Шарън Стоун се припича под слънчевите лъчи на скала

Актрисата е на почивка във Франция след трагедията сполетяла семейството й

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече се възхищавам на естествените жени - с истинските си устни и гърди, без ботокс, филъри и прочие. Може да застаряване, но Шарън е красива, дори само защото е естествена. Сигурно високият ѝ коефициент на интелигентност ѝ подсказва да не ляга под ножа.

Айде още 3 месеца и ще празнува на Никулден.

Много я харесвах ,но си личи че времето не прощава на никой.Но така е в живота цветето расте ,разцъфтява и после бавно повяхва и умира.И оттатък вече всички сме равни ,няма бедни ,няма богати ,няма милионери ,няма милиардери.Два на един без комин.

завиждаш ли

Volkano

Какво да завиждаш на дъртата шаврантия. У главата като ритната от кон (няколко пъти).

това пожелание ли е или коментар ? ...

Цветята могат да цъвтят и повяхват с десетилетия, има вековни дървета, твърди се, че в дълбока древност хората са живели 500 -600 и повече години. Някои растения дават по-добър плод и цъвтят по-красиви след подрязване и грижи, за разлика от един бивш министър председател, който колкото и да го режеш все си къс, май повечето са такива.

Има вековни дървета, които запазват красотата и величеството си с векове, много цветя цъвтят и циклично периодично, но с десетилетия, твърди се, че в древността е имало хора живели по 500-600и повече години.

Жена с IQ над 150 и на стари години изглежда перфектно. Нашите силиконови крави с IQ на кокошка (Николета Лозанова и прочее) са си енергийни вампири.

Красива и добре сложена голяма актриса. Спор няма.