Шестима яки мъже излизат на Арената във "Фермата"

Шестима представители от двата враждуващи отбота ще преминат през тежки изпитания

Обратно в новината

Коментари - Шестима яки мъже излизат на Арената във "Фермата" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ли са "яки" ? Батхи мазните чалгари !

“Яки” и прости. Приличат на дебели и мазни бакшиши.

Тия ако са яки, аз съм Арнолд!

Дебели не означава яки.

Това шоу е инструмент за опростачване на народа, който и без това си е прост. Всяка вечер глупост след глупост, простотия до шия, за която идиотите Иван и Андрей са богато платени от антибългарската БТВ. чужденците-шефове гледат тази помия и и се радват. СЕМ ТРЯБВА ДА ЗАБРАНИ ТОВА ПОШЛО ШОУ, КАКТО И “ИГРИ НА ВОЛЯТА”

Аз не гледам вече българска ТВ въобще. Няма нищо нормално освен бълвочи за простата неграмотна масовка, която преобладава вече в България.

В този отвратителен свят на насилие двете ЛЕКЕТА иван и андрей слагат своята ,,съчка,, . Що за език се пропагандира в товашоу? ,,Враждуващи ," лагери. Не са съревноваващи се, а враждуват. Ами тогава Олимпийските игри трябва да са най-голямата вражда в света. Агресивност, подлост, да измамиш, да предадеш, да забиеш нож в гърба - на това учат тези предавания, че само така се печели, че само така си теле-звезда. Пошлостта и разпасаността на жените, използвачеството на мъжете - това са качествата, които двамата идиоти толерират,и рекламират и насаждат.

тая простотия...Иване и Андрея отидете някъде на почивка заедно отървете ни от вас...

Махнете това тъпо шоу, което никой не гледа.

- Не стреляйте, аз съм дебил! - Докажи го! - Гледам всеки епизод на Фермата.

Срамно и позорно шоу на идиотите иван&андрей, не е за вярване, че БТВ може да излъчва всекидневно тази помия в най гледаното време. Шоу с миризма на немити крака, пот и бело течение. ОТВРАТИТЕЛНО