Семейството на Жерар Депардийо: Нашият баща, дядо и чичо е обект на безпрецедентен заговор

Актьорът беше обвинен в изнасилване през 2020 г. след жалба от френската актриса Шарлот Арно

Обратно в новината

Коментари - Семейството на Жерар Депардийо: Нашият баща, дядо и чичо е обект на безпрецедентен заговор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпросният министър е трансджендър с адамова ябълка, висок почти 1.9м. Нормално е такова хора да бъдат начело на културата, нали? Спете спокойно деца.

Откакто си изнесе парите извън Франция, за да не им плаща пословично високите данъци, банкерските фамилии го започнаха.

Като че ли я беше "изнасилвал" ДВА пъти в неговия апартамент!!

погнаха го за друго. 2017 г е посетил С, Корея и е филмирано наглото му поведение с преводачката и на някаква ферма за коне задявал 10 год. момиченце, че и харесва да язди и защо им харесва да са на седлото и малките момиченца трябвало да са отгоре и др. перверзии. Правилно са го отсвирили дъртия пергиш!

На Депардьо най му отиваше ролята на корумриран политик, отлично му приляга. Изобщо не съм изненадана че е изнасилвал жени, личи по излъчването и поведението му че е една дебела свиня в пряк и преносне смисъл. За да не плаща данъци е готов и от майка си да се отрече, да пръв приятел с Путин, но само докато му изнася. Когато не му е повече изгодно, не се поколеба да се отрече от него. Така че не мисля че би му се опряло едно изнасилване на моралните ценности :)

Жерар има руски паспорт, защо не отиде в Масква и там може да изнасилва на воля, а може и доброволно защото всяка рускиня за 100€ ще му даде.

доброволно изнасилване се нарича с*кс бе бастунар

няма какво да се добави ..... за жалост Франция е едно жалко лайно изсрано от разпрания гъз на някой Клаус Швабски педераст

Във Франция изнасилване няма, там има само ейбън

Като Осъдят трите КОРУМПИРАНИ митничарки, заедно с Шефа им- Валери Стефанов и ще се ОПРАВЯТ тия проблеми. Щото иначе, хората като оня Иван Иванов, като гледат че вместо да ОСЪДЯТ и разтрелят за 2-3 месеца. корумпирани митничари , някакви съдии продатали делото срещу тях с години, може и други да се ПОЛАКОМЯТ и да започнат СЪЩО да взимат подкупи...

Мръсник! Беглец , скрил се при Путин.

Отдавна не е при Путин - избяга и оттам, и сега е гражданин на Обединените арабски емирства.

Тая ливанска пача се взе много на сериозно.

Защо всеки НЕмразещ Русия винаги се оказва, че навремето бил изнасилил някоя кифла?

ами той си я мрази русия, не си разбрал, в началото на войната се е обявил срещу путин

Защо обвинените без изключение са богати и известни личности.А обвинителките са абсолютно неуспешни в кариерата и живота личности.Да сте чули обвинен беден нормален мъж.Няма и да чуете.Проституцията е отдавна присъща на голяма част от женското съсловие.За жалост напоследък с масовото изпедерастяване на мъжете става обичайна и за част от псевдо "мъжкото".

министъра на културата на Франция Рима Абдул Малак - какво звучно и типично френско име..... мисля, че е от старата аристокрация, носи и кюлоти под дългата пола, а и да не забравяме бурката с която си забулва главата и само очите и остават да се кокорят.... и се озърта, белким види беззащитен християнин който да заколи...

То и Мария Габриел , Даниел Лорер , Симеон Сакскобурготски, Мехмед Дикме не звучат , нито по шопски, нито по тракийски, нито по македонски , ама нейсе...

А пък в културата ни какво става. Там са Башар Рахал Касиа Рашел, лиля Маравиля, в. Зоомбори, луиза МакароВвв, разни Халваджани и т.н.

всеки инакомислещ е заклеймен,а няква арабела ще иска ордена от големия френски актьор.О времена,о нрави..!