Шарън Стоун загубила 9 бебета

Тя претърпяла спонтанни аборти, за които разказа по повод тежката ситуация на Пета Мъргатройд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не се случи на теб, не може човек и да си представи какво е. Това е болка, празнота, загуба и жените трябва да могат да говорят за това открито, въпреки че само други семейства претърпели такава болка ще ги разберат. Как веднага се обвиняват жените!

Така и не разбрах какво е общото между шарън стоун и тая Пета латинотанцьорка и защо е толкова важен точно нейният аборт. И че мъжът и е украинец и имсла ковид какво значение има?

Никога не съм разбирала насмешливия тон на мъжете по отношение на биологичния ни часовник и фактът, че с възрастта възможностите за репродукция намаляват. Същото важи и за мъжете, тяхната сперма също губи качеството си. И защо непременно са убедени, че не са в опасност и че младите мацки си търсят чичковци? После като се разсеят по някой младок, тръгват да оревават света какви уличници били жените. Ми нали нямате проблеми до дълбока старост да правите деца и да намирате женки? Къв ви е проблемът

Знам една бивша профи разпоретина на 32, с 3 спонтанни аборта и отчаяно бърза да опита пак.

Честота: Спонтанният аборт при ранна бременност е много често явление. Проучвания показват, че при жени, които знаят, че са бременни се среща между 10-20 %, докато в действителност е дори по-чест (до 30 %) вклювайки и много ранните спонтанни аборти, които се проявяват като закъсняла менструация, при които бременността не е установена. От всички аборти 80% стават до 12 г.с. Причини: Различни фактори могат да предизвикат спонтанен аборт и е трудно да се прецени коя е точно причината за един аборт. Най-често се установяват генетични и хромозомни аномалии на ембриона (до 95%). Причините може да са заболявания на майката като неконтролиран диабет, заболявания на щитовидната жлеза, тромбофилии на майката, имунологични заболяванеия на майката, инфекции през ранните етапи на бременността, прием на токсични вещества, консумация на алкохол, тютюнопушене, структурни особености на матката (миоми), маточната шийка и много др. неизяснени причини. Като цяло това са фактори водещи до нарушения в развитието на ембиона. То може да се прояви в много ранен етап, като от оплодената яйцеклетка се развие само плоден сак, без ембрион - т.н. "кухо яйце" друга възможност е ембрион да се образува, но да спре да се развива в ранен етап от бременността без да се види сърдечна дейност. По-рядко, но също възможно е ембрион, при който са установени сърдечни пулсации да спре развитието си в по-късен етап. Най-рядко са късните аборти във втората половина на бременността.

Бермудския триъгълник. Виждали сме го много пъти. На големия екран. И на малкия.

Така е, когато ходиш без гащи - изпадат си, децата.

Долуя накаква неистово крещи: Женското здраве се игнорирало. Чакай малко, а абортите защо ги игнорирате като източник на проблеми? Как да ви съчувстваме, когато абортирате за норма, но когато искате да имате бебе, от толкова нарочни аборти това няма да стане. Как веднъж бременноста е "бебчо" а другият път е пъпка, която се стърже и отива в канала, понеже жената имала права, тя имала права, а убитото бебе няма.

Ти си тотален психопат. Прегледай се, спешно е!

Майка ти и женати са ни водещи в твоето описание! Боклук!

Нещо не си наясно коя е водещата причина, от лекари съм чувала че това са болести разнасяни по полов път от неверни партньори - мъже, иначе аз лично съм против отговорността за предпазване от бременност да се пада на жените, нека мъжете пият хапове и всичко ще е ок, може и проблемите със забременяване при жените да намалеят

Е и ? Кому е нужно това инфо, та трябва да го разнасят? Щото вече остаря и не може да се конкурира с младите и красиви актриси ли? Като Джей Ло дето оня ден я разнасят по статии, че видиш ли майка и я пошляпвала като била малка. Аууууу каква новина. Уникално! Тва като родните мами дето не спират да си снимат децата и всеки ден качват по 10-20 техни снимки във фейса и после "ама не ми гледай децата бе! Абе какво лайкваш бе! Абе изрод си бе!"

Естествено, че не е хубаво, но актрисите се чудят как да са постоянно във вестниците. Лудост.

Като си продънила оная работа от работа, ще има спонтанни аборти

Сексистка свиня долна.

яж.ми.к*ра

Неплодовитостта на жените след 25 вече е факт. Всеки мъж можк да забремени и на смъртното му легло жена. Но с жените си има срок. Курволъка не прощава и води до домашно насилие. Курволъка е домашно насилие спрямо мъжете и за това е нормално жените да биват малтретирани. Разберете го!

Холивудските актриси само се чудят как да се присламчат към дадена тема.

Съгласен съм, че холивудките си сменят мъжете като носни кърпички, но дори и те са хора, а това наистина си е тежка история, защото радостта, че ще имаш дете и когато не се тикаш сама на аборт си е огромна! А загубата си е чиста смърт! Може да не е родено, но то умира за теб.

Женското здраве безумно се игнорира! В България можем да започнем с данни за рак на гърдата!

Феминистките сигурно по цял ден си клатите краката в офисите на НПО-тата, пиете си кафенцата и спамите по сайтовете.

Това не е основание за лошо здравеопазване! Всеки има право да работи каквото иска! Ти не си критерий за да дефинираш другите!

Ми раждайте, не гледайте кученца и много неща никога няма да ви стигнат

Няколко човека познавам, загубили майките си от рак на гърдата. Родили преди 30 и т.н. Кучета не са гледали.

И сега ще лекувам рак на гърдата. Как ти се струва?