Елена Йончева: Със Сергей сме само добри приятели

Елена Йончева призна в сутрешния блок на bTV, че се е разделила със Сергей Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева: Със Сергей сме само добри приятели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с вашите глупости за Сергей. Застрамете се! Интересно ако името му беше Владимир или Иван - дали пак щяхте да пишете, че е гей. Помислете малко поне....

gulem ta6ak...bat sergo

Уплахата й от преживявания при пиратите ми намомня моята. Едва оцелях при тежка операция. Плачех, че не се реализирах кат човек- семейство, деца, кариера. Щом излязах от тежкото положение, веднага започнах приготовленията. Елена е узряла за тоз момент, иска също кат мен. Успех!!!

Нищо, баби. Азер шъ ти роди комунистче.

Елена е привлекателна и силна жена.

не това е наи-важнаа новина, но защо толкова злоба и толкова простотии лъха от почти всичко написано.Всички бие сте идеалните божи създания. Господ да пази България с такъв народ

DANO NE E KUSNO ZA TAZI JENA DA SI YREDI JIVOTA , ZA6TOTO E KRASIVA I IMA INTELEKT

Imat visoka klasa i dvamata. Strashno preuspeli sa za ramkite na durjavata ni i otvud neja. Tova razbira se porajda i ogromna zloba. Mislja, che povecheto ot komentarite sa pulna glupost i sa pisani ot hora, koito ne gi poznavat istinski. Moga da pojelaja i na dvamata budeshti uspehi, zashtoto sa zaslujeni.

Ima 3 vuprosa na koito Elena e dlujan da otgovori kat rodolubiva bulgarka 1.Koga za purvi put e usetila che Sergai e minal na drugiya trotoar(v smisul zapohnal da haresva mujkite laski poveche ot jenskite) 2.Tiya shibala li go e? 3.Stefan Danailov shibal li go e?

Аман от СерГей шегата. Сериозно, изтърка се вече, а и никога не е била особено умна, по простата причина, че да се асоциира нечия некадърност със сексуалната му ориентация е върха на простотията и невежеството. Симеончо като имаше толкова деца беше ли стока? Ами то затова все избираме некадърници да ни управляват, защото не знаем по какви фактори да ги оценим. Дали Станишев е такъв или не, на мен лично все ми е едно, съвсем други неща в личността му ме вълнуваха, докато беше на власт. Той беше избран, за да управлява страна, а не да прави порно, макар че ако се съди по множеството идиотски коментари тук, повечето булгаристанци се интересуват от второто, а не от първото. Тъжно, но не е особено изненадващо. Нали сме си изостанали балканци с ориенталски манталитет. А на г-ца Йончева и пожелавам щастлив личен живот, независимо с кой си го прекарва.

taakaaaa, ne sme se 4uvali ot predi izborite, a tova s len4eto na dali e iznenada za njakogo. o6te pove4e 4e sledva6tata adresna registracija na sergi logi4no bi bilo da bade ZATWORA. A tam toj 6te ima prijateli v izobilie !?

Казано в Св.писание (Библията), че всичко ще излезе наяве и всичко ще се разбере за всяко нещо и всеки. И това вече върви с пълна сила в целия свят. Остава да видим в близките няколко години каму как и по колко ще му се въздаде - бъдете сигурни в това! Всяко безумие си има край. Трябва да допуснем, че Господ е имал [и] чувство за хумор за да можем да му простим несъвършенството на сътворението. В противен случай новините за човек не са добри: Опитът ще трябва да се повтори и всичко да започне отначало.

браво

nema kinti?

Божеее колко злоба има по тоя свят ,боже!

Е че той той по жени пада ли си?

чета и не искам да повярвам, че това е нивото на българина - тази простотия, този отвратителен език... трагедия. и всички вие искате и да възпитавате следващото младо поколение. Жалко за държавата. Доколкото до Елена и Сергеи - те са двама обикновени хора като всички нас, и двамата много по-интелигентни от почти всички писали тук за тях, но едва ли можете да го проумеете... Елена Йончева е един невероятен журналист и човек и ме е срам , че сипете толкова простотия по тях, а Сергей - един интелигентен и умен млад човек, който ако не беше в политиката - едва ли щяхте да оплюете така, но на кой от вас му стиска да влезе в голямата политика ??? лесно е отстрани, много лесно. Оставете ги на мира, а аз лично много ги харесвах като двойка, защото и двамата са изключително семпли и интелигентни млади хора

Със Сергей сме само добри приятели НАЙ ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ХЮМНЕТО Е ИСТИНСКО.... СЕРГ ЗАЩО ТОЛКОВА ДЪЛГО ЛЪГАХТЕ С ЕЛЕНЧЕТО

И тя ли не го иска в ложето си? Значи много е загазил комсомолецът... Превенцията е психоаналитик, че може да сдаде психиката. Е, има си нещо скрито, както говорят из коридорите на досегашната му работа. БСП все нещо крият в мъгла, че да е ясно на електората им. А иначе в Перник шяха да ги женят симпатягите. Колко са простички хорицата в любовта си към Партията...

костадинова, ти си болна! Бягай при доктора!

Е, па то има ли на некой тук да му не стана ясно, че жената е кадърен журналист и свестен човек и не й се живее със СерГеййй....., а с истински мъж!!!

не е точно предадено. Аз гледах 2 пъти видеозаписа на сите-а на btv. Тя каза Със Сергей сме добри приятели, а не Със Сергей сме само добри приятели. И освен това каза, че със сигурност не е мека китка. Изкривено представена информация! не го правете!!!

Кой от кого по-грозен! Хвани единия , удари другия

Кметът на Берлин е гей, това не го прави лош политик. Не разбирам защо са тези коментари и какво общо има това с качествата на един човек. Или може би вас пряко ви засяга дали някой от управляващите спи с жени или мъже? Нека да оставим ориенталското мислене и да ценим хората по постъпките им, а не като в училище да отправяме детиснки обиди.

ПОДИГРАВКИ С БЪЛГАРИТЕ СИ ПРАВЯТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ. ГЕЙВЕ ЗА ПРЕМИЕРИ. ДОНОСЧИЦИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ПРЕЗИДЕНТИ. БЪЛГАРИЯ - РЕЗЕРВАТ ЗА ЦИГАНИ.

Да умен е интелигентен ,но също така окраде народа раздаде на приятелите си милиони затова го мразим разбра ли?

4ervena babo ne si li vze no6pa pod ezika?sergei daje bil i dobur priqtel i s azer,a nai-ve4e s vigenin a aaxaxaxaaaaaaaaaaaaa

За с.Пиперков чифлик не бехме и чували!!! А и нова любовница! Гледам и не вярвам на ушите си!!!

Най-после Сергей и Азер ще могат да се вземат.

Доста са се размилипредставите за образованост и възпитания. Сергей не е нито едното Образован е в Русия в специалността кат русия няма втора А възпитанието му се състои в тренировки за интриганстване, подливане на вода и пускане на компромати и слухове.

Доста са се размилипредставите за образованост и възпитания. Сергей не е нито едното Образован е в Русия в специалността кат русия няма втора А възпитанието му се състои в тренировки за интриганстване, подливане на вода и пускане на компромати и слухове.

И двете са вярни много ясно.

Сергей може и да е гей, ама тази е дърта баба. Много е издухана горката, определено трябва да си намери някой по-възръстен мъж.

дори да е вярно, пак е по-мъж от хетеро-педерастите, с които е пълно.

Цяла служба наречена ДАНС се занимаваше с опазването на тайната за гейчо-сергейчо. Само дето не се знаеше от кого я пазят когато всички отдавна знаеха. Навярно от Сомалийските пирати. Че те там имат едни големи... пушки, току виж са му наскачали.

Да, грозен съм... И душата ми е черна и грозна. Ти да не си червена бабичка, че така се подмокряш като чуеш името на СерГея станишков?

Много сте злобни и лицемерни,ако можете да се мерите с акъла на СТАНИШЕВ,АМА не можете,евала на човека...умен и кадърен ама сама птичка гнездо не прави....

Ei,mnogo zloba ima v nas,zatova sme na toia hal...

mmmmmmdaaaa sergej ima meki kitki

Този не триябваше ли да е разстрелян вече,публично на стадиона.БОКЛУЦИ

не мисля, че повечето тук уважават първо себе си. Толкова глупости се пишат за толкова лични неща!

Да оставим човека и Елена на мира. Сергей е човек с достойнство и не е дребнав, а Елена си е, въпреки всичко, обикновена жена. Умна е, но и умните кръшкат.

Mi kato e obarnal posokata SerGEI:) taka e:)

Вас пък кво ви влиза в работата, кой какъв е?

те са КАТО мъж и жена, просто са наопаки... и двамата.

Ако е гей не го вкарвайте в затвора, че там ще му хареса.

е добар вечер!