17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е суета и гонене на вятър!

Много хора създават деца, а когато децата пораснат, някои от тях съжаляват, че са ги създали. Никой няма обаче да съжалява за това, което той е създал.

Както знаем, смисълът на живота е 42 и отговорът е отнел милиарди години и 2 компютъра - Зема. Жалко за младият и изключително талантлив музикант.

Смисъла е да намериш удовлетворение в някакъв мисловен модел. И този смисъл си е само за теб. Но в случая по-важното е че са го тормозели мисли за смисъла и живота. "Искал е да намери покой." Това говори, че е имал депресия. А депресията е заболяване. Депресията не е резултат на характер и някои форми не могат да се преодолеят с характер, а само с лечение.

Поредният Кърт Кобейн....когато караш по бързата писта лесно намираш смъртта.

Той е намерил възможно най-тъпия тоговор за Смисъла, Живота и Щастието.

Най-универсалният смисъл на живота е това да обичаш. От там е започнало всичко. Само това има смисъл, хора. И не да обичаш само когато теб те обичат. А да обичаш безусловно. Независимо дали ще е човек, животно, идея, мисъл...тревичка...момент, преживяване.... Много ми е тъжно за Авичи. Музиката му много ме радваше. Дано почива в мир.

Тъпи и груби коментари както винаги! Нетолерантни един към друг българи. Смисълът е в това да живееш, а не да се дрогираш и алкохолизираш, защото тогава съвсем не можеш да го намериш този смисъл... Но доста хора избират лесното...

не е така. Ти няма да ми кажеш какъв е смисъла на живота нито пък аз имам право да ти казвам на тебе. Няма смисъл който да е най добър и универсален за всички. Смисъла е ти да намериш смисъл в живта. И моя смисъл може да е по различен от твоя но не го прави по правилен или погрешен смисъл. Да се дрогираш всеки ден е ТОЧНО толкова валиден смисъл колкото да оставиш поколение или да направиш революция. След Х време нищо няма да е останало..нито ти, нито децата ти, нито пирамидите нито човечеството нито планетата нито слъчевата система нито галактиката а изглежда и космоса е на цикли и в края на вески цикъл и то умира. Нищо не остава. Смисъла е такъв какъвто ти решиш и какъвто на тебе ти се иска да бъде!

Принципно си прав, но казаното от теб не важи в случаите на публични личности, които са пример за подражание на милиони млади хора.

Е тва е грешката на хора като тебе....че твоя житейски смисъл е по важен от този на други хора. Всеки мангал може да остави поколение...за това акъл и талант не се изисква. Може да си убеден че неговите хитове ще бъдат запомнени...а твойте деца не!

Бързата слава и коктейлите от дрога водят до подобен край.

Е затова ти пък ще живееш дълго....

да додо , ще живее по-дълго , щото е създал деца и внуци и е оставил нещо , за разлика от два хита , които ще се забравят след година две, поклон пред паметта на това младо талантливо момче, но кои са по-важните неща ?