Коментари - Шарън Стоун се показа на 60 без грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Джейн Фонда. Остаряват бавно, достойно и много приятно. Дори и това неизбежно нещо им е на ред! И те са имали бурен живот във всякакъв смисъл, но ето разликата с наште турти, които на 20-25 вече са изхабени и увехнали като припикано мушкато, а на 40-50 са като ненужни гемии с пробойни, захвърлени в глух кей... Та, нека я запомним такава, каквато беше - слънчева, уравновесена, красива, талантлива, умна....Другото - няма как, и ние отдавна не сме дечица, нали?

Като я видях за първи път бях лапе. Във филма "Зов за завръщане" с Шварценегер. Щях да падна, добре че бях седнал :) Най-красивата жена на света. Но времето не прощава на никого. А че е една от най-умните и говори и самото IQ, мисля че беше фантастичното 168

Не може да се категоризира така. За теб е "най-красивата жена на света" (ХА ХА ХА ХА ХА), а за други плоска (няма цици!), безлична, с обратна захапка и тънки устни. Такъв тип жени като нея ги харесват мъже със скрито, но доста потенциално гейско у себе си.

я покажи, една твоя снимка да те видим какъв Kон си ???? Tакива,.. като Tебе,... с конски захапки ги прaскам само в устата , заради кривите им развалени зъби,.. Hо,.... с презерватив, защото е опасно да не хване човек гонорея !!! ;))) Cега, ще спомена и,..... Mайка ти........... проста !!! xaxxaa..;))

Ганьо, Ганьоооо, комплексар, махнаджия и лаладжия ще си останеш. Живееш тъп живот и мрънкаш, но си нямаш еша в плюенето на по-силните, по-успелите, по- стойностни от теб във всяко едно отношение. Един на сто от вас ставате за нещо, не си въобразявай, че плюейки по-достойни от теб, ще се издигнеш върху гърба им. Ти си и си оставаш лилипутче с претенции. Все сте разбирачи тук, затова където минете трева не никне и сте прочути само с дивотията си.

Ти си просто ориенталец, това е! Всички други ХАРЕСВАТ Шарън Стоун. Страхотна жена!

Високият й IQ беше фалшификат и тя си призна.

Ето една жена от холивуд която не е психарка, не се опитва да лекува старостта с 20 год.момченца, не разчита на фотошопа и пластиката да се прави на каквато не е и остарява достойно! Със сигурност не е светица като знаем как се пробива до световна слава, но поне накрая остава достойна жена и героиня! Или поне така се представя пред хората...А защо боклук като Анджелина Джоли има Оскар, а Шарън не? Странно.

А защо имате такава лошотия? Шарън Стоун има Оскар, хваща си млади гаджета и естествено, на професионалните сесии е с фотошоп. Което не я прави по-малко интересна, привлекателна и талантлива. Сравнение с Анджелина Джоли и определяне на моралната им стойност.... ?!?!

Заради актьорски умения

Красив човек, явно и уравновесен а и явно не търси одобрение за всичко, което предприема от близки и далечни, а живее според съвестта си.

Синдром на Даун ли имаш или си просто неграмотен?

Приятно ми е, и двете, а ти си всепризнат гений очевидно :-)

Катедрала. Осиновените и деца приличат на нея... Странно, не мислите ли?

Абе, аз и сега съм навит да и ударя един кривак.

Изкъпа ли се този месец?

Както и да остарява Шарън Стоун,тя винаги ще си остане красивата и загадъчна Катрин Трамел от „Първичен инстинкт“.И с това че осинови три бели деца,на които да даде добро бъдеще.Има защо да е щастлива.

Страхотна мацка е! Достойна за възхищение и за пример как се посреща остаряването.

Та исках да кажа,че Шарънчето е ,,сдала багажа”.Кожата ,погледа -въобще всичко е дру го.

Страхотно изглежда, вие свикнахте да гледате опънати, натъпкани с ботокс и силикон жени, подложили се на N-наброй пластични операции, екстеншъни в косите, изкуствен тен, фотошоп технология на всяка снимка и тн. и тн.

Колко е несправедливо-точно когато жената се успокои,че е отгледала децата,възпитала ,да има повече време за себе си,да взема глътка въздух,-Да ,ама НЕ.Идва неусетно критическата и за 4_5год я съсипва ,състарява.А мъжете откачат ,подивяват.Защо БОГ не и даде малко отсрочка ,награда за всичко.Не че мъжете не помагат ,ама те са друга порода

Изглежда на повече.

Страхотна жена! Класа! Как личи по излъчването, че е щастлива!

А каква мадама беше на младини.Кой каквото да казва ,старостта не е хубаво нещо.Било 'златната възраст". Нищо златно няма в тази възраст.Но е неизбежно за всеки човек.

напротив,старостта е привилегия,дадена на малцина!

Ефектен "лаф" -- безспорно :-) Но неверен. Старостта нито е привилегия, нито пък е дадена на малцина -- тя е дадена на всички. Просто някои по различни причини не успяват, не съумяват да се възползват в пълен размер.

Защото възпитахме деца самоубийци в катастрофи , с рисково поведение, което не предпазваме

годините не прощават на никого,но някои хора поне са били красиви на младини,а други са млади ,но невзрачни и дори грозни....да е жива и здрава и още много да остарява и погрознява..

Да внимават да не я види Макрон!

ха ха ха :D