17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той Е принудил или Я принудил? Ало редактора?

Очаквам скоро в не като си Терминатора да се оплаче че вуйчо му го е изнасилил.

Защо ли не й вярвам...

Пол ВЪрховен :):)

Гнусно е да цапаш името на дядо си за пари... толкова ли е бедна?

Излиза, че в щатите част от образованието включва и задължително изнасилване. Иначе не дават китап за завършено средно.

Баси гнусните хора ли са, тролове ли са- момиченца на по 11-12 години били виновни, че не гъкнали срещу човек от семейството (!), дърт и близък роднина който ги заключвал (да, видях че е била на 14 като е УМРЯЛ, което значи че се е случвало като е било по-малка от това.). Бассси сред какви изроди живеем ... останалата част ми е все тая да я коментирам - с кого спала, искала ли да се разкрачи за кариера или не, все тая. Ама за дете!! заключвано от баба си и дядо си, да се държи сметка че то било виновно. Без думи просто. Коментарите на дир не са за хора със слаби сърца.

Много си наивен още, чадо.

големи извратеняци тия американци

Сега ривье, а! Устътъ и била малка. А шницелите в ресторана напреки ги лапаше.

не им ли омръзна да се правят на жертви и да измислят глупостиу за да останат на върха?

Ако й е било кофти, да се е обадила в полицията.Или да избега некъде. Отвратително е, но и тя не е невинна "жертва", да търпи такова нещо толкова дълго и да си трайка.......Ето защо играе все странни психороли и гледа особено. Не я съжалявам, да си е опичала акъла, 15 г. не са 5, могла е да разсъди и напраи нещо по "въпроса" с дедото-пергишин. Нема тука срам или свян, заковаваш го мръсникът и толкоз!

Ама разбира се, как не са се сетили всички жертви на домашно и сексуално насилие... просто да направят нещо и хоп, готово...

да ти кажа и едно време за това е имало съд и затвор. даже по-строго е било, щото не е имало бой лавъри, джендър и разрешен секс от 14 годишни ако мама и тате ти заповядат. (проверете как е в момента, в България... )

Излиза, че все трябва да си нещо сбъркан за да станеш известен в Холивуд.

"Накарали" я да прави секс във филм - та тя да не е била непълнолетна или малоумна? И кой може да я накара, ако тя не иска - не изглежда слаботелесна или глупава - взела е такова решение. А това с перверзния дядо, ако е истина - може и да е, навсякъде се случват такива неща, макар и много рядко - отговорност за непълнолетните деца носят родителите им. Къде са зяпали?

За колегата - не знам дали е извадено от контекста или слаб превод, но е карана да прави секс с него, за да може сексуалната сцена във филма да е по-гореща, а не в самия филм да прави реален секс.

скъсала се е от дърпане като гледам. ПС карам някого е разтегливо понятие. И свинята я карат на коч.

Рене към тъщата си: - Трябва да се изнасяме, че днес, следобед ще се състои Дисанта в Нормандия. - Аз оставам, има слухове, че щяло да има изнасилвания!

Голям филм. И казва много истини.

Филм за инфантилни дебили , изпълнен с долнокачествен, просташки хумор! Достатъчно е да го гледаш 2-3 минути, за да ти се припикае.

Този филм не е за тъпи хора, като Дада. Трябва поне мъничко мозък, за да го разбереш. Филма!

И под 10 ника да се списваш все ще си останеш същият тъпак радващ се на детски филмчета за умствено изостанали

Ако не беше тази сцена с разкрача никой нямаше да помни нито този филм, нито Шарън Стоун. Сега, когато се спомене това име веднага изплува асоциацията с Първичен инстинкт.

Най-грозното в Първичен инстинкт беше, че това, дето се показа между краката на госпожата беше космато и дори рошаво.

си друго поколение с друга култура. Тогава времената бяха други. Жените не си бръснеха туйто, а мъжете не си бръснеха подмишниците, не си епилираха гърдите, не си подстригваха веждите и не ходеха да им правят маникюр и педикюр. Така, че днешните безполови джендърчета няма как да харесат жените от 80-те и 90-те.

Шаран е забравила да спомене в мемоарите си че на младини е била отвличана от извънземни........ Ех деменцията не прощава на никого зарежи...как та не се е сетила за Харви Уайнстийн.... та да изкара някой долар.

сетила се е, има го и в статията, ама като бързате да наспамите с коментари отдолу, толкова и прочитате това, което коментирате.

холивудски гени.

Ей, кИфтета не останаха от лакомата Шарън...и крака крътосвА, разтварЯ... а сега РИВЕ, РИВЕ...а книгата върИ,върИ...

Като я гледам колко е радостна трябва да е била снимка след изнасилването.

Я съ бех напил по лани и фанах балдъзата за гъзерете.Сега мое,ли да ма съди по ИК.?

МОЕ

А моят дядо беше страхотен човек. Обичахме го повече от родителите си, дето де казва. Умираше за нас и ние умирахме за него. Ходихме за риба, в планината, беряхме гъби, яздехме коне и т.н. и т.н. Когато си отиде ревах като магаре за него, макар да бях на 35. Винаги ще ми липсва Ама пък това не е интересна история за дебилите в Холивуд.

Това, че тази одъртяла курветина си позволява да говори подобни неща, означава че някой в Родината и ще и повярва, което от своя страна е показателно за интелектуалното ниво на американеца.

Интелектуалното ниво на американеца (средния) личи от приходите на глава от населението. А сравнението с росийската джамахирия е ужасяващо. Едните произвеждат всичко и по много. Другите произвждат само нефт и газ. Пропуснах атомни бомби - любимата закуска на съветския дебил.

Хубавичко виж какво остана от Детройт, Мичиган, Ню Орлеанс.. Виж за повечето квартали и големи градове на тази "успяваща" америка. А! И хубавичко потърси филмчетата на Майкъл Мур, особено Психо. И да, русия бавно потъва заради лакомията на шайката управляващи я, но това е актуално и за Америка. Само че статията е за Шарън Стоун не за Ала Пугачова..

Мамичката ви мръсна, откачалки. Цялата ви нация е мърша. Изпи ви се мозъка от треперене от страх от Русия.

Там, в Русията таквизи работи въобще няма?!

Да те хване срам от българските мъже...

Не щат да те изнасилват ли? Може вината да е в тебе.

поговорка за тия - "Га еди кифтета ни рива"

Подобни новини ли заслужават да ни бъдат натрапвани? Как не ви е срам? Гадостите ли се продават най-добре? Какво е посланието от тази новина?

Че женицата е психически болна.

Аз им се разкрачих извън сценария, а пък те взеха че вкараха разкрачката във филма.

Всеки в сащ ли са го изнасилвали като малък?

Така се оказва,и като големи също ако погледнем движението ми ту.

Всеки с психическо заболяване като тази кифла.

Дядо и да не е дъртия педофил Джо

Значи, при приета ИК, всеки един мъж го чакат такива обвинения. ВСЕКИ!

Сега е модерно всички жени в Америка и на Запад да се пишат изнасилени , дори само някой да ги е плеснал по задника или да ги е сложил ръка на талията. По тая логика и бабата била изнасилвана, и въобще всички родени деца по света са следствие а изнасилвания. Тия американци са тотално изперкулясали.

Доста парици ще напечели бабето с тези разкрития...Пък ние , че пиеме и въздишаме, заради беднотията ни.

Очакваме сега и Мадона да каже, че била изнасилена ... опа, чакай!

tonk11

Охоо, късно е чадо.

Тя най-много.

И що не го сподели ПРЕДИ изобщо да бъде обявено, че ще пуска книга?

Явно са и свършили парите..

В САЩ всички ли са откачили?!? Това звучи доста неправдоподобно. Особено като прочетох, че бил насилвал и баба та. Защо са мълчали и не са казали на родителите си? защо не са казали на полицията, на учителките? Пълни глупости! То в Холивуд има ли някой с нормално щастливо детство!?!? Всички ги били изнасилвали като деца! големи глупости!

То направо да си мечтаеш за дядо изнасилвач и хоп световноизвестна милионерка. Парадокс на изнасилената?

Сигурно затова ходи без гащи, щото дядо и ги е скъсал. Да беше лято, да отворя прозореца, че да отлетят канарчетата.

Не, че не ѝ вярвам, но вече останали някоя ненасилена поне 5 пъти актриса в Холивуд

Да прочета как е било изнасилвано Монголоидното джудже Путкин докато е бил млад Кагебист...

разхлопаха го и от тогава не може да задържа отзад, изпуска

Аз пък обичам да си играя с внучката, радвам се когато се смее, давам и пресни плодове и и разказвам приказки.

перверзник гаден! И с дъщеря си беше такъв.......

Това са последиците от Истанбулската конвенция! Тя има за цел да подтисне мъжете, чрез лъжливите оплаквания на жените!!! Четете Истанбулската конвенция!

tonk11

Абе остана ли някоя дето не е опъвана насила? Чакам всеки момент да почнат и мъжете да се оплакват. Ще ми е интересно да прочета как някой педи-продуцент е насилвал Чък Норис а друг е пускал ръка на Сегал.

"Легендарният американски боксьор Майк Тайсън призна, че е станал жертва на изнасилване, когато е бил дете и е живеел в Бруклин, Ню Йорк. "

tonk11

Е то в Бруклин май няма друго.

А кой нормален би купил книга да чете такива гадости? Това не са ли лични разговори с психо-терапевта и?. Защо не напише кое е накарало да стане актриса, нещо мотивиращо за младите девойки. Навярно има много които искат да следват нейните успехи.

В Америка ако не си бил изнасилван или малтретиран ме можеш да завършиш гимназия !

Да, ако не те е изнасилил дядо ти във ФАЩ, значи не си модерен

в русия, ако баща ти не те изнасилвал, не можеш да служиш войник!

това от книгата на Нахални ли е?

Била подведена в Първичен Инстинкт-т.е. т.е. някой е я подвел, че тя е без катерица и няма камера?

Не мога да разбера как можеш да се кефиш сексуално на децата си. На мъже, жени, стари, млади, грозни, хубави и дори с животни мога да го разбера...ама с децата си?!

A ти наистина ли вЕрваш на това??? То не остана дърта актриса да не е изнасилена с цел да изкара някой долар за старини и да не я забравят съвсем.

или лъже или дядо и е бил изрод. Дали не се е предало на майка и? Тя какво казва

Насилникът постъпва така с децата си - момчета или момичета - най-вероятно защото и той самият е бил жертва на същото насилие в детството си. Превъртял е - казано на разбираем език. И за да си върне чувството за себестойност, чувството за собствена сила, което му е било отнето тогава, когато е бил беззащитен в детството си, извършва същото сега върху най-беззащитните - своите деца. Алкохолът също има решаваща роля. Насилникът не върши това трезвен . Извратено е, но това е механизма.

В Холивуд и града на разврата и падналите ангели Лос Анджелис нормални няма да срещнеш.

Американките пичките са им толкова се отворили за пари че са готови в името на бизнеса по цял ден да стоят по тротоарите и да се шибат с всеки минувач само и само продажбите на книгата да бият туш. Все пак 1млн да я купят по 50$ са ти 50 млн. $ , ще се шибат нон стоп, хем кеф хем мъни.

Един Милион по 50 цента е половин милион долара. Ти да не си от партията на миндилката Корнела?