17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като си помисля колко от настоящата българска нация обитаваща Родината към днешна дата се кефят на тази статия и.. ми настръхва козината ! бъррр !!

И тя - пластмасова.

Тъз по зле от онъз...много силикон бе...баща им завалията сигурно много го е срам човека...

По-скоро по простотия... Иначе "сексапилът" ѝ е в стил за тираджии...

Пошлост-да, сексапил-нееееее.

Омръзна ми от прост моделки. Разчитат на селикон а не на ум. Пет пари не давам за тези селяндурки и комплексарки

а дали си е увеличила джуките на другото място...

джуки и друго се не развива само и с работа. Чини ми се, че доста ора са поработили по вепроса. А иначе ква ти кокуренця, она си е с класи над дрътото.

Какъв важен фактор са сестри Козаново за обществото, че ни ги натрапвате в пространството. Каквото искат и както искат това да правят много важно.Скоро не сте ни информира ли за Батинкови, Петканови и т.п.

А коя е Николета Лозанова, та ни губите времето със сестра ѝ?

Важно е семето. Кво хвърлиш таквоз излизаеть. Само не разбрах на крачета та й има ли кокълчета, смех, но от сърце. Красотата ще спаси света, но и много завист и и си спечелват красивите момичета, дано са пердете и не им пука, а и не всички красиви са склонни към старите професии. Преди бе тъй, а сегашните

Тц!

Добре, но се чудя аз в тоз момент, защо ни занимавата нон-стоп с платени занаятчийки? Така ли да възпитаваме децата, като се взима пример от такива жрици?

Количеството хирургически намеси във визията на една жена нямат нищо общо със сексапила й, но допринасят за евтина и пошла визия.

Учудвам се, че сестрите от боята са само две, очаквах да са поне десет. Но сигурно парите за надуваем нип-тък са стигнали само за две бутикови поправки и останалите нарочно не ги показват, да не се уплашим.

Сексапил не пръска, но ще се пръсне от силикон.

дира пуща нов сериал за най-старата професия. Евалла редактори , продължавате да копаете все по-надълбоко.

Всички кухавелки започнаха да си приличат....

те тия дето не са и сестри приличат на нея, а какво остава и за сестра и

Мале, тая ме уплаши!

Открийте 10-те разлики! Защото аз не мога да различа хипер-мега-супер и по-по-най топ модела на всички времена Николета Лозанова от нейната сестра неблизначка. Или са близначки? Личи си, че по един калъп са правили! Ашкулсун на татко им! :-D

Какво общо има таткото? Благодарностите за "копи- пейст"- визията следва да се отправят към пластичните хирурзи.

Добре ги е възпитал човека! Както обичам да казвам, всеки феномен се явява най-напред в идейния свят, а за това семенцето на какви идеи ще никнат в главиците на щерките, основна роля играе най-първо бащицата. Защо бащицата?! Защото той избира майката на децата си. В зависимост от това каква майка е избрал, тази майка ще възпитава децата през първите години на живота им и ще положи фундамент на бъдещия светоглед на децата. Бащата също допринася, коригира, когато види че нещо нередно се случва, насърчава, подкрепя...

Много сте прав. Изобщо един мъдър човек беше казал, че развратността на жените е падение на морала на мъжете

Като излязла от Боливуд е.

има по- големи джуки на лицето:)))

боята си личи яко.

Пратете ми телефона и, ще я заведа на парти ;)

Няма да ти стигнат джобните :)

Докога ще бъркате сексапила с осиликоняването?

хахаха много забавен и точен коментар ..осиликоняванехахха

Журналистчето само ако знаеше че за сексапила не са достатъчни едни джуки, едно дупене и стойка за снимка, поглед и присъствие трябва

трябва и поглед все едно е дишала бензин

и трябва едната ръка да е на бузата или слепоочието , като се допира само дланта, без пръстите

6+