Белослава разкри тайната на успешния си брак

Изпълнителката разкри своята формула за семейна хармония и разкри актуалните вълнения на 15-годишната си дъщеря в „На кафе”

Обратно в новината

Коментари - Белослава разкри тайната на успешния си брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление майката бе доста по-талантлива от дъщерята.Но у нас е по-важно кои са родителите ти, а не какво можеш. Време й не на Белослава да се замисли за второ дете.

Слаба ракия е тая като певица. А пълният й с комплекси личен живот не ме интересува.

Ами, не ги четете тези новини и няма да си докарвате високо кръвно... А вие, хем любопитни, хем с ниска обща култура, хем плюете. Имате право да не четете безинтересни за вас новини.

Ох, престанете с тази никому неизвестна Белослава! Впрочем, за Алисия няма ли да има нещо днес? От три семици не сте писали нищо за нея, започвам да се притеснявам, защо ни държите в това информационно затъмнение?

а ти кой/коя беше? даже нямаш смелост и името да си напишеш...много жалки хорица има в тая България!

много моля да ми кажете кой точно се интересува от тази личност,уменията й в брака,и защо тя трябва да ми е пример.Аз не я занимавам с моите неща,понеже тя не ме е питала.Оставам с чувството,че тя ми се натрапва....

и как точно ти се натрапва?да не би на сила да те кара да четеш за нея или да я гледаш...или да слушаш песните й? не нали? и след като не ви интересува,защо четете? защо кометирате изобщо???

миличка,недей бърза...нещастна си,а и с тая злоба нещастна ще си останеш!никакви рецепти няма да ти помогнат...

Твоят коментар обобщи метафорично каквото беше необходимо!

белослава не е кои знае какъв вокал и е световно неизвестна но приизнавам че има вкус и взаимства от правилните музиканти и песничките и са прятни. иначе добре че са мама и тате да дават кинти да и спонсорират музиката. баща и е стар тарикат а мама бивша актриса, а самата белослава е голяма палавница и 100% кръшка.

Като чуя словосъчетанието "Белослава и качествена музика" и получавам нервен пароксизъм!! Хора, та вие слушали ли сте истинска, качествена джаз музика от жена с истински глас?!

На фона на бг музика изпъква със свой стил. Това поне не можеш да го отречеш. Тъпо е да спорим коя музика е качествена защото всеки човек си има предпочитания.

ХАРЕСВАМ БЕЛОСЛАВА ,ХАРЕСВАМ ПЕСНИТЕ И (АМАН ОТ ПРОСТОТИЯ И ЧАЛГА) И И ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ

Не ме интересува дали си има любовник, дали взема бело прави хубава и качествена музика и ми харесва. Колкото до парите на баща и за това си има съответните органи. Никой не харесва незаконно забогателите като изключим тиквата той си има фенове.

Муцка, то уличните котки вият по-силно от световно неизвестната джаз певица Белослава!!!

Вкус другар няма. Винаги е строго субективен.

Как не я срам да говори глупости при положение, че всички знаем че си има любовник. Нейна си работа, но в такива случаи поне се мълчи.

тайната на щастливия им брак са крадените пари на баща и ,за да има и щастлива реализация с плащане и набутване с кинти на точните хора,така е в измисления шоу бизнес в БГ за това никой не ги знае навън защото са големите родни звезди

точно така е, за мен белослава е нахална да говори сега колко голяма работа е.

не ме дър.и сори.

АМА ГОЛЯМО ЛИЦЕМЕРИЕ СА ТИЯ ДВАМАТА, СИГУРНО НЕ МОГАТ ДА СЕ ГЛЕДАТ

Абе има основания да злобеем. Тия двамцата са ни широко неизвестни, пък вие тук се мъчите да ни представяте за културтрегери. Просто първо ни обяснете откъде им идва самочувствието и съответно парите. Майката правилно е отбелязала, че днес всички пеят. Ама нямат такива пари и самочувствие.

Тайната е да не се следите, за да не се хванете. И да имате някакви общи интереси и цели в живота. Другото идва и заминава.

СЪГЛАСЕН СЪМ, ЗАВИСИМА Е, И ВЕЧЕ МНОГО И ЛИЧИ, ЗАТОВА НЕ СЕ ПОЯВЯВА И ПО ТЕЛЕВИЦИЯТА. СПОМНЯМ СИ ПРЕДИ ГОДИНИ В ПРЕДАВАНЕТО НА ЛОРА КРУМОВА, БЕШЕ ЯКО ДРОГИРАНА И НЕ МОЖЕШЕ ДА ГОВОРИ

не знам ти кво взимаш,но не ти влияе добре!

Най-лесно е да плюеш, стар БГ манталитет, явно породен от комплекси.Много са готини!!!!!

Е как не се зарадвахте на нещо - само знаете да плюете - какво й е на Белослава - прекрасна е!

Къде пък видя някой да плюе Белослава в коментарите под тебе, или така си пишеш наизуст ?!!?

ИМАШЕ ГОТИНИ ПАРЧЕТА, НО НАРКОТИЦИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ

Все още се държи, но дрогата ще я съсипе! Жалко за момичето...

Мъжа и е голем "убавец"!