Шеф Виктор Ангелов напусна изненадващо Hell's Kitchen

Той сам свали куртката си след грандиозен провал на участниците в предаването

Обратно в новината

Коментари - Шеф Виктор Ангелов напусна изненадващо Hell's Kitchen | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя па егаси и примадоната.....драма Куийн

На това "шоу" явно рейтинга му доста зле, та се правят вскякави еквилибристики само и само да се накара горкия зрител да види за какво е тая врява.

Театрото продължава.... Той си е баровеца и си прави каквото иска - така е навсякъде! Направи ни впечатление, че толерира опеделени участници (Симона и Бони). Всяко ястие може да похвали, а другото да отхвърли - зависи от кой отбор са. Много е субективно. Но кой ли пък съм, за да го съдя... Не видях нито един участник да чете рецепти, да се опитва да се осъвършенства, да се развива.

На това предаване така и не му разбрах идеята... Ако премахнем готвенето, няма да се промени абсолютно нищо. Тогава защо просто не снимат Биг Брадър?

Така ще е. След като постоянно се залага на шоуто, вместо на качествата. Много е важно да се остави една лигла като Симона, заедно с безумният ревнивец Митю. Също, разни невротички и невротици, вместо кротки хора, но с умения... Още от началото на сезона подбора не ми се стори обещаващ.

това предаване показва много - изуствени любовни афери, маймунски крясъци, игри, нямащи нищо общо с готвенето, но не и някакви техники на готвене, както Рамзи показваше поне да бяха наели някакви лицеприятнио актьори, а не кифлеещи квачкки

Браво на сценаристите! Невероятно! Сега остава да са се сетили и “защо” така си тръгва т.н. Шеф Ангелов! Ще им подскажа…в България отдавна няма почти нищо българско: няма готвачи, няма главни готвачи, няма Майстор готвачи, но е пълно със…шефове! И тези шефове не могат да приготвят кексчета, но правят …муфини. Не могат да приготвят предястие с яйца, но пък правят …суфлета. Не ти сервират сладолед, а айскрйим! Даже най-обикновени кюфтета не могат да направят, а само… бургери.Мечтая си, но не съм сигурен, че ще доживея да видя отново…готвачи в българските кухни.

Не подценявай сценаристите - знаят си работата хората :)

НЕ ГО ПОНАСЯМ ТАЗИ ОТКАЧАЛКА. ШЕФ НА КУЛИНАРИЯТА НА БИЛА И Е ПЪЛНА ГНУСОТИЯ. ТОВА НЕ Е МАЙСТОР ШЕФ ДА ПРИГОТВЯ БОКЛУЦИ ЗА ХОРАТА ОТ ЩАНДОВЕТЕ. ДА СЕ НАУЧИ КАК ГО ПРАВЯТ ДРУГИТЕ ШЕФ МАЙСТОРИ!

Всеки, който си мисли, че няма сценарий за нито едно от "реалити"-тата. Най-искрено му се възхищавам на наивността :)))) Пък тези, които пращат и смс-и за някои предавания, са направо за диспансера, честно казано, но това е друга тема.

в истинския живот ако това смешно мъжле крещи и замерва мъжете в кухнята , много вероятно и много бързо ще си понесе последиците

Вече се чудят сценаристите каква драма да измислят!!! Шефчето ако така наистина си тръгне, няма да може да плати неустойките до края на живота си!!!

направих си секуро 2 пъти подред.

В Робинята Изаура така наречения Шеф не се ли казваше Жануария?

Бих се радвал искрено ако тази пародия наистина е приключила и няма да я виждам повече по ТВ. Но за съжаление ще се окаже рекламен трик. И тоя смешен и господин ще продължи да ни залива с крясъците си .

Ти гледал ли си оригинала на предаването? Е, там какви са крясъци тези на Ангелов са нищо....