Шарън Стоун: Смъртта ми сигурно ще е драматична

Актрисата сравни инсулта, който претърпя през 2001 г., със „стрелба в главата“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасна Жена ! Много красива, женствена и секси ! Първичен инстинкт е шедьовър на изтънчената еротика и съспенс...Недостижимо !!!

Ако и нашите 62 годишни жени изглеждаха така, то България

щеше да е страната на щастливите "баби" ;)

Шарън ще си остане Шарън,независимо от възрастта,или дали е жива или не.Защото "Първичен истикт" пак ще вълнува хората,които не са се поддали на джендър-соросните помии,бълващи денонощно от нашите уж големи телевизии.

Много точно казано, благодаря !

.

Да е жива и здрава още много години!

Просто отдавна никой не я кани да снима!

Теб, каня... да ми извъртиш една мазна свирка и да те снимам!!!!;))

“ Вратът ми беше прерязан на шестнадесет инча от югуларната артерия от простор за пране” Не съм лекар и не знам къде се намира въпросната артерия, но 16 инча са 40.64 сантиметра. Или не е прерязан врата или тази артерия не се намира във врата или говорим за изключително дълъг врат

Ми това е артерията,която се намира на юг на врата .

Твое дясно или мое дясно?

Правилният отговор е изключително нескопосан превод в стил старите видеокасети. Според мен би трябвало да е било нещо такова. „На 16 вратът ми беше прерязан от простор за пране, на инч от югуларната артерия, когато бях на 14 бях ударена от мълния“. Между другото ако добре помня е югуларна вена, а не югуларна артерия.

Прекрасен превод. Вената е юголарна, a артерията в тази зона се намира точно под вената и се нарича каротидна. Не, че има значение де...

Сигурно ! Ша са напия до припадък !