Жените предпочитат приятелки с по-малко партньори

Представителките на слабия пол не са склонни да поддържат приятелски отношения с жени, които имат богат сексуален опит с много любовници, показва ново изследване на учени от университета "Корнел".

Обратно в новината

Коментари - Жените предпочитат приятелки с по-малко партньори | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 100% вярно е! Аз загубих най-верните си приятелки, след като се разведох! Но...бих казала, към настоящия момент имам само мъже-приятели и никак не ми е лошо! Жените са долни и завистливи същества, завиждат за абсолютно всичко-от дрехите до любовниците и мислено се съревновават с теб, аз лично считам, че такова понятие като "женско приятелство" няма!

Че от кога любовниците на приятелките ми са моя грижа?!! ... не мисля , че има нещо вярно в статията :) всеки може да живее живота си както иска! Само българите си броят - любовниците и парите на другите, кой бил гей, кой - не, и т.н.

По-интересното е, че често пъти мъжете тип "Дон Жуан" поддържат абсолютно изкуствено образа си (единствено на приказки са големи), а жените тип "20 и повече" се прикриват зад изкуствена невинност ;)

изключително тъпа статия отразяваща изключителни тъпо изследване! почти като онова от преди няколко дена, че жени с пусната коса не правели кариера! ходя с пусната коса и живея както искам, имам и кариера и приятелки!! дали се сприятеляваш зависи единствено от характера ти! пс. снимката съм статията е също изключително малоумна- показва жени, които по-скоро клюкарят, а не се сприятеляват!

Да, разбрахме, че си дългокоса кариеристка, която се спуква от секс с мъжете на приятелките си. И статистиките не я ловят! :)))

Преди години имах такава приятелка, която по-скоро беше като позната. Та днес бе с един, утре с друг. С тоя съм била, с онзи съм била... и в един момент - а с твоя какво става....ааа шаврантийска работа. Дет ще ми говори само за мъже, пък и за моя да пита, пък и само това в главата й, айде няма нужда. Отсвирих я с чиста съвест.

Жените по-рядко се сприятеляват с момичета, които имат пъстър и активен интимен живот. ТОЧНО обратното - въпросните момичета са твърде заети да "дружат" с мъже, затова не се стига до женско приятелство :DDD

Дари

Взе ми думите изпод пръстите :)

точно в десятката