Шах и мат: Харви Уайнстийн бе осъден на 23 години затвор

Той бе признат за виновен на 24 февруари за престъпен сексуален акт и за изнасилване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко народ ги е заболяло на най болното им място. Ха ха ха.

В трети клас имах учител, който слагаше момичетата отпред пред него и постоянно ни казваше да си слагаме краката на по високо на металната лента на чина, защото така на нас децата ще ни е по удобно. Имаше и един редовен, който говореше мръсотии на ученичките и стоеше постоянно до сградата. От там нататък в следващите няколко години станах свидетел на толкова неща, че се чудя как не ходим ние жените с пистолети. Кулминацията беше, когато за малко не бях изнасилена. Бях по бързата и това ме спаси от болната свиня. Ей нерези недъгави, вие не ревете за този уродлив мъж, а ревете за себе си. Вижте си бройката, няма толкова затвори за вас. Вие сте тумори и най гадния рак в обществото. Не ви искат, защото не струвате. Защото имате по една смотана %£=£ и нищо друго от това, което трябва да има един мъж. Бълвате злоба тука, защото се криете като змии от слънцето за да не ви знаят кои сте. Имате нещастен живот и като нещастници ще умрете

Общо взето права сте. Като изключим познанията ви за змиите. Ами това е положението Минке - българските нерези са комплексирани. Комплекса идва от паринямането им, гени и прочее. Как да кажа ... БГ жените, също не са цвете... Най-големият им проблем идва от същите нерези, с които са се обвързали, когато на 17 са получили сърбежа. Сори, нещо като Параграф 22 ...

български селски мозъчни клетки в действие. Четете коментарите на мнозинството !!!! Квичене и грухтене и леят сълзи за един осъден на зотвор нерез като тях. Ето за това сме изостанала нация и българката се омъжва навън.

Не е лъжа! Много мъже явно се припознават в него и леят бяс и псувни, защото свинщините им излизат наяве.

Тежко и горко на белите жени. Смачкайте белия мъж, но той поне изнасилва рядко. Що не погледне някой статистиките от гетата? Като дойдат новите господари, ще ви напълнят къщите с деца и само ще си спомняте за Уайнстийн. Не ме разбирайте погрешно, хич не го защитавам тоя. Очевидно е злоупотребявал и възмездие му се полага. Но цялото тов феминистично движение и злорадство няма до доведе до нищо хубаво според мен. Моите пет цента.

Нека да предположа - гласувате за герб, защото са по-малкото зло?!!!! Ако е така, що за живот живеете, с подобна алтернатива!!!!?

Поздравления!

Най-после една смислена новина да се чуе от Щатите. Явно много мъже тук са се разпознали в този, но истината е една 23г затвор! Честито и браво на съдията! Всичко в този живот рано или късно се плаща. Като си мислиш, че си хванал Господ за шлифера и всички ще ти мълчат и играят по тоягата, ето... Видов ден има!

хайде да не се лъжем това са пълни глупости сети ли се някакви п.тки да го съдят и гонят за изнасилване 20 -30 години по-късно !!! А защо не веднага на момента а? И да де ама същите тези п.тки са си давали шундата и всички знаем че е било доброволно и точно срещу какво! както е случая с нашите актриси и така наречените ни манекенки които печелят по конкурсите! Е нали този еврейски нерези не е бил Сульо и пульо, а продуцент в една от най-големите корпорация за производство на и тези така наречени изнасилени жени са го правили само по една причина, може да си осигурят роли си и да могат да си осигурят възможно най-големите хонорари! И нали така , значи като яде кюфтетата не рева ама сега квичиш а?!

Мераклийките за роли какво са правили в спалнята му? Само не ми казвайте че ги е изнзсилвал в парка.

Ей затова цял живот нормална жена няма да видиш, а само коври.

Девствените да не се обаждат.

Чудни сте Митутата. Ако някой изрази съмнение в подбудите ви, веднака става комплексар, селянин, дивак, алт райт и не знам си к'во. Е - живи и здрави. Те пилците се броят наесен.

Тук отново става въпрос за големи пари. Ненамесата на артитстки с талант и кариера показва, че само се търси повод да се загроби Уайнстийн като конкурент. Същото в момента става с Черепа в България. Същото стана и със Строс Кан....просто брутално и цинично го отстраниха като шеф на МВФ.

Това е защото е забравил какво казват старите хора - каквото сам си направиш, никой друг не може.

Когато си садист, брутален, циничен, безскрупулен, е просто въпрос на време да се намери някой по-добър от теб в споменатите "добродетели" и да ти ДЕМОНстрира "майсторлък". Дядката остаря, а за истинският му бизнес напират душевни изроди в разцвета на силите си.

От една страна няма лабаво, от друга - след дъжд качулка!

Поне в това отношение САЩ няма лабаво. Никой не се ползва с преференции пред закона. Няма 50%,поправил се е и т.н.Няма да лежи само по голямата присъда а и двете. Както трябва да стане в България.

Ти наистина ли смяташ, че всичките тези жени са чакали да минат 20 години, за да наскачат изведнъж? Кой знае колко дела са завеждани срещу този изрод през годините, но е имал овластен покровител.

Хамериканците въобще не се шегуват.

Колкото и да недоволстват тук антифеминистите, ми тууу-то си беше чист маркетинг. Просто някой, чиито икономически интереси е надтъпало разюзданото старче, е използвал всеизвестната му слабост, за да го отстрани от пътя си. Със сигурност през всички тези години, през които се е гаврил с кого ли не, е имало заведени дела към него, но за да им се обърне специално внимание, причината е друга.

Български полицаи военни прокурори и съдии покровител-стваха банди които убиваха чужденци и ги ограбваха а митничари даваха информация за стоки и товари

Защо пишеш в минало време?

САЩ е супер държава във всяко отношение! Браво!!!

А ти си супер кух....във всяко отношение !))

А в България се изпълнява само по-голямото наказание. Промоция!

нарича се акумулация. и въобще, сравнявате ябълки с портокали. преди да коментирате трябва да сте наясно, че става въпрос за коренно различни правни системи - комън лоу и континентално право.

движението на студените климактерички, повечето ненаправили кариера. пфу!

Пичове, тъй като тука много съчувствате, само искам да ви предупредя. Ако някой от вас пипне дъщеря ми, няма да ви убия, но ще ви осакатя. И не, няма да е просто едно кръцване тук или там. Ще е доста по болезнено. И няма да кажа нищо на процеса или в пресата. Ще си стоя крокто и ще гледам тъпо. Като минат 6 месеца почвайте да гледате през рамо. :) И не, това, че дъщеря ми е "курва" ще ви оправдае само пред приятелите ви, а като се видим, те няма да са там да ви помагат... Да, не кажете, че не сте знаели. Като гледам защитата, която му организарате, ми се струва правилното място за такова съобщение. :)

Аууу, много ме изплаши бе, мишок чувствителен! Филми на Харви ли си гледал, че явно си голям киноман, хаха!

извинявай, но не сме в Щатите. Дъщеря ти, ако я пипне някой, значи като нищо го е допуснала - ами ако и тя има пръст в тази история? И ти ще оскатяваш, защото дъщеря ти не е възпитана от теб както трябва? Аз имам дъщеря, задомена, така че не ми скачай. Аз си знам колко ми костваше да я възпитам да се въздържа от глупости.

Към Нищо лично Уау, между другото къде живее дъщеря ти? Питам за един приятел... Току що я обяви за плячка за всичко дето диша. Щом ако някой я хване, вината е нейна, повярвай ми, бая паплач ще се възползва от промоцията.

Дъщеря ти, викаш, е курва, а? Моите съболезнования! Затова ли така те друсат комплексите, "пич"?

Тези закани са сигурно ако някой я "пипне" насила. Вярвам не искаш да остане "непипната" и стара мома.

А тези, дето са обарали дъщеря ти веднага ли ще ги осакатяваш или след 20 години?

Господине, не знам кой сте, но жалко, че сте женен. Бих ви дала още деца хаха :) Да сте жив вие и дъщеря ви.

Няма силен и запомнящ се филм. Този набеден продуцент .

Криминале. Само един от многото.

Кои много?

Ако не умееш да използваш Гугъл, и да ти кажа, пак ще си останеш дебил.

Ето така съдят в нормалните държави. И присъдите последователни, не като тук, да се взима най-голямата и другите отпадат.

Прави впечатление че от него се оплакват и го обвиняват жени които не са пробили в киното а тези които са пробили не го съдят освен да споменат някаква негова сексуална закачка.Така че е ясно защо едните искат главата му а други които са направили кариера покрай него си траят.

За в бъдеще секс само пред свидетели след подписън договор за съгласие за извършване на акта. Този курвалък иначе спиране няма.

Има много по евтин начин. Само на твой терен, който е с камери. Та когато се наложи, вадиш харда или ДВД-тата с архивите и доказваш обратното на обвиненията...

0

Всички разведени миризливци наричат 82 признати театрални и филмови актриси, моделки, продуцентки, асистентки, певици лъжци, а вмирисаният дядка-насилник им е идол. Защо ли? Виждате ли себе си у него? Жена ви до вас ли е още? Обича ли ви или само ви търпи? Гейчета дърти..

Истината е, че много БГ мъже се разпознават в него. Знаят, че единственото, което ги пази, е че жените мълчат от страх. Затова подобни присъди са хубаво нещо. Показват, че нищо не остава покрито за дълго време, нито пък ненаказано. Един нормален мъж няма от какво да е страх

Поне си е отебал. Безмозъчна, но физически качествена стока.

Този пич се превръща в символ на отмъщението на амбициозните курви, които са се възползвали от неговите слабости, но не са пробили в киното поради липса на талант.

Доста точно казано!

Ще излезе на 90 год. От затвора и ще си отмъсти на всички.

Няма да излезе. А на бас, че ще се самоубие

И как ще им отмъсти? Ще ги наебе ли?

Доста жалко! Страхотни филми са създадени под неговото ръководство... Попрочетох малко по темата за всички оплакващи се и звучи като със сигурност да е използвал властта си, за да се облагодетелства, но не и като да е изнисилил някоя (просто не й е давал роля, ако не спи с него - пак може да се сметне за престъпление, но не за доживотна присъда). Лесно е след това да го изкараш изнасилвач, вместо да наречеш себе си с правилното име...

0

Когато една му описваше гениталите, каза, че приличат повече на женски и че от цялото му тяло се е носила воня на екскременти. Това, обаче, няма да попречи на загорелите затворници да му дадат малко от неговото лекарство. Чао, миризлив дядка.

Как доказваш изнасилване настъпило,(евентуално) преди над 10 години (може и повече?) ?? П. П. Да насилиш някоя, дори и отреди 20години и да си известен се вдига оргомен шум, защо не се оплакахте тогава??

Този какъв е точно и как да разбера дали ми дреме или не?

Въобще да не ти дреме!