Сексът в изправено положение гори най-много калории

Броят на калориите, които се изразходват по време на секс, зависи от позата и от мястото, където сте се отдали на любовното изкушение.

Обратно в новината

Коментари - Сексът в изправено положение гори най-много калории | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мъжете им се случва да изгорят най-много калории, брулейки енергично ..икии, в канско усилие да го вдигнат най-накрая!?Пък дали жените горят най-много калории изклецани на задна прашка, нека участничките, тука във форума, си кажат!?

учителката попитала децата, кое е наи тежкото нещо на света. стоянчо казал слона, мариика казала локомотива, а иванчо казал на тате уя. учителката се възмутила и направила забележка на иванчо за лошия език и го попитала " и от каде на къде оная работа на баща ти е наи тежкото нещо на света", на което иванчо казал" "чух мама да казва на баща ми "и целия свет да се събере, не мож да ти повдигне онази работа".

а правени ли са изследваня колко калориi се изгарят при вагинален, анален и орален секс. дали има разлика и каква е, защото вече много жени започват да откриват аналния секс и да му отдават предпочитание.

Извод: А мъжете горят най-много калории, когато в изправено положение се преструват, че правят секс :)

Е и днеска разбрахме за поредните потрошени на вятъра пари за поредното безмислено изследване. Поне тези чуджите институти да си дават парите за изследване на някоя болест и нейното лечение. Не за глупости. Та да има някаква ползва за човечеството. Това всеки ден тука се публикува по едно такова изследване на "учени", смятайте що пара се троши за щуротии.

А бе много искам и аз един разходомер. Предполагам, че като си го боцнеш озат да мериш колко калоории изгаряш може и да го превъртиш по някое време!

И кога им остава да живеят на жените, щом се преструват и в леглото?

И как разбрахте кога една жена се преструва, та дори можахте да изчислите и изгорените калории??? Смешни сте!

Шкембала се гори с тичане, фитнес и диета, с нищо друго.

Ами ,ако положението не е изправено - как шъ стане секса? С неизправен инструмент - не стават тия работи. Ако не е вдигнат самолета - няма "полет" в любовта. Забележка: Туй с оралните ласки не харасваме по нашите географски ширини

Заставаш на челна стойка и го спускаш.