Шеф Виктор Ангелов посреща 18 нови участници в Къщата на Ада

Сред тях са действаща кметица и дама, която работи в развлекателната индустрия за възрастни

Обратно в новината

Коментари - Шеф Виктор Ангелов посреща 18 нови участници в Къщата на Ада | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На какво е шеф?

Ангелов доста се е закръглил около кръста.

приятел също ще влезем в тази кухня, за да се изсерем обилно де къде можем

Този плазмодий защо така гледа? Някой да не му е напъхал черпак някъде?

Опитва се да имитира Гордън Рамзи, само дето на него му идва от вътре без да се напъва и преструва. Затова и неговите шоута бяха така популярни.

напомпва популярността на разни треторазрядни готвачи, само защото са станали водещи на подобна истерия. Смешник, друго не мога да кажа, за това, че някой се е разпознал като властелинът на кухнята

Не че нещо, всички сме хора и всички ходим до тоалетна, и всички си мием ръцете като приготвяме храна и въпреки това самият анонс, че някой, който се занимава с игри за възрастни и после ми пипа храната - вече ми действа на психиката. Сигурно съм много закостенял. Сори! Не това е начина за едно предаване да се прави на интересно... Може поне яденето ни да е отделно от тоалетните принадлежности.

Предвид какви неща ядат повечето хора, си мисля, че не може. :-)

Не че нещо, ама ти след секс, примерно, не тичкаш ли до хладилника да мушнеш нещо, или като типичен мъж, се обръщаш на другата страна и заспиваш, щот не можеш да гледаш шибани работи? :) В порно индустрията работят хора, които също имат семейства, готвят и се хранят. И, доколкото ми е известно от документални филми за тези хора, хигиената там е на доста високо ниво. :)

Всичко това съм го написал самият аз и не знам защо е нужно репликирайки ме да ме повтаряте. Направих и угоорката, че сигурно съм закостенял и причината е в мен... Хайде сега без да ми отговаряте, просто пред себе си си отговорете - ще отидете ли на ресторант, в който работи изкусен готвач, който през деня чисти градските кенефи и кара лайновоза за втора работа... Аз не искам да знам отговора Ви. Просто бъдете честен със себе си!

Човече лично съм виждал, че част от персонала в кухните на заведенията за бърза закуска, палачинки и ресторанти в моловете (и не само там) са сигани. Ако повечето хора разберат, че храната им е мита, чистена, рязана и приготвяна от сигани едва ли ще я поръчат, но те не виждат кой и как работи в кухните. Друг е въпросът, че има сигани, които са по-съвестни и по-чисти от бъгларите, но болшинството - не са!

лично мнение : Храната трябва да е музика за всички сетива , трябва да е поезия и красота , трябва да те зарежда с много положителна и да разлива нежна топлина по цялото ти тяло ! Ако някой рони сълзи и сополи , защото друг му крещи , не бих си й помислила да докосна такава храна , защото тя е токсична ! И изобщо, няма никакво значение дали някой щял да се научи по този начин , тази храна е ВРЕДНА , и точка по въпроса !!!

много знаеш какво се случва в кухните на ресторантите в които ходиш да ядеш...

малиии КУХНЯ бе хора...