17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е нужно да ядете шоколади, яжте пресно смлени какалви зърна, ефекта ще е 10кратно по силен.

В България всичките храни са 100% менте, прясното и киселото мляко, сиренето и кашкавала са от залежало евтино мляко на прах, палмова мазнина и пълнители саламите са от 20 годишна замразена мърша, доставена безплатно след почистване на военните складове на богатите държави, шоколада е от какаова есенция, кафява боя, палмово масло и мляко на прах, плодовете и зеленчуците са генно модифицирани, купени почти на безценица и продавани по скъпо, отколкото истинските в западна Европа. Рибата е от времето на студената война, замразена от военновременните складове на Запада. Затова бягайте от Бългзрия, мутрите ви тровят.

Шоколада може да е , но в бг всичко е гадна химия с палмовп масло и ни тровят отвсякъде!

По принцип си прав, но не на 100 %. И без много да разбира човек е ясно, че за полезен шоколад надали става дума за млечен шоколад с има-няма 1/3 какао и останалото сухо мляко, лецитини, захар, мазнини (палмови и какви ли още не). И в България можеш да си купиш абсолютно полезен черен шоколад - напр. Lindt с 99 % какао го има навсякъде в големите магазини. Има и др. с над 80 % како и без много от гадните добавки. Тук проблемът е както винаги цената: качествените черни шоколади са в пъти по-скъпи от един измислен Своге напр. И разбира се го има проблемът, че трябва да им свикнеш на вкуса.

Тук става въпрос за истински шоколад, който няма нищо общо с този, който се продава в Б-я. И цената му е по-различна. В повечето шоколади какаовото масло е извлечено и заместено с евтини мазнини.

хубаш шоколад трудно се среща по света..какаото е в недостиг. В UK имат добър ама неква щатска фирма ги е зела имай ще го прецака.... остава белгийския за сега.

Има много добър български също

е за трупане на килограми и дебелеене.

Преди много ,много години ,още по време на "тъмният и човеконенавистен" социализъм, в България имаше един шоколад "Аеро шоколад".Е, и до сега не съм попадал на такъв шоколад.Спешиално той много ми допадаше

Някои нямат сърце - следователно щоколадът действува само на небцето им/както и други субстанции/!

Да мога да го потвърдя от собствен опит, не живея в България и ползвам 100% кафяв шоколад ( само какао и какаово масло) по 30гр на ден. Не мога да ползвам захар и (прости) въглехидрати по здрвословни причини . Нямам проблем с фибри ( разтворими или неразтворими - сложни въглехидрати).

стига да не е закупен от България, защото тука е само палмово олио и хиляди Е-та , една деструктивна химична бомба за организма

Гайо, Хармонка?

Lindt