"Шазам! Яростта на боговете" дебютира с приходи под очакванията в Северна Америка

След като бе отличен с "Оскар", "Всичко навсякъде наведнъж" спечели 1,2 млн. долара

Обратно в новината

Коментари - "Шазам! Яростта на боговете" дебютира с приходи под очакванията в Северна Америка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оскаровият филм ,,Всичко, навсякъде....,, спечелил 1,2 млн . Без други коментари. Това много ли е, малко ли е, добре ли е. Понеже не се изтърпява и половин час

За филм на почти една година е много добре даже. Иначе с бюджед 15 000 000 е спечелил 115 000 000м което май е добре ;)

Кретени....Кой гледа вече такива бози!

Филмътите с Оскар иммат в пъти по-малко приходи, а буламачите за пуберитети водят класацията... и това е най-масовата култура на "водещата" нация в света...

И какво не разбиираш? Че Оскари се дават по политически и незнайно каквии други критерии? Аюи приеми,че хората също имат вкусове и не им се глеьат интелектуани луди помии. Е не ,разбира се, Мъже в чорапогащи.

Ама кви са тези гротескни герои бе...като за дебили в предучилищна възраст...Кой гледа това ..?Може би само там..понеже чакат и печалби от подобни несъстоятелности.

Проверети си пак данните.

Прочетох коментарите. Този с Украйна е за игнор. Излешна политика. Останалите - ех, имаше миналия век филми. То "казабланка", то "Доктор Живаго", а пък и сте били статисти във филмите на Чарли Чаплин. Трета възраст?

Къде видя ,,какви филми имаше,, д-р живаго и другите ти измишльотини. Амсн от отрепки - поне да бяхте малко по- интелигентни.

Да ги пращат в Украйна да решават проблемите с лошите Руснаци, стига са се занимавали с глупости.

Мъже в ярки чорапогащници - това вече не интересно за никого. Но виж - покрай тия се сетих за мустакатия гей от бар "Синя стрида". Като нищо довечера ще си пусна "Полицейска академия". Като ще гледам пародия, да е готина поне.

на тия простотии вече... Дори и местните полирани мозъци. Хората мрат по земята, тия си разиграват скечове... И то малоумни.

Все по-блудкави фантасмагории, допълнитлено обезсилени от политкоректни директиви.

И там идиотите намаляват или обедняват.

Всички приходи за този филм трябва да са в графа "над очакванията".