Шон Пен излиза с актриса от ”Двама мъже и половина”

Шон Пен беше сниман на вечеря с актрисата и модел Еманюел Вожие в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Шон Пен излиза с актриса от ”Двама мъже и половина” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещата са сваързани,този защитаваше в един момент латиносите-партизани,куба,че,и подобни,,плюеше сащ и паницата ,откъдето е ял хляб,.е сега тревожната му личност явно не намира покой дълго време с един човек,един приятел,една жена,една философия...мисля ,че ще превърти в един момент,както много глезени звезди преди него,,,между другото този не се вижда от земята,но явно лети из облаците в главата си,,,

Мия, зарежи го тоя дядка! Вземи мен!

Действайте, тази на мен отдавна ми писна.

Абе не му ли омръзна да ги сменя , тоя ....не искам да го обиждам, щото е добър актьор, но прекали. Не им ли бърка имената?

като за последно треска наред! Напоследък пазарът на виагра разцъфтява само заради него, да знаете!

вирна краката на Шонката?То май опашка има пред спалнята му.Хайде със здраве

Ооо, това е Мия, не я познах, натрупала е годинки, но пак е чаровна.

Чарлийз днес навършва 40! Хич не й личат!

много смотани нещастници коментират тука!Жабари, поигравателно и жаргонно тук казваме на италианците, не на французите!А дамата е от френскоговорящите канадци!?Ясно и личи и по името!Тия били жабари, ония не знам си к'ви, плямпания с пълното забравяне, че просто сме едни балкански, нискоцивилизовани лайнари!?

Успокой тази душа тревожна, до стотина години ще се затрием като нация ние лайнярите. Да живеят жабарите и галфоните (тези дето говорят галски имам предвид)!

Де да можеше пък аз сега, да срещна Шарлийнчето!?

Ето ме, дарлинг ! Петък вечер е, дай да си чукнем срещичка за вечеря :P

Стой мирна, че ония батювци, дето неочаквано надяват, дългите роклички без ръкави, безспирно дебнат!?

Браво и поклон, много важна и актоална новина... по цели нощи се путях и си задавъх писменни вапроси дали Ебанюел Влажние ще пристане на Шон Член или не.... от путенето ми излезе остра джонга на мозака и бръдавица а десниа клепач/ Таз новина ни помага до дъно да се бориме с живота и с политиците кадето постояно са яли кефтета... Ама тез кифтета дет ги плюскат от онез с бурцелоза ли са или са от онез без??? Ама бурцелозата винерическо забулявание лие и по полоф път ли се предава или не? Ако е по полоф път тогава за една нощ ше пламне цялото народно сабрание. Това е много тъжно и грустно защото няма да имаме добри и чесни полетици да ни оправляват и да ни оправят както поотделно по бързата процедура , така и повсеместно по бавната... От таз убийствена мисъл испадам в голяма и далбока дубка... ама таз дубка на морето ли е или не? Дали не е от онез влажнити дето биле под юрганя или е от другите отзади? Боже , напоследак съм станала хипер интелегнетна и наблягам повече на фалосовските неща които понякога са много твърди за поемане от мозака и други важни части на тялото... имам мозак в излишак и бих ви дала с одоволствие, ама съблечена ли трябва да го направя или ублечена... може и саблечена до кръста защото кръста е много важна час от тялото на една жена, жената трябва да го пази за да бъде ячка там а защото не у другаде...все пак изстинските жени като мен трябва да раждат бебита с мисал за запазване на човечеството... в тоз ред на мисли е добре младата двойка да не се крие на тайни вечери под най оединените маси, а дойде в Столипеново или фъколтето за да осинови 10 -20 деца. 39 гудишната чарлийс и без туй харезва и усиновавя на контеинер цветни бебита или деца. Ама сега пък ме тревожи вапроса дали те ще бъдът достатъчно тъмни за нея или няма да бъдът? Браво, статията потпомога раждането на много хубави идеи. Чодесни новини кадето ни карат да бъдеме много по добри и хоманни хоманоиди и жени. невероятно

Василке, ти ли си ма ?

Това някаква болест ли е нарочно да се прави гавра с българския език? Или е някакъв начин да се правиш на интересен, което в крайна сметка не се получава? Говоренето на диалект е забавно, а не произволно изкривяване на думите.

Мери, този път си в десетката на мишената!

Гаврата не е с езика, а с онези, които се подиграват с него! Повече от ясно и очевадно е! Неграмотен човек няма нито подобно мислене, нито словоред, нито чувство за хумор, което се вижда, че е трудно да уловите и за Вас!

Извинявам се, репликата ми за коментара по-горе от 17:17 ч. Страницата се презареди и оттам разминаването...

Половин Клас сводници . Сводничат без да ги питаш. Ужас, не го пожелавам на никой.

малко е старичка ама дрънка

Тва жените са големи мазохистки

До Коледа ще я е ошамарил и нея. Този е непоправим :(

Чакайте да видите Чарлийз Терон като почне да излиза с мене.

е престижно да имаш подобни контакти с неостаряващи "старци" в Холивуд. Определено е така при младите празноглавки ударени от славата и... хормона :)))

Как само звучи- Летисия Мари Генчева. Каква красива фамилия и име.

Свалил е летвата. Казват е, че човек е това, с което се храни. Тази не е ли жабарка?

И Чарлийз Терон е наполовина жабарка, азко. Странно е , че не го знаеш, защото обикноено си добре осведомен

Интересно кой и защо сложи - на една обективна информация. Написана при това с уважение към азко и чарлийз, която по майка е французойка и името и е френско. Нима има такива идиоти, които отричат всичко и са недоволни дори да научат нещо?

На Чарлийз не й личи, явно прилича на баща си.

тоя взе да прекалява