Шарън Стоун позира гола на 57 години

Холивудската актриса Шарън Стоун позира гола на 57 години за септемврийския брой на списание Harper's Bazaar.

Обратно в новината

Коментари - Шарън Стоун позира гола на 57 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прекрасна жена, страхотна артистка. покоряваща, неотразима. и може би неочаквано, но скромна. Cлушах я един ден в Aмерика по една от телевизиите да разказва една сърцераздирателна драма. била е сама в апартамента, когато получила мозъчен удар (това става някъде преди 10-на години). Tри дни не е могла да стане от пода, на койото е паднала. без да може да се добере до вода и храна, покрита с краините продукти на обмяната (тя използва по-директни и нецензурни думи от мен, но от уважение към нея няма да ги цитирам точно). Hа края, за неин късмет някой от приятелите или роднините влязъл, явно имал ключ....имала е да живее. 3аслужава да живее. Cладурана.

Дай боже на всяка жена да изглежда така на 57.

Бахта, хич не е зле. И кога стана на 57?

Гова е 57 годишна жена!?! Хубавото си е хубаво! Даренто си е дарено! И го без значение с или без фотошоп....

Аз пък мога да опиша само с две думи Щарън. Тя е велика. Дори и когато е гола.

someone

има жени, които и на 57 могат да бъдат много съблазнителни, и то не само с външен вид, а с комбинация от външен вид и други неща. има български професорки на по 50, които ми подкосяват краката - елегантност, женственост, финес, интелигентност, начетеност - да се любиш с такава жена е голяма наслада според мен.

Влизам ти в положението - и аз да съм на 70 и на мен ще ми подкосяват краката 50-57 годините, било то и без фотошоп.

Да е жив и здрав този, който написа фотошопа. Безпощадна програма, която може от звяра да направи красавица и от красавицата - звяр. Не се чувствам много комфортно, когато усещам, че се опитват да ме измамят визуално, но както някой тук се изрази " Ох котьооооо". Няма значение, че очи пълни и ръце пълни, без значение че не точно с това, което се очаква.

По вкаменените стъпките на Л.Иванова (R).

Стара лиии ? Ох котьооо...

много е красива..... евала..... шапка и свалям.....

Добрата стара лачена чанта!!!Тая жена няма остаряване. Бих й пълнил терлика докато излезе мъзга по устните й!

Нищо няма да разбереш от това,което мечтаеш да й направиш. Те и животните го правят, но нищо не разбират. Нужни са други данни (освен първичните полови белези), за да изживееш жени като тази. А те не се намира м/у краката ти. (Чичата ти)

внимавай да не си опръскаш монитора

страхотна дори и с фотошоп

Отличен Фотошоп при голите снимки! Браво на фотографа и графичният дизайнер, че са барнали отлично баба Шарън :)

Не е лесно да си жена! В умът ти е непрекъснато мисълта как да се заявиш пред отсрещния пол, така че да ти обърне внимание; защото без него започваш да се чувстваш излишна. Въобще главният програматор така е измислил схемата, че и двата пола непрекъснато да се мъчат да се надхитрят, без да се осъзнават, че това е заложено в програмата им. В същотот време не може да подминем факта, че жената (предвид на личната й матрица) е ощетена от Провидението с това, че краката й са по-криви и несъразмерни от тези на мъжа! Странна работа, би трябвало да е обратното. Пример въпросната дама, която има чудесно излъчване, но в долната част краката й са леко в стил "каубой". Това не е справедливо и ние мъжете протестираме, защото ни се удоволствието да се наслаждаваме на едно хармонично и с меки извивки женско тяло. Въпросът е много сериозен и няма място за майтап...

Има три групи от човечеството, които не обичат истината и й обръщат гръб, макар че тя като жена също се нуждае от ухажване!... Въпросът е кои са тези три групи, и защо по прицип никоя жена няма добро мнение за произволна своя посестрима? Отговорът на тези въпроси обяснява общо взето отговор на всички останали въпроси...

Вместо "обяснява" дава отговор...

Няма пари да си купи гащи.

Хубава жена , която обаче няма нищо общо с Шарън Стоун.

А дали е така, кой,кой ще ми каже...(много млада изглежда.все едно е смъкнала едно,...има няма 25 години).

кой чегърта това бе, направо си върви

Търсете я в Гугъл с Дейвид Делюз, двамата облечени в сиво, за да видите грозната истина - а тя е, че прилича не на 57, а на 67 поне - една висока, кокалеста баба.

Висока и кокалеста баба.Ха-ха-ха! Ти сигурно харесваш ниски и пуФкави баби ,а? Свят широк , баби има всякакви. А грозната истина е ,че всички ще остареем един ден и ще станем баби и дядовци.

А именно - истински хубави, мъдри, светли и добри, щастливи с възрастта си баби, а не нагъзурчени дъртофелници. А ти преди да плюеш, погледни снимките от реалния свят. Така надявам се да е по-ясно.

На черно-белите снимки Шарън Стоун... не прилича на Шарън Стоун! Много операция, много кит, мното фотошоп!

Черно-бяла снимка, правена край ЦУМ.

Не разбирам защо ни занимавате с разни мекици?!Ако беше малко по-Ентелегентна нямаше да ни натриса голия си г...З!Винаги се намират идиоти,които са впечатлени...и к'во?

Да...Тя Шарън специално поръчА да качат снимките и в дира, та ние идиотите да и се порадваме. А тя наистина ни радва окото. :)

хубава, поддаряна, стегната, спортна....... но не секси. сексапилат е винаги сварзан с младосста. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубава.Обаче ,то и да има фотошоп.Бонбона дето го води,нали я вижда от близо.А това нейното е бонбон.Нищо общо с отвратителния Аштън на Демито.Жената има стимул да се поддържа.Ама и къде е Демито,къде е Шарън.Дай боже всеки да е така на 57 ,но без болестите и.Тя е прекарала инфаркт мисля.

той бонбонът отблизо и парите й вижда...

ДА ЖИВЕЕ ФОТОШОПЪТ!!! ТАКА ВСИЧКИ БАБИ ЩЕ ИМАТ ШАНСА ДА СЕ СНИМАТ ГОЛИ! И ВАШИТЕ БАБИ СЪЩО!

Тя трябваше да играе в Хубава жена

Велика е! Браво! както винаги умопомрачителна! Остарява прекрасно.На всички завистници-на малкия й пръст не можете да стъпите! На тези години не всяка жена може да изглежда така!

И аз я харесвам, интервюто й изглежда интелигентно. Красива е, винаги е била. Но! Това й е работата бе, хора! Тя това работи! Да не би да е копала цял живот по нивите, както нашите баби, които на 40 се мумифицираха от слънцето и до самата си смърт изглеждаха все така? Да не би да е тичала на работа с градския транспорт, като нашите майки, които се изучиха, работеха и гледаха средно по две деца? Да не би да е преживявала прехода и несигурността на моите млади години, когато работех де що хвана и си доработвах на компа вкъщи? Имала била IQ - ми то колко българки има със сериозни и отговорни професии и със сигурност по-високо IQ от нейното! И сега какво - ако не изглеждат като нея, не струват, такали?! На тях кой ще им каже браво? Затова посмалете малко - да, тя е професионално прекрасна, а това, което виждаме, е плод на нейния труд!

И с годините научаваш,че всички избираме по опаковката,но се живее със съдържанието.И Ако то е скапано,няма опаковка която да го замести.

Благодаря за този коментар!

кой е казал, че е копала или защо трябва да преминава прехода ни? Що за коментар е това и защо я сравнявате с родителите и предишните поколения у нас? Напълно несъвместими неща са това! То и Айнщайн не е копал, но е Айнщайн! Тук просто става дума за Шарън Стоун, а не за трудностите на прехода у нас на социално, професионално и емоционално ниво. Паралелът Ви не е на място. По същия начин би могъл да звучи и за всяка друга световноизвестна личност, независимо коя е тя. Да, те не са имали и нямат нашите условия на живот, е и? Затова да не се снимат ли? Или автоматично означава, че са по-кофти хора...

Няма начин да не е играл фотошопа

готино маце!

Браво, Шарън! :)

Да,подкрепям!

Не мога да разбера като какво трябва да изглежда една жена на 60 години, при това прекарала ХЕМОРАГИЧЕН инсулт, и то на доста млада възраст - малко над 40! Не знам дали тези, които злобстват, осъзнават, какво означава такъв вид инсулт, колко е трудно възстановяването казвам това, защото познавам рехабилитатори, които работят в неврологии, и неврохирурзи, които единодушно потвърждават, че инсултите с КРЪВОИЗЛИВ, тоест не исхемични (които са над 90% от случаите), а хеморагичните, са с най-висока смъртност, при хора в групата 40-50 години. Осъзнавате ли какво и е коствало на тази жена да си възстанови говор, движения на крака, фини тактилни движения на ръце и пръсти - които са най-трудно възстановими, при увреда, защото за ръцете в мозъка отговаря много по-голям дял, отколкото за краката... (разбира се, пак зависи и колко тежък е бил инсулта, и кои части са били засегнати най-много) Но, все пак... Това, че е успяла да се пребори, до степен да може да ходи отново, без да инвалид, да ползва свободно ръцете си, и на всичкото отгоре да изглежда така зашеметяващо, на тези години, е ЗА АДМИРАЦИИ!

Най - лесно е да се злобее, а и най - малко мозък се изисква! ;) "Най - мразим да мислим" - е девиз на повечето хейтъри, така че бъди сигурна, че въобщеее грам не са обърнали внимание на нищо от статията, освен на колко е години ;) Има някаква лесно забележима и направо очеизвадна завист на по - младтие и не толкова привлекателни хора към по - възрастните, но красиви хора ;) - аз така си обяснявам изблиците злоба, основани на възрастова разлика хиххихи

Абсолютно съм съгласна с Вас, че заслужава уважение за положените усилия. Но ако всичко това е било, за да ни покаже голия си задник, съжалявам, но няма как да се възхитя. Ако беше написала книга в смисъла на Вашето изказване с цел да окуражи други в същото положение, о да, виждам смисъла. Но да не забравяме миналото. Каква я помните на 19, 20 или 22? В кои филми се снимаше тогава? Пък и филмът, който я направи известна, как Ви обогати духовно?

Това и е работата. Опитва се да покаже,че е жива и още изглежда добре,за да я покани някой продуцент. не е виновна жената ,такава е системата. Дано да снима пак. В Холивуд жените минат ли 40 става трудно с ролите,а особено преживели инсулт.

Преди... 20 години не я харесвах. Сега - след моите и нейните 20 я намирам за зашеметяваща. Наистина е жена от класа. Само наистина умни хора могат да си позволят подобна самоирония. Относно фотошоп - работя ежедневно с него и рядко снимка дори в бг медия не се обработва. Доколко здраво - зависи все пак и от възможностите на онзи, в чиито ръце е броя. Все пак сравнението с Бионсе и нейната възраст и форми са главозамайващо... Браво на кака Шарън за смелостта да е това, което е!

Позорът на Шарън Стоун - гола на 57 г.

Не виждам ръкави. :) Тази абревиатура е неприложима в случая. ;) (Виж ми Циците През Ръкава)

Я ти се предлагам, ма ти не загре!

направо паднах......тази абревиатура ползвахме като студенти и никога до сега не бях я чувала от друг.....благодаря , че ме върна назад в годините

Фотошоп...останала е без пари жената

Няма такава жена... Просто класа!

Никога не е късно да станеш за резил! При някои деменцията започва рано!

А теб, гледам, вече те е хванала деменцията :)))) Руиз... - на дон Мигел Руиз ли ми се правиш?! Минал си покрай него ти... :))) Смешници много по земята!

Американска холивудска ПЛАСТМАСА!

Гола ли? Нищо подобно! Това си е неин първичен инстинкт :-)

От толкова фотошоп чак не прилича на себе си, а е красива жена дори на 57г. Обаче това на снимките не прилича на нея.

Това даже може да не е фотошоп, а по-нова технология. А за статистиката - аз съм и фен.

Ако не е фотошопирана, си я бива още.

Фотошопирана е

Фотошопирана е, но съм убедена, че тя още става! В Холивуд трудно остаряват ;) Шарън Стоун беше и Е уникална жена !!!

Очевидно славата е нанесла своите поражения. Хем флиртуваш, хем обиждаш, но очакваш другия да те приеме, защото си "Звезда", пък имаш и мозъчен кръвоизлив... Нежността преди, по време и след секса е задължителна, кака. Иначе се получава малко като изнасилване, а аз лично не си падам. Предполагам повечето са като мен. Виж, поддръжката си е свършила работата - тяло за грях. :)

Тя говори за само за флирт, бе човек....ти къде отиде с анализите...?!?

Не съм отишъл, бе човек. Аз съм си там. Флиртът е "онова нещо преди секса", което изисква елемента нежност. Без значение дали ще се стигне до нещо повече от флирт. Докато флиртуваш и си прям до крайност - т.е. обиждаш и смущаваш другия, си оставаш само с "флирта".