Селена Гомес отвърна на нападки за закръглената си фигура

Актрисата и певица се пошегува, казвайки, че е качила килограми, защото си е угаждала по време на празниците

Обратно в новината

Коментари - Селена Гомес отвърна на нападки за закръглената си фигура | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само респект към момичето и успех да се пребори със здравословните си проблеми! Който й се подиграва за тегло е мега тъп :) Да не говоря , че и музикално се разви доста в последните години има наистина доста добри песни, за разлика от началото

Абе, важно да прави мусака и свирки. Все едно на Лопес дирника и е по-малък? Споко, Рубенс ще победи. Казах !

Дребничка и пухкава - много е секси. Жалко ще е, ако е поради заболяване. А за тия дето харесват кльощави кобили - нищо не разбирате от жени.

Да се тресат сланини викаш , разбирач

Има диапазон от 100кг до 40кг ако вземем среден ръст от 170см. И двете крайности не са полезни но 55кг-70кг са си добре. Хората прехвалват жени под 40кг както и такива над 100кг. И двете са вредни. Ако държите жената да прилича на 9 годишно дете (под 40кг) или на борец тежка категория (над 100кг) и в двата случая имате психични проблеми.

Цялата е в отоци, заради заболяването й. Освен двата нейни бъбрека, има в коремчето и трети. Пие хапчета за потискане на имунната система, за да не отхвърли тялото й присадения орган, отделно и лупуса ... Дето се вика - чудо е че е жива !

Но ми е жал за момичето. Заболяването, което има, е опустошително. Диетите сигурно са ù последна грижа.

Голямо гупе - голяма работа.

Я да го духат всички, които не те харесват, Селена

ми тя винаги си е била с визия на трътлеста табуретка... Неизбежно е да дебелее все повече с напредването на възрастта

Със сигурност и ти винаги си бил просто парче,урко.Неизбежно е да си останеш просто парче и с напредването на възрастта ти.

Ха , момичето има сериозен здравословен проблем, бре па вие пускате статии, що била закръглена..В тая връзка, под статията с дъртата трътлеста брантия Лопес, дето е натопорчила тлъстата си трътка, заемаща 2/3 от снимката, що сте спрели коментарите, сте ги оставили под тези на тва симпатично моме?

малийййй таз ако я набарам някъде пияна - направо на боц ще го отнесе! един път да й го вкарам и мога да излизам на пенсия

И така дебеличка ще я опраскам безмилостно!

Ще, ама ако говориш за ръката си, не за девойката:)))

Ако имах всичките пари на света... Но, щом нямам ибъ ей тоз глиган. Ей туй гуси ибъ...

Еми освинила се е, какво ми квичи. Да се взема в ръце, да не се обяснява. Да си дебел е признак на друго заболяване (обикновено повече от едно).

а да си завистник признак ли е на заболяване?

Тя може и да отслабне, но на теб интелект няма как да ти присадят. Ще си останеш такъв калъф цел живот…

Тъпанарче, ти случайно да си наясно с факта, че това момиче е с трансплантиран бъбрек и живее втори живот, мамейки смъртта? Лекарствата, които пие за да не отхвърли органа, и най-вече кортикостероидите са причината за това напълняване. За съжаление никога повече няма да бъде слаба, каквато е била. Но най-важното е да е жива и здрава, а дали се харесва на малоумници като теб е без никакво значение!!!!

ох, на чичо-о-о-о-о!

Голем майстор на голем тезгях работи.

По дебелите им личица от рана възраст си личи на къде отиват нещата, особено ако има Гомез фамилия (нещо Латинско). Биберона отдавна предвиди че ще трябва да коли прасе в селото и затова реши да я пусне free range style. С тези китайски очи книжка за кола скоро няма да вземе...

Булката требе да има гъз и за ебане и за бъхтане!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За добрия ред, защото в статията не се споменава, Селена Гомез има трансплантиран бъбрек и автоимунно заболяване Лупус. Чудесно е, че е жива. Никаква не ми е, не ме интересува кариерата й, просто коментиращите е добре да имат това предвид, когато изказват наблюденията си, защото и без това добрият тон бързо изчезва. Мислете, хм, :) за безсмъртната си душа

Твърде начетен изказ - объркала си форума! :)

Вместо да обиждате незаслужено, първо се информирайте за страничните ефекти на кортикостероидите, които се налага да приема заради заболяването си. Малко емпатия никога не е излишна.

Той Бийбъра усети накъде отиват нещата и се преориентира отрано.

То с това мъжко Хейли верно се преориентира... на другия бряг

То че е дебела остави, ама толкова подпухнало и деформирано лице... Тук фейс контрола в селската дискотека няма да те пусне влезеш, лелке.

Оправи си членовете:)

Момее, ела при бай Тоше и ще отслабваме заедно до колкото килограма искаш - ще ти направим фигурата перфектна - само комплименти ще получаваш.

сладурана