Коментари - Сашо Кадиев сподели подробности за сватбата му с Ивелина | Лайф.dir.bg
назад

Сашо Кадиев сподели подробности за сватбата му с Ивелина

Актьорът разказва и за силната връзка с дъщеря си Кати

Обратно в новината
| Редактор : Венемира Мачева

Коментари - Сашо Кадиев сподели подробности за сватбата му с Ивелина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мама великолепният пърцивал.

Саше, като свършат парите, тая мацка пиши я бегала, брат. Хитруша е, личи и отдалеч. Явно добре знае как да харчи парите на мъжете, то чужбини, то почивки, екскурзии. Тя затова е такава гушлива, ама позьорско идва малко. Само детето си не изостявай никога, не си струва заради никоя жена!

Аз за пръв път виждам предаване в което поканиха човек, без значение кой е той дали сашо кадиев или джо байдън да РАЗКАЖЕ ЗА ЛЯТОТО СИ :) Еби му меча и журналя и телевизия, ДЕПЛМВГЗИУСТ ударихте дъното! Това в национален ефир, ще слушам аз какво правил лятото някой си :)

Сашето обаче е мазохист от класа, предполагам знае, че не е сред най-обичаните, но продължава наивно да ни споделя плановете си. Т@п си Саше, имай малко, ако не мъжко поне достойнство!

Кадията е нещо като Тейлър Суифт - всеки ден стърчи в Лайфа на ДИР-а . Без него даже слънцето не изгрява сутрин.

защо се оправдава че заряза детето си , заради една въртиопашка, която ще го зареже... водил я в Корея за 5 дни, а 360 дни детето е сама с майката , е баща ли си ?

не става за баща човек който е егоист, какво има да се показва?

Аз пък изобщо не се интиресувам от ПОДРОБНОСТИТЕ около сватбата му. Даже сега раздбирам ,че се е оженил.

...обнадеждена за тази двойка, малко хитруша ми изглежда девойката.

Колкото и неприятен да ми е тоя, включително и това, че явно не може да си го държи в гащите и изобщо да зарежеш жена и дете, за да се... с някоя друга... това момиче е като гушливо коте на всяка снимка. явно е много сладка. само дето не е трябвало да поддава на женен мъж, нещо ю куцат критериите

Психолозите казвали, че не количеството време изживяно с децата ни, а качеството на това време създава връзката ..... Е, Саше, хрумвало ли ти е, че същото се отнася и за телевизията и зрителите .... Много си ...., Саше!

Абе не знам за сватбата, ама ония ден ги засякох да ядат дюнери и докато чаках моя, тая мацка не спря да оглежда мъжете. Изобщо не ми изглежда като много вярната съпруга

Ами тя е зодия Близнаци. Въртиопашки са и въртиинтрижки

Кадиев, един напълно посредствен човек, който цял живот лежи на лаврите на също така посредствената си майка, актрисата с една единствена запомняща се роля в "Оркестър без име" Екатерина Евро. Колкото до факта, че постоянно ни го навират в очите какво е ял, какво е с*ал и не знам си още какво, явно е част от идеята на някои кръгове българският народ да бъде тотално опростачен и отдалечен от реалността.

Този от къде има толкова пари - Корея, Малдиви, пътуване в първа/бизнес класа….

Завиждаш или? Типично по български!

Тази не си знае километрите . Що за мъж би взел такава брантия ?

как може да имаш име вЕнеМира МАЧЕва????? Но като прочетеш тъпотията, която е написала Мачева, ти става ясно защо са я нарекли така. Мъка.