17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ot koga se zaribihme s tozi ne balgarski praznik? Super smiah. A za Diliana,mnogo se e ushmulila. Kato pergel e veche. Predi imashe malko poveche svejest i delikatna mravka. A sega zashto taka izsmukana? Na 40 vse oshte chovek napalno moje da izglejda zdravislovno.

диляно мозък-кога

Що се излага Диляна така? Вече 40 годишна-ами не й отива да се облича и дегизира така. Ама то като нямаш акъл... Иначе за едни е хубава, за други грозна, хора всякакви, но че няма класа това е безспорно.

ЦЕНА?

Хубави сини очи, излъчващи пошлост. Не са като на Клаудиа Шифър или някоя нормална шведка.

За мен е грозна. С нос картоф и изцъклени жабешки очи и жабешка уста.

сбарам, така ще и се изсера от високо в устата, че веднага ще забременее с шебек като Боко

По-скоро жената-к...а! Има се предвид "котва", разбира се. В краен случай може и "крава", макар че е малко пресилено в случая. Съвсем малко. Недочух нещо - в латекс или в "Литекс"? Малко множко ми се чини, но знае ли човек по празниците.

Тая латексовата съшо е идеална за дълбоко гърло сцена. Проблема е че трябва да е някой голям едър негър .. защот' и тя не е много дребна, И ще изчезва наденичката твърде лесно. трябва да се уплътни тая голямата уста много добре.

Нямам нищо против да му духна на това котинци под опашката

Аз предпочитам тя да ми духа опашката :)

Е ти как си представяш само единия да духа. Ту отгоре , ту отдолу , каламбур да стане

Предлагам да се облекат като лайна. Най ще им приляга!

Само на мен ли ми се струва, че рогата на Гани, са направени от черни чували за боклук. Поздравления за изобретателността, но така ти падат инстаграм акциите, нали целиш да демонстрираш лукс и кич обикновено, не за друго:))

Но за годините си е страхотна, откъде тоя ген в село Гулянци? Божа работа.

Баба Дарина ги слага в малкия си джоб всички :)

Диляна е красива и лъчезарна жена, но това просто не е за нея!

Чуди се какво перце да си бодне , за да привлече внимание върху себе си,но това не я прави по значима в общество.

Когато говорим за съвпадащи по време български празник и тоя, който ни налагат отвън, някак си много ясно се вижда разликата в нивата. И тя не е в полза на привнесената перверзия. Ценете българското, братя и сестри! А дебили в обществото винаги е имало. Въпросът е да се ограничат в техния си тесен и ологофренски кръг и да не им се дава гласност, както в случая. Не това трябва да се дава на едно здраво и нормално общество като пример за подражание. Не, че ние сме такова в момента.

Това е все едно някой да има рожден ден, а съседът му именден, той да празнува неговия празник. Ако го прави вкъщи е малоумно. Ако отиде, където празнува съседът - измекярско.

Разгледах снимките, поставени между редовете на статията. Големи, възрастни хора, а са се направили на маймуни. Коя разчекната, коя с рога на главата, коя издула устни...

Много добре!

Как пък може да е толко красива?! Фантастична красавица!

To под всичкия тоя грим кои знае какъв крокодил се е скрил....

Е явно не може...

Сравнено със силиконките, които конвейрно изплюва д-р Енчев, Диляна е хубава жена. Има някои корекции, но са умерени и дискретни! Кофтито е, че не успя да си изиграе добре картите в личен план! Някак евтино се продаде! А имаше потенциал за нещо много по-добро!

защо красивите жени задължително трябва да се "продадат" , за да се счита , че имат пълноценен и щастлив личен живот? Може пък някои да споделят любов, също като не красивите жени, които предполагате ,че имат по-малки шансове за "изгодна" връзка

Това някъде го правят на Фашинг празника през февруари, а не за Хелоин

И какво му сексапилното на този кокаляк?

Питай Васко Василев!

.....................