Вики вече е готова с коледния шопинг

Виктория Терзийска бе сред най-нетърпеливите фенове на H&M, които се впуснаха в пазаруване минути след като третия магазин на марката в София отвори врати в новооткрития Bulgaria Mall.

Обратно в новината

Коментари - Вики вече е готова с коледния шопинг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bинаги е била страхотна , със собствен стил като певица ,а виждам че и като актриса се справя изненадващо добре. A понеже рубриката е "лаиф",нормално е да пишат за свеtcки личности като нея,вместо за тризначките или Zара.

ТОВА Е МНОГО ВАЖНО! КАКВА ЛИЧНОСТ,НАПРАВО ВЕЛИКАН! Абе кой ги пише тия статии?

че в разград няма ли молове, само футболни грандове ли виреят там?

е и?

сега вече ще спя спокоино *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вики, дай ми част от хонорарите си и аз тутакси ще се направя Коледното пазаруване, защото и аз не обичам да го правя в последния момент, но като получа заплатата си в последния момент няма как да го направя по друг начин.

А нещо друго не искаш ли да ти даде? Не прочетох да е казала другите да не пазаруват в последния момент, а как го прави тя. Не виждам вина в нея, затова кога ти си получаваш заплатата. Това, че ти се съизмерваш с нея е твой проблем. Нищо лично! Вики е страхотна, пожелавам й успех!

Вики е страхотна.Но и на мене за съжаление ми дават заплатата в последния момент и коледния шопинг се осъществява тогава.Не според моите желания.Не виждам 11111 да е обидил/а/ Вики или дае казал/а/ нещо лошо.Напротив.

Защо няма етикет "Платено/PR"?