Искат ”Недадените” в Израел, Франция, Унгария и Полша

Още преди да се излъчи по БНТ, сериалът „Недадените” бе поискан от израелска телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Искат ”Недадените” в Израел, Франция, Унгария и Полша | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

филма трябва да има и подзаглавие НЕДАДЕНИТЕ (в последствие наши гробокопачи)

Хей, мислещите и пишещите, та това е първият опит, да опит, да се прави филм на тази тема - натискана, игнорирана, изолирана, мачкана, замазвана - и то от КОМУНИСТИТЕ ! Ха сега, умници мои, обяснете си ЗАЩО ?

Да, световна практика си е да се излъчва по епизод на седмица, а ако толкова държиш да не ти се накъсва сюжетната линия може да си "запазиш" няколко епизода и да ги изгледаш накуп, аз така направих с "Под прикритие"- за 2-3 дена изгледах всичко до средата на трети сезон. И, ако не се лъжа "Забранена любов" я даваха всеки ден, но такава тъпотия просто не се търпи...

името на серяла си е ок,даже много ок.ама всичко останало е боклук.а серялите се искат от израел и полша за да ги показват на тамошните студенти как не трябва да се прави кино :)

Мъкааа! Слаби диалози, лошо озвучаване, примитивен грим, накъсан сценарий, неразбираема дикция (с изключение на Вельо Горанов) недодялана режисура... с две думи няма да си причиня подобно изживяване с втора серия.

и кой измисли това тъпо име....?

Браво,любимите ми актьори! Предчувствам, че филма ще е хубав. най-после да се покаже истината за този невероятен епизод от нашата история! С гордост,разбира се!

Мариус Куркински и Камен Донев НЕ са сред ключовите персонажи. Явно искате да кажете "актьори", а не "персонажи". Малеееее, мале, мале... много непрофесионално!!!! Иначе - успех на сериала!

Имам големи надежди за сериала, но с какъв акъл го пускат в негледаем ден и негледаемо време????

kokobrais

Кво ти дреме....:-)

И все доказано тъ..те Бахарови,ту единя ту другия.

Очаквам филма с нетърпение.Дано има успех!От друга страна, обявиха го за излъчване от 10 март.Сега пък от 21 март.И после:по серия за седмица.Ще забравиш за какво става дума до следващата серия.....

Ми не са свършили монтажа явно, заради това го отлагат. А по серия на седмица си е напълно нормално, в цял свят е така. Само старите сериали се излъчват всеки ден, защото са купени на килограм.

Очаквам го с интерес и много се надявам да не е разочароващ. не харесвам ни най-малко Камен Донев, но въпреки това ще се опитам да гледам филма.

Чакам с нетърпение този сериал, в който участват едни от най-добрите ни съвременни актьори!!

Когато турските сериали се излъчват в Турция, също се излъчват по веднъж в седмицата. Това е обичайна практика за всички телевизии по света, които произвеждат сериали. Когато се излъчват чужди продукции то те вероятно вече отдавна са заснети, та има мегдан да се излъчват и по 5 епизода на ден. Що не се замислиш малко, ама нали е по-лесно да критикуваме.

Замисли се ти.Нали 12 епизода отдавна са заснети,какво пречи да ги покажат за десетина дни?Така, че коментарът ти е излишен.

Ами защото работата по един сериал не приключва просто със заснемането на епизодите. Освен това има и странични фактори като реклама, маркетинг и рейтинг. Един сериал не се пуска просто така в пространството. Правят се проучвания кога да се позиционира в ефира и тн. А има и договорки между телевизиите и продуцентските компании. Та нещата не са толкова прости. Аз все пак предпочитам да гледам по един хубав епизод на седмица, а не боза всеки ден, въпрос на гледна точка. Пък има вариант и да си изгледаш целия сезон наведнъж, когато излезе целия.

Дано да е добър сериала. Ще го гледам главно заради Камен Донев.

Защо всичко у нас или "стартира" или се "случва"? Тези не знам откъде взети клишета звучат много "спортно" и превзето. Адски обедня речникът на така наречените журналисти.