Шон Пен си иска Чарлийз Терон обратно

Шон Пен е с разбито сърце и отчаяно иска да си върне Чарлийз Терон.

Обратно в новината

Коментари - Шон Пен си иска Чарлийз Терон обратно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чарлийз или Шарлийз ;-)

Шон Пен си! иска Чарлийз Терон обратно???? Странно заглавие?!Той колко камили е платил за нея????И тя негова кукла ли е или човек???

София-началото на миналия век.В кафенето на писателите двама от тях си говорят и гледат навън. -Виж каква красавица минава!!! -Кому ли е омръзнала????

Много мъже са така. Осъзнават, колко важна и ценна за тях е била дадена жена, когато я загубят. И ако има нещо, което ги човърка още повече е, ако жената си продължи живота пълноценно и е щастлива. Някак си те винаги смятат, че като ни оставят, ще умрем от мъка. В конкретния случай браво на Чарлийз Терон! Чичко Шон и без това е възрастен за нея, да не говорим, че за лошия му характер се носят легенди от години. Обаче и той най-накрая си намери майстора.

Да допълня към поста си - не само мъжете са така и много жени разсъждават по този начин. По принцип хората имаме странната дарба да оценим нещо или някой, когато го загубим.

Че се сетиш!

Противоречи на всякаква логика, но за голямо съжаление точно жени като нея остават сами, за което и тя самата е типичен пример...

Жени като нея имат избор дали да са сами или с някой до себе си. Нейният избор е да е "сама" - на теб може да ти се вижда тъжно, но тя вероятно е щастлива така. Не всеки човек, било то мъж или жена, има нужда от постоянен партньор постоянно за да се чувства добре.

По-добре сама, отколкото зле придружена! Жената явно освен красива има и мозък в главата.

че осиновеното дете е момченце,а не момиченце въпреки,че това са подробности.

Джаксън

си с Шон тя осиновява и момиченце.Та за кое дете се грижи Шон?Ох пълен качамак....Отказвам да мисля.

За чичо Шон важи репликата на Бен Афлек към Чарлийз Терон от филма "Двойни игри" - А той беше се влюбил в теб. На което тя му отвърна - А кой не би? ;-)

и се сетил за нея!!!Ама това си е тормоз.

звъни,може и да ти вдигне телефона!!!Точно никога.Не я тормози!!!

Тя може да роди дете от Шон Пен, защо й трябва да осиновява.

Може, но не иска. Шон Пен = лош материал

Лесно няма никъде.

И предишната му жена Робин Райт Пен беше много талантлива и красива, но и там не стана. Явно е тежък човек.

Робин Райт е трябвало да му роди дете.

Мария

Родила му е цели две - е и?

Този Шон Пен, ако не беше фраш с кинти, щеше и на вуйна Пенка баничарката да е доволен.

Тази хубава жена не я давам на този дъртофелник. Може да е богат и талантлив артист, но този рус ангел, както пишете в коментарите е не само хубав, секси, умен, талантлив, МЛАД - ТРЯБВА да си намери подходящ за нея мъж. Такива жени не остават сами. Желая й здраве, лично щастие и много, много любов!!!

и аз си я искам в къщи!!!

Шон, съжалявам, но ти предстоят безрадостни дни. Нито ти ще я забравиш, нито тя ще се върне при теб. Не посягай към бутилката- няма да помогне. И времето няма да ти помогне- такава жена не се забравя, каквото и да казват...

Хайде и аз от село да се изкажа неподготвен. До всяка красива жена стой мъж на който му е писнало от нея. Просто са се разделили преди да му е омръзнала. Интелигентна е и го е знаела за това и е предприела първия ход. Иначе щеше да е на Шон. Изобщо там в тия среди суинга е много на мода.

Нямаше смисъл да казваш, че си от село.Изказването ти говори само за селския ти манталитет.

и Пном пен не са роднини .

Тоя ШоПен бая се спаружил

Че и лилипут. С една глава по-нисък от Терон , не от Пен-овица.

Бай Шон да земе да намине насам. Какви ЗЛАТни момичета има тук - кеф ти руси , кеф ти черни. Направо ще се сАлиса като ги види. Пък каква ЛУНА имаме - само за романтичен секс. Ще забрави не само за Терон , ами и бащиното си име !!

от мен + 10, защото успяхте да ме разсмеете, продължавайте в същия дух.

Робин Райт е трябвало да му роди дете. Всяка жена може да има деца, но вече от друг съпруг.

И аз я искам Чарлийз Терон..

Само Шон Пен да не ви набие.

А, нема а се докара до там, не бери грижа :) Она жена му че го утрепе преди тава... Хане, че те гази рено май

...No you don't know what you've got Until it's gone... Шоне, Шоне! Какви ги натвори, брат, а? Да изгубиш НАЙ-красивата жена заради егото си! Рев, молби и унижения те чакат. Дано да помогнат...

Така е сещатате се мъже, ама някак си със закъснение. Мислете навреме де! Не оставяйте красивите ангели да ви напуснат и после като се наситите на пачите си да гледате жално, жадно хубавите жени.

Той го е яд ,че той не я е зарязал. И сега иска да си я върне ,че да я зареже.

По-далече от толкова красиви жени. След тях остава само сърце, разбито на хиляди парченца.

И увеличен черен дроб на дупки,а? Абе я се стегнете!

Сега се е...кспонира възвратно-постъпателно с друг, по-млад и набъбнал.... член на творческата гилдия.

Е ТОЗИ ШОН ПЕН Е ГОЛЯМ ГРОЗНИК,КАК МОЖЕ ТАКИВА КРАСАВИЦИ КАТО МАДОНА И ТЕРОН ДА ПРОЯВЯВАТ ИНТЕРЕС КАМ НЕГО.ЖАЛКО ЗА ТЯХ ТОЛКОВА КРАСИВИ МЪЖЕ ИМА ЧЕ НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЗАБЪРКВАТ С ШОНЧЕТО.

dsco@

Как можеш да приравниш най-красивата афро-американка с онази пача Мадона?

Верно много прост народ пъпли наоколо!

За тъпите шутки всичко може

Да пробва с други актриси докато му пленят сърцето.

остава да си поиска и Мадоната обратно ...

Как няма да я иска??? Трудно се забравя толкова красива жена.

Прекалено красива е за него. Някой добре го беше казал, че Терон е класна жена. Колкото и добър актьор да е - до нея стои като кръпка.

Чарлийз Терон - рядко срещано съчетание на красота и талант. Справка-"Адвокат на дявола", "Жената на астронавта", "Чудовище"/за него взе и " Оскар"/. Страхотна е!!!

Чичо Шон трудно ще забрави този красив русокос ангел. Като се има предвид колко силно въздейства женската красота на мъжете. Самото преживяване да бъдеш с една от най-красивите жени в света трудно се забравя...Като сложиш и другите и качества, защото не е някоя куха хубавелка и безспорен талант - факт. Как да я забрави човека? Разбирам го :)