Димитър Павлов ще участва в първия онлайн сериал

Телевизионния и радиоводещ Димитър Павлов е поканен да бъде гост звезда в първия български онлайн сериал, който предстои да бъде заснет.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Павлов ще участва в първия онлайн сериал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

таланта е без връзки и пари а такива като митето колкото искаш иначе не е лошо момчето

Прескачайки с дистанционното по време на реклами попаднах на "Комисията Павлов.Този човечец изглежда като случайно излязъл за малко от Карлуково.Как може един млад мъж с що годе нормална визия да се държи така?Бг.телевизионите предавания са едно падение и сбирщина на деградирани същества.

Едно време ми харесваше като водещ на Ретро радио 1. След като почна да се показва по телевизията - първо по бТВ в някаква измислена класация, после като водещ на разни други предавания, сега по ТВ7- доста ми опротивя. Не знам защо. Може и да е готин като човек, но не ми допада.

митю притежава доста пъргав и услужлив умствен апарат! разбираемо е за по-мудните в ментално отношение да са възмутени от по-сложното му чувство за хумор! чувството за хумор е преди всичко корелат на интелигентността! съжалявам ако това обижда някого/някои!!! единственото нескопосано у митЮ е работническо селския дрес код :)) стил Илиянци-мол, но пък няма претенциите на дизайнерски обвързан кучи-яж като болшинството пейзано-дегенератчета с високо необосновано вирнати носни отвори (научно казано ноздри) та им се виждат космарлаците у них! :)))

Бе я се скрий на село бе - по-сложното му чувство за хумор - аман от псевдоразбирачи, тоя е толкова дразнещ, че няма накъде повече

...и чичко Фройд те разбира! малко ти секса... не стига това ами и ти е лош... :))) това са научни фак'ти!

Невероятният некадърник. Намразих Magic FM заради него. То бива бива нескопосоно ама чак пък толкова не бива. А "шегите" му....... леле майко. Ама явно връзките, не таланта в тая държава отварят вратите...

Този е един от най-некадърните и нелицеприятни мутри които човек може да види на екран! Мега - мазен, тъпи опити за хумор, трагичен!

Да, така е, но нали знаете, че е милионер от продадени земи около София! В днешно време само ''връзки'' и пари са необходими! Жалко!