Шер - една модна икона на 72

Прощалното турне на Шер (2002-2005 г.) бе най-успешното в историята на музиката на солов изпълнител дотогава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заприличала е на Майкъл Джексън от ботокс и операции, грозна е, не можа ли да си остарява достойно

Това са артистите.Искат винаги да са на върха и да имат безброй последователи и обожатели. Но не може да се отрече,е тя е интересна. Вижте и клана Кардашиян.Всички те са очарователни. Въобще арменски ген.Младолики,артистични, харизматични

Стига с това "модна икона" бе !! :))) Е то бива невежество и елемнтарен речник от тези списвачи, ама чак толкова... Харесаха една оригинална фраза в един пост и почнаха да я бълват на всяко второ заглавие в тъпия Лайф егати! :) Да, знам че поста ми ще бъде изтрит, както много други, но от това няма да поумнеете.

Аз остарявам достойно и приличам на г..ът ти.Имат възможности и да го правят.

Като гледаш снимките й на младини, представи си как би изглеждала без пластики! Физическите й дадености са били направо под посредствени, за разлика от амбициите й да успее в шоубизнеса. То пък един бизнес, ама си е сбъдвала американската мечта жената и само тя си знае каква цена е плащала и продължава да плаща! Аз лично като жена никога не съм я харесвал, като певица - още по-малко, но пък в малкото филми, в които съм я гледал, е доста харизматична, чаровна.

Страхотна певица,чудесен глас.Каквото и да е правила, тя е страхотен талант и оправдава изречението което тя самата казва-"Който си го може си го може".Да е жива и здрава!

Каква модна икона е тоя бабушкер.

Американците имат Шер, а българите -Лили Иванова.

И ти също, за да й купуваш албумите.