Секс преди брака? Не, благодаря!

Не са малко популярните личности, които решават да изчакат до първата брачна нощ, за да се отдадат за първи път на партньорите си

Обратно в новината

Коментари - Секс преди брака? Не, благодаря! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия палчовци са срам и позор за съществото Човек. Всичко утях е пародия - физиономии, облекло, поведенеи. Вижте цигането на марая Кери - бял костюм, черни обувки и шарени чорапи!? Негърски вкус, цигания! Всички целомъдрени, се развели след брака си! Ето ви демострацията! За тях Любов, означвава сметка, далавера, алъш-вериш, показност!

Тази статия да не е платена от ИДИЛ ?

Гледам, че статията все още е на първа страница, така че пак ще се включа. Май пак ще се наложи да започна да се интересувам от такива теми - заради следващата генерация. Както навремето любимата ми леля ми беше консултант по тези въпроси, от мен сега се очаква същото. Като родител/леля определено предпочитам да наблегнат на въздържанието, за да избегнем риск кот нежелана бременност поне докато са ученици/студенти. Но от друга страна е хубаво да трупат опит - колкото и еретично да ви звучи, а не да се бракуват за първия/първата, само за да разберат, че са сексуално несъвместими - примерно единият е асексуален, другият е с нормални потребности (не говорим за нимфоманка или секс маниак) и тогава да почнат да си кръшкат, когато вече са обвързани и/ли имат деца. Пак да повторя, уважавам избора на тези, които са решили никакъв секс преди брака/обвързването. Нямам спомени аз, приятелки или приятели да сме попадали на такъв/а и сега се замислих аз какво ще направя в тази ситуация - дали ще уважа избора на другата страна да стоим на сухо или просто ще реша, че този му избор е очеваден симптом, че не сме един за друг и просто ще се разделим. Това е при положение, че за мен сексът не е физиологична потребност, за разлика от спорта и киселото мляко например, както е при мои приятелки (не са нимфоманки или курви, ако това си помислихте), които макар и от десети опит все пак успяха да ми обяснят какво е това сексът да ти е физиологична потребност, което принципно по-често се среща при мъжете, отколкото при жените. И това, че сексът е физиологична потребност си е в реда на нещата, не си сбъркан/а, но ако и за половинката не е физиологична потребност, ще си имате много проблеми - първо в леглото, а след това и извън него.

Това е едно обосновано изследване от университета във Вирджиния САЩ и може да счупи бухалката на всяка добра фея: "Колко сексуални партньори трябва да има една жена, за да бъде щастлива в брака" https://dnesplus.bg/lyubopitno/kolko-seksualni-partnyori-tryabva-da-ima-edna-zhena-za-da-bade-shtastliva-v-braka_698792

Бели индийци, мъка мъка Не изтряскаш ли 5,6 нямаш си представа на какво се жениш Няма нищо лошо да пробваш тук там

Това е “новата” модна тъпотия ! За кого си пази девствеността ?! Девствеността не е само физическа,след като душата ти е опошлена и нецеломъдрена ?! Живее в опорочена среда ! Самозаблуди !

Тоя на първата снимка има половин сантим разстояние между очите. Сплескана работа. Ако и секса му е такъв, и преди, и след брака, няма смисъл.

Хаха - праскат се отзад като за световно, ама били "девствени" !

Интрегуващо, звучат. Ако имаше и снимки 18+

Има на Интернет и доста видео на жени загубващи девствеността си пред камера... като се поровиш след това, ще видиш, че май всичките "девственици" са се включили активно в порно индустрията под 4, 5 и повече различни имена на порнозвезди. Повечето от тях са украинки... За съжаление в реалния живот е понякога същото и "девственици" след загубване на девствеността се спускат да наваксат със страшна скорост с много мъже. Но тук става въпрос за конкретни проверени имена и затова навярно информацията е точна.

Stanko

Голяма глупост.Едвам двама човека са загубили девствеността си след брака всички останали не.Не ми е ясно каква е целта на статията а и половината от тях нечути звезди с по една роля.Ами добре.И какво от това?

Никъде не пише, че става въпрос само за девствени с някои изключения говорят за въздържане от секс преди брака, някои от тях имат дори деца от предни бракове, ако бяхте чели статиятa, а не само заглавието щяхте да забележите. Макар че аз самият не разбирам въобще каква е целта на тази статия..

Баси, химена им ще хване крокодилски люспи...

ЛЪЖАТ

Животът е кратък и секс трябва да се прави при всяка възможност. Някои се пазят до гроб и хранят червеите девстени - това си е направо далавера.

Сигурно мастурбират и орално се таковат.

Анално, предимно !

Както казва мой приятел, горд баща на три момичета в невръстната възраст--" Отстъпете, моля, на противозачатъчно разстояние от дъщеря ми !"

Ох, домъчня ми за Николета.

Секса си е секс.. Но имай предвид че ако правиш секс с някаква гнусна негърка/ негър, може с ЕДНА глупост, да си ПРЕЦАКАШ живота за цял живот... Каквито и ПАРИ да вземеш, ако после ЛЕЖИШ само по болници, си направил/ направила най- голямата ГЛУПОСТ...

Това е новина от европейски СМИ (избери долу вляво бълг.език): Шокиращо изявление на лидера на африканските мигранти: „Изнасилването е човешко право“ https://www.eutimes.net/2024/01/african-migrant-leader-shocking-statement-rape-is-a-human-right/

Точно във филмовите среди и тези на модата това са невъзможни неща, тези даже и в ушите не са били девствени, освен когато лъжат и фантазират.

Секса трябва да бъде още преди запознанството на време. Защото времето лети и секса "отлита". При жените с менопаузата а при мъжете мерака остава а останалото е кожа.

39 годишна девствена... Тука има нещо много, много гнило...

Имам приятел, който се захласна по една. Влюби се много. Ама оная не му даваше секс. Така казваше - "секс преди брака - не". Приятелят потъна още повече. И се ожениха. След 3 месеца се разведоха. Впоследствие приятелят си призна, че не му е дала и след брака. Така си останал неконсумиран.

Ега ти и странната двойка!!! Мислех, че няма по-близко разположени очи от на краля на Англия Чарлз, ма тоя пич му гепил първото място - толкова малки очички и толкова близо разположени на фона на дълго и голямо лице, при това не грозно, не бях виждал! А мадамата до него от престараване да се покаже супер щастлива и супер миловидна е разтегнала устни в усмивка 66 зъба!

А бе имам чувството, че ни взмает да малоумни ... Едни от големите уруспии, били девствени на 24, 27, 39 г. Дали има глупаци, които да се вържат ?

Същото си мислех. Миранда Кер овършала цял Холивуд и се що шма богаташ ат Австралия до Щатите .

Ама само в ушите

Какво прави богомолката след секса? Тя изяжда мозъка на мъжа си!

Бях чувала за тази тенденция, но съм изумена колко е популярна. Аз лично я намирам за малко крайна, но уважавам техния избор. При нас с госпожичките имаме обратния проблем - още на 15-18-20 разни пИдалчета се опитват да ги манипулират да правят секс, че ако му не пуснели, щели да си останат девствени (ауууу каква трагедия, то не че ще се случи, де :)))). Ти чакай батко й да си дойде в София за ваканцията и бъди сигурен, че поне отзад повече няма да си девствен, щом толкова ти тежи. :)

Интересно, че доскоро масово се публикаха статии в българските СМИ, според които жените трябвало да спят с поне 9 мъже преди брака. Ставаше въпрос за "мнение" на Брандън Уейд, собственик и директор на платения сайт за запознанства www.whatsyourprice.com Очевидно, колкото повече пари заплащат клиентите на сайта за запознанства, толкова по-добре за собственика. Но дори и според различни медицински източници, децата на всяка жена приличат на нейни предишни любовници, защото жената запазвала тяхното ДНК. На кого от предишните 9 любовници ще прилича детето на жената след брака? Сега изведнъж виждаме обратно мнение и връщане към християнските ценности. Спомням си един майор от армията, който казваше какъв съвет давал на дъщеря си за любовния й живот: "стискай краката, докато се омъжиш". Все пак в стабилния брак се изисква доверие, може ли да се вярва на хойкала с много мъже жена? А какво ще стане като ги срещне на улицата след брака? България не е голяма...

В известен смисъл намирам за върховна глупост да се ожениш/омъжиш за първия/първата си. В един момент ти писва от него/нея, ако ще в леглото и извън него да е супер и тогава, когато вече вероятно имате и деца, заедно и поотделно ви тресва хормона и го обръщате на разврат, което е доста по-лошо да сте си похойкали преди да се бракувате. Но вероятно има хора, за които никакъв секс преди брака и никакъв секс с други след него работи - хората са различни. Понеже не съм мъж, нямам проблем да вярвам на жена да й е чисто ДНК-то с цел разплод, но пък определено имам резерви към мъже с прекалено много опит - каква ми е гаранцията, че аз няма да съм му поредната, особено ако се прежаля да му родя дете и да се вържа по този начин?

По принцип няма голяма разлика между много хойкали жени и мъже. Но предвидливост е необходима, дори заради медицински проблеми. 1) Нека да си припомним, че сифилисът е заразна болест и дори преди 100 години е бил разпространен при 5-6% от населението и е бил неизлечима болест, която води до лудост и смърт. Сега процентите не са по-различни, въпреки че болестта се лекува.Това означава някаква доста голяма опасност от подобни болести, когато имаш връзка с подобни много хойкали жени/мъже. 2) Сега се появиха нови проблеми, например това е твърдение на реномирани учени още от 2020 година: "Ръководител на изследванията на Pfizer: Covid ваксината е женска стерилизация" (2 декември 2020) https://archive.is/2gDJk Затова сега ваксинираните самотни жени при запознанства с мъже имат голям проблем: "Ваксинираните жени сега лъжат за своя Vax статус, тъй като все повече мъже ги виждат като риск от безплодие" https://cutt.ly/lwZi53k7 Но същото е валидно и за ваксинираните самотни мъже: "Неваксинирани самотни жени казват "не" на ваксинираните самотни мъже" https://cutt.ly/G4RpYpu

Това, че го твърдят, не означава, че е вярно. Всеки може да твърди всичко.

Наште парясници тука в Бг и те са девствени... в ушите.

Не съм изгубил акъла за да си "купя"котка в чувал... .., също така не съм и известен, освен в квартала.. - викат ми Барон Фон АрноЕбе :))))

пидал

Нигерицата от втората снимка (и аналогичните) как си почиства дупƎто, с тия ноктИ - това е въпроса на десетилетието.

На 37-40 яйца няма. А малкото ако са останали - под въздействието на алкохола, тютюна и зоба, с които тези звИзди се зобят ежедневно. Правете си сметката. За работещите "меринджейки", "силни жени" и прочее неженими кокони - на никой не му трябва хистерична мърморана с претенции.

Знаем, че ти си екологично чистия селяк. Тези са развалини пред тебе. Друго си е да живееш в панелка с мама и да носиш диагоналка.

Що приказваш глупости?!

Я напишете нещо и за хомоориентираните, те кога започват, след сватбата ли, или преди това...

Джъстин Пе*ераза вероятно е започнал да си подава задника още в най-ранна възраст.

Он един път ми го лапа в тоалетната....в Маями саут бийч..