Кои са най-сексапилните модели в света

Водещият сайт, информиращ за събитията в света на модата models.com, публикува новия професионален рейтинг ТОП 25 на най-сексапилните модели в света.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-сексапилните модели в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав си, бро, така е.

Прав си, Симо! Няма да виждаме вече хубави българки, това младото поколение е абсолютно сбъркано, някаква грешка на природата. Грозни, глупави, без ценностна система, с напомпани устни и какво ли още не, ниски, кривокраки и какви ли още не, но най-важното е че по цял ден си повтарят една на друга колко са красиви. По-скоро приличат на маймуни, но не и на хубави жени, но от толкова лъжи, които чуват в един момент наистина си вярват, че са красавици и това за мен вече си е болестно състояние!

Красиви са, разбира се, но това им е работата, тази красота изисква доста грижи и поддръжка! За съжаление такива жени като Диляна Попова и Нели Атанасова вече все по-рядко се виждат в БГ, прави ми впечатление, че младото поколение момичета не блестят с особена красота, повечето са ниски, трътлести, а дори тези които са слаби са ниски. Високата, стройна и красива българка, която крачеше преди години гордо по улиците ни вече май е на изчезване. Изброените в статията манекенки поне имат страхотни тела, височина, което си е природна даденост, това че имат силикон не ми харесва, по-добре е да са естествени, но като цяло са красиви, спор няма.

вие сте глупаци..и обиждате

Като ги гледам тея, с 2-3 изключения на бразилките и швабата, и като се сетя за Диляна Попова или Нели Атансова, пък ми се повдига националното самочувствие. Особено като я погледна тая кифла, дето била трета и се чуууудя кой ги мисли тия класации...

Това РЮА...да не би да е ЮАР:))))))????

kokobrais

Награмотник!

Чета тук как се прехласвате по тези същества, някои от които са със съмнителен сексапил. Гледам втората снимка на А. Лима, на която тя е черни ръкавици пред някакви ангелски крилца и се питам къде го видяхте този сексапил. Сигурно съм сбъркан, защото като я гледам на ТАЗИ снимка, направо ми спада онази работа. А тя (работата) не спада току-така лесно!

Има нещо такова, да! Ако не бях се загледал, нямаше да обърна внимание! Наистина е излязла зле там, но на някои други снимки не е така!

От кога Викториа'с Сикретс е агенция? И агенция за какво? Щото аз явно нещо мнооогоооо съм се объркала като съм си мислила, че е фирма за бельо и бански... Ама честно, не може да пишете за нещо и да сте толкова незапознати по темата.

Адриана Лима е уникална!!!

Руиз

Хубави са, но не чак толкова! Изобщо, при тъй наречените модели и знаменитости има много изкуственост.

Еми не може всички да са ослепително, главозамайващо красиви като теб :)))

супер е!!!

Не че не са хубави, но не чак толкова. От всички ми харесват само Адриана Лима и Александра Амброзио. Жизел не ми харесва в лице и изглежда супер студена. Американката си прилича на дебеличка американка. ;) И аз бих включил Ирина Шейк и други.

А къде е Тера Патрик?!?

kokobrais

При ТераКота:-) :-) :-) :-) :-)

Вече не са толкова сексапилини, много слаби с по много силикон-по гърдите,устните и къде ли не. Жена ми е по сексапилна и без силикон и идеалните мерки 60, 90, 60.

като гледам мерките на жена ти, сигурно е бременна, но няма да може да изхрани малкото - малки са ѝ гърдите

пич, объркА числата малко; жена ти ще те бие за това; следващия път като се изхвърляш колко била ... пробвай с 90-60-90

Ми тя виолетова, бе...

kokobrais

Пич дано жена ти не разправя колко ти е голям и да бърка мерките:-) :-) :-) :-)

Като почнат с това "най-секси" ми иде да се заколя с дръжката на ножа.

...а мен пук по- са ми смешни разни такива като дян дето си хвалят жените- че и мерките и знае... не е ли малко грубичко/грозничко да мриш жена си и да парадираш с мерките? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе не са лоши момичетата ама малко на точилки приличат

Не мога да разбера защо ни занимават с Адриана Лима, като това губи от мястото за новини за Николета Лозанова - Божинова!

Та като си говорим така, Циганета я видяхме 2-3 пъти напоследък. Обаче аз силно почвам да се тревожа какво става с Крокодилия. 2.5 седмици вече няма нищо за нея

Сега, като го каза, и аз се притесних. Добре, че поне ни уведомяват за Алисия, та нея да не я мисля.

Тея не разбраха ли , че след еякулация всички ми се виждат посредствени ?

Къде е Ирина Шейк? Жизел е сексапилна като телеграфен стълб.

Говори си ти, но ако видиш Жизел на плажа 100% ще ти паднат очите;)

Ще ми паднат ако видя Искра Фидосова. Направо ще потъна в пясъка след нея.

Явно, аз и редактора (оригиналния) на тази новина имаме различно съдържание за думата 'сексапил'. За мен това не е пошла порнография, като елитен е добавка за скъпа, т.е. скъпооблечена пошла порнография

Пак смешки! Единствената КРАСИВА от всички известни и полуизвестни циркулиращи по медиите в последните 10-15 години, за която се сещам, е Даутсен Кройс! 99% от останалите получават съболезнования! П.П. Това нещо Ж. Бюндхен - сигурни ли сте че е женско?

На едно кадро Жизел Бюндхен има .ур.

Е, намери какво да кажеш и ти. Малко удължено лице има, но пък какво излъчване! За останалите мацки да не говорим, направо сияят! Как ми се иска пак да видя и в София такива жени, а не угрижени или целофанени...