Scorpions навършват 50 с албум и турне

Клаус Майне и компания използваха пандемията, за да творят - създадоха "Rock Believer"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dimankaf

Надявам се да им се получи турнето.

Приятна група. Слушам с удоволствие най-вече старите им хитове. Идва ли ще им слушам новите, защото вече се повтарят със старите им композиции. И нещо може би любопиптно за вас. В "зората" на Скорпиънс, през 70-те години, те са Загряваща група на унгарската група Омега, при концертите на Омега във Федералната република. Там Омега е много популярна. Приятелството на Майне с Янош Кобор и останалите от Омега датира още от това време. Омега подарява на Ссорпиънс няколко свои Хита, както и изпълнява по Великолепен начин песни на Скорпиънс. Това Приятелство и съвместни концерти продължава и до днес.

Скорпионс, любима група, от 20 години все прощални турнета правят. Бях на последното преди 2 години. Клаус Майне е вече за пенсия, няма да повторя. За албума ще го докарат с технологии.

И аз така помня - 1993, първия им концерт, уж беше "последен" и "прощален". Ей го - на, минаха 30 години, те все още се прощават.

1993 турнето се казва FACE THE HEAT И никога не е било прощално. Като не те натискат що звъниш-тоест бъди глупак за себе си не ни го натрапвай цървул скъсан

Ти може да ми поолигавиш шарана педерас дребен. Що не ми го кажеш на живо путко нещастна.

Като не ти харесва не слушай ве! Никой не те кара на сила говедо

Еби си майката бе педерас

ХИХИ ИБИСИ ТВОЙТА ДЪРТА КОЧИНА КАПУТ МЪРШЪВ

Ходих на 2 "прощални" концерта на Скорпиънс, но честно казано няма да се разсърдя на още един :)

Пак ли ще е прощално?

Снимката е малко стара, барабанистът вече (отдавна) е друг.

На Моторхед бившия, голям звяр