Нина Добрев грабна приз за най-секси стил

Модната марка "Викторияс сикрет" разкри кои са най-сексапилните знаменитости в осмата си годишна класация "Какво е секси".

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев грабна приз за най-секси стил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Феноменът "Нина Добрев" е поредното потвърждение,че сме готови да си сменим името,пола,вярата,родината,родителите,убежденията...заради някакви чужди подаяния,милостини,КЕЛЕПИРЕЦ!

Извинете за невежеството, но какво е това Нина Добрев? Аз само от вас го чувам и никъде другаде...

А тук си имаме Яне Янева-пишман артист.

Като взема да гледам снимки от такива класации всеки път ми се вдига самочувствието (не че е кой знае колко голямо в действителност) Просто и без грим и прически, тоалети, стилисти и т.н. изглеждам по-добре от поне половината от тях.

Браво, момиче! Съвършена си! Успех във всичко!

Ей комплексари Пука и на Нина какво мислят 10-ина грозни жени и бедни шкембелии

Чрез мъжкото си име тя демонстрира,че е готова да смени и пола си само и само да прикрие националността си,а пък ние и се радваме,че била "наше момиче".То бива ,бива дупедавщина,ама чак пък толкова не бива!

Млъкни бе магал Колко роми се казвате Аспарух и Ивайло Това прави ли ви българи?

Първо научи,че: - пред "магал" трябва да има запетая,а след него - удивителен знак - "магал" е невежата ти тиква,а истинската дума е "мангал" - след второто ти нескопосано изречение трябва да има въпросителен знак Първо тръгни на училище,а после давай ъкъл! НЕГРАМОТНИК!

направо елементарно момиченце,научило се на секси поведение,вместо на актьорско майсторство.да промениш българската именна система подражателски,също не иска никакви задръжки - браво,маце,бива си те!

Нямам търпение да си легна с нея и да вкусим от забранения плод.

Искам я на пърава корица на Плейбой и тогава ще коментирам.

какъв приз, какъв сексапил, каква красота, тя направо прилича на перачка от филмите за 40-те години.....

един гол стил не може да бъде секси. секси могат да бадат дупето, походката, циците, облеклото, поведението... стил е начин, а не категория. стил на облекло, стил на поведение, стил на прическа, стил на походка. назначаваите журналисти поне със завършена гимназия, тези с купените дипломи не стават.

не всичко българско е повод за гордост, даже точно обратното. а тази "вампирка" е отраснала и възпитана в канада и в нея само гена е балгарски, а възпитанието е канадско. тя е точно толкова българка колкото джон атанасов, вилма русефф, елиот канети и чарли чаплин, на когото балгари изровиха костите от гроба.

Извинете, но Вие откъде идвате, Абсурдистан, посетете 2-3 класа в начално училище, защото граматиката Ви е ужасна, много е лоша, все пак Вие вероятно сте с българско възпитание, ами засрамете се от многото правописни и стилови грешки, които допускате в 5 реда написано от Вас, срам ме беше да го прочета..

Има доста цигани в нета, които плюят по всичко българско Или както казват те "балгарско"

не всичко българско е повод за гордост, даже точно обратното. а тази "вампирка" е отраснала и възпитана в канада и в нея само гена е балгарски, а възпитанието е канадско. тя е точно толкова българка колкото джон атанасов, вилма русефф, елиот канети и чарли чаплин, на когото балгари изровиха костите от гроба.

наи секси стил?? стил на обличане, на поведение, на прическа, на фризура на вагината, на... стилове много, на кои наи точно се е спряло журито? аз лично не виждам нищо секси в това създание.

бабо, стара си и с деменция, затова не можеш да схванеш некои елементарни неща, че българия е балгария в резултат на автоматичния превод от латиница. всъщност, какъв смисъл има да споря с тебе, ти се напикаваше в колата и на заседанията на политбюро още преди ч0 години.

Kalin

Нашо момиче е трябва да я подкрепяме ,но нека не я превъзнасяме.Има къде къде по красиви и по талантливи от нея.тя си е едно обикновенно нищо особено българско момиче.

Много е хубава, няма защо да водим тъпи спорове за фамилията й.

нина не крие бг произхода си, дори говори на бг в някои от епизодите :)

Почваме да се замисляме ,,,и заради някои,за които България е "балгария" ,в която поне един правопис да бяхте научили като хората!

Искам да прекарам бурна и гореща нощ с нея.

А да сте чули някой американец или англичанин да си е сложил на края на името "-ов" "-ев" "-ски" , щото видите ли ,баща му живеел в България? Няма такъв,няма и да има...защото чужденците имат национално достойнство,а ние само търсим на чий чужд задник да угодим!

А ти някъде да си чул име да се превежда? Освен това и в България има жени които се отказват от -ова -ева решили са че така искат и точка! Пълно право си имат и не виждам защо това да ги прави оп-малко българи.

Преди да пишете относно произхода и името на момичето, просто прочетете чл. 9, 12 и 14 от Закона за гражданската регистрация. Тогава ще ви стане ясно как се образуват бащините и фамилните имена не само на българските граждани, но и на чужденците, които са родени у нас, или придобиват българско гражданство. И още нещо, Нина никога не е крила българския си произход и в интервюта, когато са й задавали въпрос във връзка с това, тя много подробно е отговаряла за семейството си, за роднините й в България /баба й живее в София/. Колкото до това, дали е сексапилна или не, въпрос на вкус за всеки от нас.

Николина Добрева (Нина Добрев) живее със своите родители в Канада от 2 годишна. Съвсем нормално е да има канадско гражданство (не се знае дали се е отказала от българското). Момичето е изключително естествено и земно и не виждам причина да го плюете. Това че е израснала и е възпитана в Канада е причината да е всичко това, което за съжаление нашите младежи (в по-голямата си част) не са. Възпитани, земни, непринудени...нормални. Нека се замислим защо се получава така и защо децата ни бягат от България при първа възможност, преди да ръсим простотии.

Не виждам нищо срамно и лошо във фамилията Добрев. Можеше да е Джонс но НЕ е! Името не те прави повече или по-малко българин.

Ама точно така! Тя всъщност си Е запазила името ,така че не виждам за какво пищят тия!

Като е българка защо не се именува "ДобревА",ами "Добрев"?Щото гледа да прикрие българския си произход,ето защо...Тая е толкова българка колкото е Дилма Русев,Даниела Янков,Соня Васи,Кеми Тодороф - все отбор родоотстъпнички,национален позор!

Глупости! Баща и е Добрев и щом е в Канада и тя става Добрев а не Добрева както е в България! Има си закони на образуване на името и толкова. Това е!

В Америка и Канада, предполагам и на други места Добрев и Добрева звучат на местните като две различни фамилии

аз го е обяснил добре. за да стане добрева триябва да подаде документи за смяна на фамилята в канада. иначе правилата са да е 100 % същата като тази на родителя

Ако беше видял сълзите в очите на Дилма Русев, когато беше на посещение в родния град на баща й, щеше да разбереш че е не само българка, ами и габровка и балканджийка.

Наистина е много секси, нямам търпение да го направим.

Крайно време е държавата да оповести,че няма нищо общо с такива персони,които за да прикрият българския си произход се отказват от българското си име,а се прекръстват с мъжки фамилни имена.Такива са не гордост,а срам за българската нация!

Глупости! Баща и е Добрев и щом е в Канада и тя става Добрев а не Добрева както е в България! Има си закони на образуване на името и толкова. Това е!

Защо да е крайно време? Толкова ли няма държавата по-важни дела, че да се занимава с фамилиите на чуждестранни граждани? А това че детето е с български произход, държавата няма как да го промени.

Тъпак , а мъжкото фамилно име не е ли българско ?

Толкова си тъп, че не може повече! Прочети по- горе какво са написали тези, които явно и да не са юристи, четат законите. Има си правила за образуване на имената, които са в Закона за гражданската регистрация. Щом лицето е придобило друго гражданско, освен българското, то името му с новото гражданство ще се изписва съобразно правилата, важащи в държавата. Моля пишещите, които не са юристи, първо да се информират и после да пишат, когато коментират нещо, което не им е ясно. И тук въпросът не е толкова до фамилното име на Нина, а до това, че Модната марка "Викторияс сикрет" я е поставила в класацията си за най-секси знаменитости. Всеки си има свой вкус и явно е, че не всички са съгласни с класацията. Според мен, няма какво да се дърлим тук дали е правилно да е Добрев или Добрева, а да признаем, че световна модна агенция е оценила качествата й.

Пък ако се сдобие и с румънско гражданство,как ще се казва тогава? - Добревску,може би...Ами сръбско? - Добревич? ...Жорж Ганчев като е придобил американско гражданство казва ли се Жорж Ганч?!...Истината е друга - за да успееш на запад,трябва да се правиш на един от тях,а не да показваш ,че си българин.Е да,ама това пък се нарича дупедавство и родоотстъпничество!

с ниско самочувствие! Търси навън и най-малбката следа от нещо българско, за да се захване за сламката. Нека първо си оправим бакиите вътре от онзи ден, пък после ще коментираме тази КАНАДСКА ГРАЖДАНКА! Иначе ще заприличаме на западните ни български съседи, които на г-жа Дилма Русеф казаха "Наше момиче президент!"

Родена в България от български родители , говореща български и в момента , каква друга да е ако не българка ?

Много ясно.Все пак е българка :)

Българка е колкото тунгуския метеорит е жълто паве.

Негър и негърка на Северния полюс какво ще си родят ескимосче сигурно. От двама родители българи няма каква да е по произход освен българка, а гражданството е друга тема...

Разбира се че е българка. Това че на 2г. се е преместила в Канада не променя факта че е ългарка И тука е родена дори.