е симпатичен.Винаги е усмихнат и добронамерен.Чаровен е като дете-няма задни мисли.Чиста душа.

Много е неприятен и като визия и като излъчване.

този т.н.актйор ако си спомняте не можа 10 дни да научи в коя телевизия работи.то не беше ббт ,не беше бтв б и накрая го пуснаха една седмица в отпуск да научи името на телевизията в която работи....на този ли казвате добър

не "актйор", а "актьор"-когато критикувате някого,първо вижте себе си

Любим актъор!

Много злобни хора бе! Човека е страхотен и много талантлив. Вие всички тук ,които пишете гадости сте само едни ГНИДИ! Нещастници. Жал ми е за вас:(

Много злобни хора бе! Човека е страхотен и много талантлив. Вие всички тук ,които пишете гадости сте само едни ГНИДИ! Нещастници. Жал ми е за вас:(

мацката има яки цици

И ти лиси държал бе? Ние с Гачо и Мунчо си мислехме, че сме еднинствени.

И живея като среден, само че африканец, когато съм в България. Но да не си помисли някой, че това е като среден африкански професор. Впрочем имам колеги, които ходят да преподават в Африка за да си хранят семействата. Като среден професор живея само в САЩ и Европа.

Актьор ?Айде бе.Майка му бърше гъза навсякъде . Ама и тя е все дала вече.