17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това на снимката мъж или жена е?

Циците

Ако пишете нещо за Гришо, не забравяйте, че серете по себе си, защо е българин и носи всички наши родни качества накуп. А сега се погледнете в огледалото и се попитайте : не бихте ли искали да сте на неговото място ?!

изказването ти е много тъпо,той е публична личност и хората имат право да пишат А е ясно че всеки го харесва

Те си знаят ,но Шарапова и Григор бяха страхотна двойка , не са умни явно

Нито сега е

За мен е особено впечатляващо млада жена спортистка да има стегнато тяло, направо не мога да повярвам. Може би проблема е в бонбоните дето ги продава а от тях се дебелее или за това че е рускиня. Де да знам.

Излиза, че ако си българин, задължително трябва да очерниш какво и да е и когото и да е. От вътре ти идва, злобар.

Събирала слънце в Калифорния... Що не иде да събере малко стрес и негативизъм в масква?

Много по-красива от Никол, плюс това Мария е естествена, а Никол е бъкана със силикон отвсякъде. И като двойка Мария и нейния са ми много по-симпатични от Григор с неговата Никол - не го приемам това за нормално млад мъж да спи с 13-14- години по-възрастна от него.

Шарапова е спортистка. Щеше да странно, ако и нейното тяло не е стегнато

Много спортистки са стегнати, но не много са красиви и фотогенични.

Много си е яка.

Какво нещо са мъжете, свикнаха със силиконовите бомби и сега едно нормално женско тяло им се вижда ненормално.

То ма жените като че не си падат по напомпаните с хормони мъже. Мъжкия налог на силикона.

Нормално женско тяло около или малко над 190 см. с наченки на бюст и гръдна обиколка по-малка от талията?! Хм ... Интересна е нормата за жени във вашия край ...

Виж коремната стена на жена ти или на приятелката ти и млъкни:) (с мерките и теглилките) :))

няма мерки и теглилки, само констатация. Освен това статията е за възхвала не на жена ми, а на Марето Шарапова. А Марето има изключително недоразвит гръден кош, уродлива е по своему, а ти си тръгнал да ми обясняваш, че била нормална жена. Ами, не е. Нищо не й е в нормата. Огромна жена е и като повечето огромни жени - не особено добре сложена. Иначе изглежда симпатяга.

Шарапова печели повече от реклами, отколкото от тениса. По едно време беше рекламно лице на Порше, може и сега да е. Беше най-печелившата играеща тенисистка. Има много характерна визия и присъствие, макар да не е идеална. Някои харесват виенето й на корта, мен малко ме дразни. Но шоуто е гарантирано като в повечето женски спортове.

Смраааааааад!

Къде си е забравила циците?

Абе, човек, толкова ли не разбираш? Спортистките по принцип са с по-малки, стегнати цици. Големите пречат. Представи си как се друсат и размятат на корта. Това да не е шоу гърлата Никол, та да си сложи силикон?

Симона Халеп имаше огромен естествен бюст и се наложи да го намали, защото й пречеше в тениса.

на Уилямс не й пречат. Само като не си вземе допинга е проблем

Добре, че Уилямс има бюст, защото иначе по нищо друго в нея не може да се познае дали е жена.

Хубаво тяло, но, според мен, трябва да си сложи и едни хубави цици.

като Никол ли?

И все пак Никол е по-готина и секси. От тази лъха студенина.

И друго лъха от нея....една такава смрад лъха,на нечистоплътно,като от всички рускини.Колкото и пари,и власт да имат тия помии,къпането не им е приоритет.

Първи си по простотия явно. Още през 19 век Теофил Готие посещава Русия и пише един много любопитен и приятен за четене пътепис. Та в него споменава, че дори най-простият руски селянин, който всяка неделя ходи на баня, е по-чист от френските аристократи, които само се поливат с парфюми. Западна Европа не си е падала много по къпането, защото баните, наследени от древен Рим, са били обявени от католиците за свърталище на разврата и забравени за векове. Чак през 19 век започва бума на спа курортите и всевъзможните "бад"-нещо си, тоест бани. А в нашата част на Европа, сиреч Балканите, трайно се е настанил турския хамам. То и аз помня Централната софийска баня, в която ме водеха като дете. Така че - ако не харесваш рускините, твой проблем, ама глупости и неистини недей да пишеш, че се излагаш.

Ужас, гигант

Изпитвам само симпатии към това момиче, особено след като прочетох биографичната й книга. Страхотна е!

Има страхотно присъствие на корта. Скоро гледах на живо неин мач по ТВ. Грациозни движения на хищник. При всеки удар ревеше като тигрица, а публиката аплодираше.

На Никола цомбите са по-големи

Професионална тенисистка със стегнато тяло?! ШОК! СЕНЗАЦИЯ! ВЗРИВИ НЕТА!...

Професионална спортистка с отпуснато тяло, тогава щеше да е новина! И при това топ! Тя се прекинва от тичане и какво ли не и има тяло на двуметрова невестулка - мускулести, масивни крака, здрави ръце и много мъничък, непропорционален, тесен гръден кош, чак странно тесен за професионален спортист, който регулярно се раздишва. Но пък млада е още и руса и има сериозно излъчване. Симпатична е.

Много свежа сладурана.

Не я харесвам от допинг скандала насам. Има надменно излъчване. Никол на Гришо макар и по-голяма от него излъчва топлина и е усмихната а това е силно оръжие за една жена ако иска да задържи един мъж.

Никол също е красива за расата си. Тези жени по принцип са по-мили. Харесвам Никол като певица - класика и поп. Но постави двете една до друга - изглеждат като принцеса и слугинче.

Че коя жена иска да задържи някой мъж,всяка иска да задържи парите му.

А преди скандала я харесваше? И защо си промени мнението - така ти казаха от УАДА ли?

Коя е принцесата и коя слугинчето? Едната - миньонка, добра певица и танцьорка, от леки жанр, жена за развлечение, развалена жена по правило. Другата - спортистка. Великан - с мощни крака и ръце, специализиран в тежък, еднотипен, физически труд.

Шарапова е стройна, елегантна, красива, талантлива. Съжалявам, че в тениса я цакат, защото е рускиня.

Много е секси и супер стилна, струва ми се, че намери класен мъж! Изглеждат страхотна двойка и дано имат бъдеще заедно!

Но едва ли може да се похвали със стегнато в-ще...

хяяххяапапапап хяхахахахха

Хаха, някой не знае български - "тонизирано" тяло. Явно е от много тоник. Всъщност и английски не знае. Инстаграм отново е "взривен", как се държи още, не знам.

снимките са предостатъчни.

Много ѝ стегнато горнището.

Не любовта, а тренировките..... Поредната тъпа статия на Дир!