Яна Маринова: Призовавам да правим по-добри сериали

Актрисата Яна Маринова опроверга слуховете, че се вихри по сцената само по бельо.

Обратно в новината

Коментари - Яна Маринова: Призовавам да правим по-добри сериали | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова голяма неприязаност към Яна Маринова!Тя изигра в СД много добре ролята си в сравнение с Елена Петрова,която беше самия фалш.

По-добри и стойностни сериали с по-добри и стойностни актьори.С чалгари,миски и силикони -посредствени и скучно-досадни сериали.

Яна Маринова в Стъклен Дом е много по-добра от витизчийките, няма го това маниерничене и хълцане. А не е лощо и тези, които правят българските сериали, да погледат малко турски и да видят колко по-лесни и приятни са за гледане, с чист и светъл образ и ясен звук/ една тяхна актриса обяснява, че звукът се записва в студио/, нашите сериали са толкова притъмнени и артистично замазани, че запомняш лицата на актьорите не по-рано от десета серия, ако си толкова тъпо упорит да ги гледаш и ако обичаш сумтене и мрънкане.

Kalin

Е определено биха били по добри ако се внимава кой учства в тях-а маринова е точно от тия които ....по добре да пропуснат киното и сериалите.Само зрителя ще спечели от това нейно отсъствие.

Напълно съм съгласна! Точно тя не е мерило за добър сериал. Играта и в СД е меко казано потресаваща.

Откога това бездарие с дрезгав глас стана толкова компетентна?

откакто bTV ни убеждават с какво нетърпение трябва да очакваме тази суперпродукция "Стъклен дом"! Така всички участници станаха "суперзвезди"! Ако не беше бозата за мол- а никой , освен роднините и приятелите им нямаше да знае за тяхното съществуване!

Не само пенсионери гледат турски сериали, неуважаема г- жо Маринова!Този обиден тон е напълно неуместен.Всички хора гледат ХУБАВИ сериали.Нека нашите кинаджии си върнат рефлексията за правене на кино и да спрат да се вайкат, че правят хубави филми, но публиката не ги разбира!

е призовала да се правят по-добри сериали от турските,а не от руските,но...както обикновено-невярно предадени думи.

А, аз призовавам за по-професионален актьорски състав!

Голяма симпатяга е.

Ако се научи да се усмихва ще е още по-добре - не само да си разтяга устата, а очите й да гледат все така недоволно.

ot turskite nakraq ne ot ruskite

Цитат: "......да направим по-добри сериали от руските". Руските или турските искате да напишете господа дировци? Щото се сещам са руски сериали, че и филми, които мнооооооооого има да чакате да направим по-добри от тях!!!

Тая е изкукуригала! Цитат: "...стават такива ХУБАВИ НЕЩА... Това е необходимо ЗЛО!" Кукурукупаломабланка!

Хайдеее,и тай празна лейка се взе на сериозно.

Руски, турски нещо ги омешахте тез сериали.Принципно кадрите ви с конкурс ли ги избирате в Дира или ги сбирате от улицата?.

Невероятна "актриса"...мнението и тежи......

Руски, турски- все едно....