17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алпинизмът е диагноза Точка.

Работя, когато мога - печеля пари и приятели и ги харча, както съм си избрала приоритетите. Слава Богу децата ми са вече лекари и математици. Имам цели, мечти и приятели.

Не я познавам тази жена и не знам нищо за нея. Знам само,че само много силен човек може да използва материални блага за да развива духа си. Просто казано. Едни жени ако имат 50000 долара си правят куп пластични операции, купуват си парцали и бижута и ходят по кръчми, а за същите пари други изследват съзнанието и духа си подлагайки го на аскетизъм и натоварвания. Разбирате ли драги простосмъртни каква е разликата между всички нас?

Наистина една безстрашна жена? За консултация по телефона за 10 мин поиска 300 лева. А относно алпинизма 3 неща трябва са налице - планини, излишни пари и много свободно време, което го имаш когато не се бориш за насъщния.

Злоба...завист

Колчева никога не е била нещо особено в алпинизма, тя е по пешия туризъм но алпинизъм в никакъв случай. На Хималаите ако си платиш, шерпите ще те изкачат догоре а мъжа и Камен е фрашкан с пари, нали строеше сгради в Сф.

Тази грозница,която шерпите срещу много долари я качиха и свариха от Еверест докога ще ни я пробутват да й четем небивалиците.

И на мен ми харесва алпинизмът срязах въжетата на някакви ,бяха политици и бизнесмени ! Ама само как крещяха от ужас !