17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, което има тази жена, е глас. И до там. Откровенно казано си е грозничка. И е доста слаба, клонящо към грозно слабо, а за извивки и сексапил - въобще дори не се и доближава. И това, с което се разхожда в Париж, е по скоро сценичен тоалет, т. е. и вкус към дрехите няма.

Това по-долу написах като реплика на един лъжлив коментар, създаден от фантазиите на автора си. Но го пиша и тук, защото не е само той, който лъже за Селин Дион и нейния семеен живот, и , за съжаление, получаява куп лайкове от хора, които също не са прочели нищо за нея. Недейте така, хора. Макар че и аз не харесвам нито "тоалета и" , нито постъпката и да се разхожда така из париж "Не пиши глупости. Той не и е насилник. Той е човекът, който я е създал - като външен вид , и като певица - с неговото положение, връзки и познания за този бизнес. Той е продал къщата си , за да финансира началото на кариерата и. И не той, а ТЯ ( по собствените и признания) ГО Е СЪБЛАЗНИЛА И ГО Е НАКАРАЛА ДА СЕ ОЖЕНЯТ."

Аз съм прехвърлил тъкмо 40-така и си виждам как 12-годишната ми племенница, която тъкмо навлиза в пубертета, ме съблазнява. Те на тази възраст болшинството са точно такива - започват да се осъзнават, флиртуват непохватно с всички, много са смешни! Мисълта ми е - историята за това как малолетната Селийн е прелъстила дядо си и как милият разпродал имуществото си, за да я направи звезда от световна величина, вместо както другите деца да ходи на училище. Впрочем убеден съм че на Селийн и на училище не й се е ходило - на тази възраст, на много момиченца и момченца изобщо не им се ходи на училище. Та, Ренето й е дошло като манна небесна, видиш ли! Хубаво е да има и коментари като вашите, за да не губи човек връзка с действителността, в крайна сметка съществуват и такива родители и изглежда никак не са малко, които са готови да продадат децата си на педофили за мимолетна слава и материални облаги.

Сещате ли се Марк Уолбърг как би могъл да провокира Париж?

Като видях снимките я помислих за Яна Маринова - същия крокодил

не забравяй и жена му - джендърът Базил Айденбенц. Родени са просто един за друг...

Съвсем се е отвинтила

песните и са досадни, вой някакъв...

Тази жена има някакви психически проблеми....

Делин Сельон...

Късно е, либе, за китка!

Не е добре!

Тази жена се чална, след като почина съпругът й. Беше скромна и прекрасна, сега се скъсъ да прави глупости.

В българския език няма дума,която да завършва на Ъ!! СкъсА!

Изглежда ужасяващо. Не е етично да я залъгват, че е някаква модна икона. Нищо не стои красиво на старата й изсушена фигура, а пък за страшното й лице не ми се мисли изобщо. Само гласът й остана.

Горката, съжалявам я! Иска й се да е млада и да купонясва, но не е. При всичките й пари, няма как да стане. Пропиля си живота с доста по-стар мъж от нея. Нагледен пример, че "не всичко е пари, приятелю".

Не го е пропиляла. Какво значи пропиляла? На 12 години родителите са отговорни за децата си. А нейните са я продали на заможен чичак. Какъв избор е имала тя? И може ли да я вини някой, че е такава, каквато е. Чудя се дали е ходила и на училище изобщо.

Това, което пишеш, не е вярно. И се чудя как можете да ръсите тука собствените си глупости за други хора. Вземи прочети малко как е било. Никой не я е продавал, и Ангели я е създал като певица. Той е ипотекирал къщата си , за да може да финансира началото на кариерата и. Всичко в нея е създавано и променено, за да изглежда добре на сцената. И КОЕТО Е НАЙ-ВАЖНО - ТЯ ( ПО СОБСТВЕНИТЕ И ПРИЗНАНИЯ), ГО Е СЪБЛАЗНИЛА И ГО Е НАКАРАЛА ДА СЕ ОЖЕНЯТ. Така се е започнало. Може и да са се променили нещата, но не пишете глупости по сайтовете.

Аз съм прехвърлил тъкмо 40-така и си представям как 12-годишната ми племенница, която тъкмо навлиза в пубертета, ме съблазнява. Те на тази възраст болшинството са точно такива - започват да се осъзнават, флиртуват непохватно с всички, много са смешни! Мисълта ми е - историята за това как малолетната Селийн е прелъстила дядо си и как милият разпродал имуществото си, за да я направи звезда от световна величина, вместо както другите деца да ходи на училище. Впрочем убеден съм че на Селийн и на училище не й се е ходило - на тази възраст, на много момиченца и момченца не им се ходи. Та, Ренето й е дошло като манна небесна, видиш ли! хубаво е да има и коментари като вашите, за да не губи човек връзка с действителността, в крайна сметка съществуват такива родители и изглежда никак не са малко, които са готови да продадат децата си на педофили за мимолетна слава и материални облаги.

Вас не ви пита никой. Нали сте хем вечно млади, хем морални, хем етични и прилични. У лево. А, да - и никога не се излагат, ич да не е.

Ех, годинките не прощават!

Четох коментарите на французите, не е на добре тази работа !!!

Безкрайно лоша самооценка.Мнооого слаба и безвкусно облечена за годините си.Секси няма за кога да е,а може да бъде елегантна поне.

Сега й е времето. Ми, какво? Жената не е имала нито детство, нито тийнеджърство. Въпреки стокхолмския синдром, след смъртта на насилника си започва да идва на себе си и стартира от точката, от която е изпаднала в своеобразна кататония някога. И наистина има хубави крака, но по никакъв начин не мога да я възприема като сексуален обект тази жена.

Не пиши глупости. Той не и е насилник. Той е човекът, който я е създал - като външен вид , и като певица с неговото положение, връзки и познания за този бизнес. Той е продал къщата си , за да финансира началото на кариерата и. И не той, а ТЯ ( по собствените и признания) ГО Е СЪБЛАЗНИЛА И ГО Е НАКАРАЛА ДА СЕ ОЖЕНЯТ.

Изглежда плашещо. Спешно трябва да качи 5-10кг...

Лека отврат - моите по-биват, ако че съм на 51 и съм по-космат.

Абе от едни години насетне просто нямаш какво да покажеш, но явно тази "дама" не го разбира.

Jennifer Lopez ще направи скоро 50 и изглежда страхотно, и има какво да покаже! Нищо общо с това плашило..

Мислех, че артистите заети с музика, показват гласа си ... бабоооооо, къде мари ще се мериш с осемнайсе годишните, не можеш излъга времето, много се опитаха, никой не успя.

пРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ГОДИНИ НАРЕД СЕ Е СДЪРЖАЛА, ЗАРАДИ МЪЖА СИ - МНОГО ПО-ВЪЗРАСТЕН ОТ НЕЯ И БОЛЕН ОТ години. Сега се чувства като " изоглавена" - безмерно богата, може да прави кавото поиска, без да се чувства задължена спрямо някого. просто - пази, боже, сляпо да прогледа. Млади мъже, голи крака, странни интервюта. Просто очаквам кога ще превърти в свободата си и влюбеността в себе си, и ще тръгне гола,

За всяко нещо си има време, а времето и да си показва краката до такава степен отдавна е минало.....