Последен епизод! Таня Стоева се среща с нападателите на Мая

Маските на нападателите падат във финала на втори сезон на „Седем часа разлика” – тази неделя от 20:00 часа по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Последен епизод! Таня Стоева се среща с нападателите на Мая | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

a kude e ivan ivanov ? Pitam vania cvetkova mnogo stranno...

Сериалът е издънка от всяка гледна точка! Сценарий - кой е главния георй, кой е основния конфликт, каква е темата на филма. Два сезона тия герои тъпчат на едно място, нищо не ги променя. Плитки и клиширани образи Изкуствена мелодрама вкарана отвън! Режисура - цветовото решение на филма е трагедия. Има излъчването на сапунка. Излишно напъване на сцените без да има необходимата тежест. 3. Игра - преиграване на всички нива, крясъци и истерии. Това са крайни състояния, не трябва да се експлоатират толкова. Така се изхабяват изразните средства. 4. Музика - като от турска сапунка. Ня всяко изречение драматична музика... 5. Декори - 90% от сериалчето е на декори... това е качество за сапунката... Кога в тая държава ще се викнат едни чужди специалисти да ви покажат как се прави??? От гледане не става! Не може вечно да се оправдавате с липса на опит. Ето вече се правят сериали в БГ.

Братчед, за това повечето телевизори имат дистанционно управление - като не ти харесва смени канала. За всеки влак си има пътници. Аре у лево,че неам вече нерви за енетелегенти и разбирачи.

Пегаси Предаването беше с нечетни раси гадатели, гадаеха от маси превключих, ега си, ега си дават сериала с Ласи. Превключих пак и кво, канал едно той вечно си е същото лайно ега си, с минджи беловласи, ега си, колко много куче Ласи. ПР: Лека нощ, Лееека нощ с програмите сънят ми ще е лош! Превключих пак, след него БТВ перукав ми играе на пари ега си, ега си, защо не вземе козина от Ласи. Отново сменям - Нова телевизия, налагаме лица от Долна Мизия, егаси, егаси, по-силно лаят даже и от Ласи. ПР: Лека нощ, Лееека нощ с програмите сънят ми ще е лош! Отиваме и на канал България, канал 1 лайно, а тва диария егаси, егаси, на Драго чая да напълни Ласи. Във другите канали и не влизам, все гадост, политика и цинизъм, егаси, или по-точно гаси, дресират ни, но ние не сме Ласи! Пр. Лека нощ, Лееека нощ с програмите сънят ми ще е лош!

На мен лично филмът ми харесва, затова си го гледам и ми е интересен. Който не иска - да не го гледа, толкова е просто. Аз обаче наистина съм впечатлена от този сериал, браво на сценаристите.

Най-после смислен филм и добра актьорска игра!

Пълна боза, келява "игра" на персони дето се държат в медиите като холивудски звезди. Демек вземат се много на сериозно. Те и журналистите, дето им наливат масло без покритие.

Бравооо, мноо яко серялчето!!! Кефи ме страшно

завладяваща, спираща даха на оскотелiя народ мутренска мелодрама, заслужаваща "златнiя скункс". мутро даржава. - мутро филми.

А завладяващите турски и американски сериали ли те грабват???

Абейййй! Що ми разваляте кефа да си гледам филма?

като чета сц на филма голяма простотя ! гледа ли ги някои тези тупотиии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе я си изкарай овцете на паша и не се занимавай с коментари на неща, които не разбираш. И човек в 21 век живееш, научи се да пишеш.