Психоложка: Изневерявайте, за да сплотите семейството си

Изневерявайте, за да сплотите семейството си – съвет, който едва ли ви звучи като рецепта за щастлив брак, но помага, поне според психоложката Катрин Хаким.

Обратно в новината

Коментари - Психоложка: Изневерявайте, за да сплотите семейството си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ти е чудно тя е французойка,там въпроса с изневярата е като детска игра с шефа или комшията

Напротив-много си е наред, 21 век сме все пак. Друг е въпроса, че това го могат само няки, които не са закостенели в мисленето си !

Iliana

психоложката е права.Знам го от личен опит

ще помогне: от алкохолизма - водка, от бронхит - тютюнопушене, от тотална деморализация, оглупяване и разболяване на хората - подобни статии. Ако без шега - вестници и телевизия вече доизмиват мозъка на малко останали нормални с помощта на подобни (...)

Жалко че госпожата не е изпитала чувството да си с един човек и да имаш всеки ден какво да му кажеш,с какво да го изненадаш,с какво той да те изненада и да си говорите дълго.....Така се оправдават клиентите на госпожата,които дано да са малко,защото с тази терапия те ще са цял живот залепени при нея и така тя ще подсигури за себе си средства за целия си живот!!!Предлагам и да си скъса дипломата и да спре да обърква хората.Пожелавам и да намери своята истинска мисия в живота и да бъде истински удовлетворена от това .Може би в някое племе където многоженството е традиция.Така имайки по няколко партньора на ден ще разбере дали е била права...Успех!!!

Няколко семейни приятели се възползваха от съвета и вече са разведени/и преди други са говорили същото/, био-робота ,колко биороботчита за продължаване на рода може да издържа,защото само "пръскането" е лесно ,а отговорността е отвлечено понятие за повечето от тях.

Бих се пробвал с психоложката. Убеден съм че после ще съм по-сплотен. Е може и тройка да си направим...

Сега остава психоложката да си обяви тарифата за "индивидуални сеанси" и това да се окаже.....просто самореклама :-))))

Явно тази женска се надява, някой изневерявайки да я опъне по погрешка и нея. Да ама не.

Тази "психоложка" фъф рет ли е? Да вземе и да си накъса дипломата на хиляди парченца!!! Как отровен се лекува като му се дава още отрова? Или да си изневеряват взаимно докато въобще престане да им прави впечатление?

james, i can help you to strengthen the relationship with your sexy bulgarian wife. what's her phone number?

АБЕ ТАЯ ЛУДА ЛИ Е?!

майката природа е направила мъжа да пръска семе колкото се може по-често и в колкото се може повече влагалища. за да се подсигури продължителността на вида ни... дори не го и мислим. ние сме био-роботи и... действаме! а, жените искат да сме моногамни, обаче!

Коя е майка ти "природа" не теб, бе, другарю!? Ма много сте интересни като вземете да ръсите бисери за да оправдаете похотливите си забежки! Айде, моля, без такива извинения... тя майката природа виновна бе, тя така ги е направила мъжорлята... къде видат дупка да си пъхат пръта...

Другарко Михайловна, огледайте живота около нас и ще видите, че не сте права. А колкото до дупките и прътовете...прът много рядко влиза в дупката без разрешение :)

Трагедия е,когато сексът е в главата ти! Тези,които го правят добре- не говорят за него.

ако това е "маиката ти природа" ти не трябва изобсто да умееш да пишеш и да говориш а да мучиш като някоя маимуна. това сте ти стигне за да намериш повече влагалища за разпраскване на смето. засто делфините и някои други по-интелигентни животни в природата са моногамни? да те варнем в началото на еволъуцията бе, мачо! тебе тогава и дом нема да ти требе и скапи коли и иподове играчки, почни да живееш на дарветата. ама хем искаш живот като на дарветата, хем господ да ти даде всичко жоето човека е постигнал с мозака в главата си. та сто се отнася до сеха, изневерите само разбиват нервите и сриват доверието! после то не може да се запални с твоето простичко "семенце" *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази жена не е в ред!!!!!! Да се научат хората да бъдат по-либерални с половинките си?!?! Да си сменяме партньора, защото в момента ни е скучно?? Както се казва: "Боже, боже, какво доживях да чуя/прочета".....

Много правилно, разнообразието върши чудеса!

,,Спала съм само с мъжете, за които съм била омъжена,,-Елизабет Тейлър

И Робърт Патинсън и Кристен Стюарт мислят така.

Ако си с правилния човек, връзката ти носи удовлетворение и щастие и нямаш нужда от флиртове....ако не е така продължавай да търсиш!

link, малоумна история! Насърчавайте из без това развратеното ни общество...

There is SOME truth in this, for sure. Monogomous marriages in which the partners feel obliged to stay together, are boring and dead. Flirting and going out independently of each other can be a great way to put the spark back into a relationship. It is not easy however!!! The feelings of jealousy for me were much stronger than I expected. I love my sexy Bulgarian wife, but I still need to talk to her a lot about our open relationship.

Щом твоята българска жена не приема този начин, колкото и да говориш, няма да успееш - най-много да се сдобиеш с една нещастна, смазана психически жена. Ти реши дали това ще те удовлетвори в и без това жалкото ти съществуване.

Ама че малоумна патка, тези хора за идиоти ли учат в университетите?! Все едно - играй хазарт за да имаш стабилен семеен бюджет....

Добре казано!

точно казано! да се варнем в каменната ера според професоркатаи да си хварлим духовната еволъуця на кошчето. даи да е чукане на мах пак душевните рами които причиняваме- друг да пласта! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.