Къванч Татлъту се завръща с необичайна роля

Турският актьор се готви за ролята на лейтенант в руската армия.

Обратно в новината

Коментари - Къванч Татлъту се завръща с необичайна роля | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв родител трябва да си, за да кръстиш детето си Къванч?! Не стига това, ами и Татлъту на всичкото отгоре!

Трябва да си анадолски джагал просто. Междодругото това момче е доста бял, това не е етнически турчин. Бог знае от коя потурчена част на балканските народи произхожда.

Баща му е бошняк. А те са ислямизирани сърби. Славяни.

Майката е от Одрин, бащата е от Адана, а бабата по бащина линия е от Босна и Херцеговина, затова е светъл и синеок. Името Къванч означава "гордост".

какъв е ,но е един от най-красивите екземпляри на човешкия род.

Красив мъж и добър актьор.

Преди година Джеймс Камерън го покани в Холивуд на премиерата на новия си филм.Не го подценявайте, момчето е талантливо и едва ли ще си остане в сферата на сериалите.

ох да истанбул си е невероятен град, с уникални хора,абе хубавичко си е там да си признаем.....

Бивш Константинопол все пак.. Хубав град, но погледнат като забележителност.. осмаците са съсипали почти всичко..

Османлиите са осрали всичко. Преди 600 год. е бил столицата на света. Сега е само 1 град с море

Именно..

комлпексар!!!!!

Предател

Защо ни занимавате с този? Само разни, ниско интелигентни жени му се възхищават, иначе си е поредния слаботелесен турчин.

Ти сигурно си самата красота, маникен. Що не си излееш злобата някъде другаде.

Хубавия мъж си е хубав за всички жени за твое сведение , аз се имам за интелигентна жена и когато ми е попадало да го гледам в някоя серия защото не гледам сериал от край до край , му се възхищавам и като актьор и като хубав мъж.

Някои жени имат по- високи критерии за мъжка красота... Ролята на един истински мъж не се изчерпва само с въргаляне в чаршафите... Харесвай си го, но пиши само от свое име.

Красив и талантлив!Един ден ще пробие в голямото европейско кино.Гледайте го в ,,Сънят на пеперудата"

ах истанбул ах ах,горещи спомени

бях в един ресторант с него(на саседна маса де ,да не си мислите до него)наистина е страшно красив и умерен човек,просто му се прекланям

Без значение турчин ли е , българин ли е какъв е , много хубаво си играе ролите и е много хубав и привлекателен мъж, сигурна съм че ако се беше родил близо до Холивуд щяхме да го гледаме и в супер продукции.

Много нежен и привлекателен този лейтенант!!Да внимава някой чауш или башчауш да не го обгрижи нощно време в палатката!!

ако знаехте истинската история от къде са тръгнали българите щяхте да знаете че между българи и турци няма генетични разлики а сме едно и не е нужно да се делим с омраза нищо не се постига

Ще им се на турчелята да се отъждествят с една от най-древните култури в Европа, т.е. света.

Това въобще не е вярно. Единственото общо е че и ние и те сме смесица от много народи, но Турците са по-смесени.

Генетично не знам, но наистина пра-българите и турците са от един културен пул. Предхристиянските, респиктивно предмюсюлманските им религиозни системи са общо взето еднакви, въпреки че има спорове дали прабългарите са били тангристи или са били по-близки до юдаизма.

Супер,Обичаме те ,Kivanc ! Невероятен драматичен aktior :)))

Мразя турски филми, но обожавам един - "Езел". Там този лигльо се появи за няколко серии като наемен убиец, надебелял и с брада - още не мога да повярвам колко добре играеше - беше супер зъл и неприятен, точно каквото изискваше ролята! Затова вярвам, че и тази роля ще му подхожда.

Навремето тази рубрика започна под наименование "high-life". Впоследствие хората се осъзнаха и я прекръстиха само на "life". С тез матрялчета е крайно време вече да я препрекръстят на "low-life", т.е. "долни хора и нрави".

Тази се споменава,че ще участва,но Шура ще се играе от Фарах Зейнеп ( Айлин от "Времето лети")...:):) Ако наистина започнат снимките,че то в Турция напоследък стават едни работи...

Звучи интересно, по-добре такива турски филми да излъчват по българсите телевизии, вместо сегашните сериали за махленски свади. В началото на 90те по нашите телевизии имаше и руски филми, разказващи за съдбата на белогвардейците, изпаднали в немилост след октомврийската револ*ция.

Ебати и сериалите....

Славянските гени просто "крещят" във външността на този "турчин".

ОЧЕВИДНО! Това без съмнение е така! Само внимавай, че може да скандализираш някого. ;-)

Не разбирам какво ви учудва, че в една държава има различни по цвят хора. Все едно да мислите, че германците са само руси със сини очи, а французите са само с голям нос.

КРАСИВ И ТАЛАНТЛИВ МЛАДЕЖ!!!!

Това са западноевропейски гени, по едно време там е била Латинската Империя, а също в Турската Империя са работели много Германци и Англичани.

Латинската империя е държава, която съществува в периода 1204 1261 година на част от територията на Византия. Чак през 1453 година Константинопол пада под власта на селджуките, така че гените на въпросния артист са си чисто славянски. Явно някоя баба или прабаба славянка похитена при набезите им в доста по късен етап. Иначе момчето си е талантливо и хубаво няма спор.