Звездите от сериалите се събраха на ТВ парти

Куп звезди от българските сериали и предавания, както и лица от новините и актуалните предавания на bTV се събраха на парти на телевизията.

Обратно в новината

Коментари - Звездите от сериалите се събраха на ТВ парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо на такива събирания да се кипрят и кокорят само, да вземат поне да ги правят с благотворителна цел, че да има някакъв смисъл.

От цитираните в инфото граждани, единствения ,който ме кефи и слушам почти постоянно е синоптика Чолаков. Останалите са борещи се за оцеляване халтурчици

С един масраф - нахраниха всички... иначе всеки сериал трябва да се ръси... ай сектир...

много харесвам дияна наиденова, но нека повече не се облича с рокленца от плетиво!иначе е страхотна... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Семейство Тупарови ,язък им за многооооото пари.Какъв кич. Бедни бедни народе,в каква люлка те люлеят.

Едни хора с едни чаши в ръка по време на чума?! Нищо лично. Просто изглежда гротекно. Иначе Ваня Пенчева, Милена Фучеджиева и още няколко са готини хора.

Добре си живеят тези псевдо-звезди в кризата.

Този шопар гнусен - модна икона! Турската телевизия съвсем се оля! Или може би си е платил с милиона, който гушна в края на мандата на Станишев?!

Що за злобар си....?? И от къде знаеш колко е гушнал....Излез и ти си заработи хонорар видно като него....!

За това писаха преди няколко години в медиите. Не ги е "заработил". Взели са ги с Евтим Милошев по проекти, по които в кеая на мандата на Станаишев раздадоха 2 МИЛИАРДА за 2 месеца. Познай на кои хора? Щом да се "кривиш" и да правиш халтура, която се харесва на посредствени хора, е изкуство, плащай и му помогни да си " заработи" наистина следващия милион. Успех и на двама ви!