17-11-2017 20-11-2018

Коментари

още две турчета на бял свят...да са й живи и здрави дечицата де... те не са виновни че майка им е проста кифла, която за да избегне от мизерията си продаде гъза и всичко и се ръга навсякъде само и само да се уреди с някой кат мъжа си ... е ... успя...честито на печелившите :)

Да сте живи и здрави, Зузу, ти и бебенцата! Желая ви много щастие, късмет и прекрасен живот! УСПЕХ!!!

Защо не носи фамилията на Стоян.

Гюзелар ханъм бъзикня.

Заибнье по 2

Кога една пробивна селянка без образование, само защото е пробила по неин си начин в телевизията, вече я наричат журналистка! Тя изобщо дали има умствения капацитет да завърши журналистика! До къде стигна обезценяването на образованието! Но като имаме предвид, че и пишештите статии не са журналисти, а от кол и въже и реално са назначени като копирайтъри, които даже са стилистично и граматически неграмотни, какво да обакваме!

Да прав /права/ сте.То образованието скоро ще е сведено до възможност да се чете ,да се подписва и да събира и изважда цели положителни числа. Ама защо никой не пише за научни сътрудници ,били те мъже или жени / по -точно жени или мъже/ .Вярно ,че драстично намаляха в последните 30 години

Не говорете с подтекст за ДИР. Че Свещенният Български език не е Майчин език, за редакторите им.

2004 в брадъра, 18 години оттогава, тя вече милф станала. Една от малкото от бб1 които пробиха. А влезе към края на предаването.

Нека и тя даде своя принос към културата. Неповторимо! Никой го не може! А Зеленски бил катастрофирал леко......Ето пък друга важна новина. Хубаво е човек да е информиран с...глупости от ранни зори. Избори идат.

И защо бебетата не се казват Айше и Филиз да речем, айде стига лицемерие, не си харесвате нито религията, нито произхода,

Първото дете е с мюсюлманско име, решили са второто да бъде с християнско, все пак бащата е християнин, но са се родили две, все пак са спазили решението си относно второто дете /в случай децата от второто раждане/.

И двете имена са гръцки.

Що за извратени долни боклуци пишат тук и къде са модераторите ?

Това се питам под всяка новина :D

Тази бих и лизал сливката до откат.

Хубавка е тая Зейнеб. Няма пози и надути доуки като другите . Да са и живи и здрави децата. Бащата че е комунистически запартък е друга тема.

Теа бугарите висша раса ли са бре

Да висша.... Раса от лумпени. Поне останалите на територията.

Дали е важно за Българите какво се случва със зайнеб?

In vitro е работата.

Е и като е ин витро? Това са деца за България. Комплексарска работа...

Е , и какво от това , вече всяко второ дете е инвитро...

показателно, че нещо не е наред със здравето на хората...

Хахаха и кво Стоянчо маме взе курва за жена и едно момче не можа да ти роди, ся гледай 3 момичета олигофрен хахахахах.

И защо трябва да е момче? Булгаропитек...

Щото в Бг-то сме с мисленето на арабския свят, Азия и разните държави от 3-тия свят

Когато една двойка има само женски деца, причината е в мъжа и спецификата на хромозомите в спермата. Хромозом 23, при яйцеклетката е Х, при смерматозоида е Х,Y. Когато се комбинират X и Х е момиче, когато се комбинират X и Y е момче. При много мъже преобладава хромозома Х и затова им се раждат само момичета. Не е причина жената, понеже нейният 23ти хромозом е само Х, а e мъжът с двата варианта X, Y.

че проявлението на детеродните способности на някогашни участнички в риалити формат е новина. Обаче явно е. Като изключим сарказма, по моему, напълно оправдан, желая здраве и на родилката, и на автора на творенията, и на самите творения.

И какво толкова като родителите на Балевски били я приели, поне тя го твърди. Това не е доказателство за нищо и в крайна сметка това, че са богати, не значи, че са добри или хора с по висок морал и изисквания, а не да приемат тая обща вършачка.

Естествено красива и умна! Супер генетичен материал. Да са ти живи и здрави. Българин съм, но нашите клявки едно дете не раждат. Кой ще пие и пуши до откат. Бих ти направил 6 деца ако те познавах!:))))

Ъхъ, не раждат и едно понеже имат до себе си банкрутирал тъпак с претенции като теб. Заебнето ражда от ДС наследствен богат престъпник, а не от бай Хой шофьор на баничарка.

И що реши, че съм банкрутирал? :)))) Ще ражда от ДС тупан щото не ги изметохме навремето. Циганките що раждат по 10? И те ли за ДС агенти се хващат? Морала, моралаааа...

Гоце, говорим за българките, а не за циганките. Ти нег умееш да мислиш

Циганките раждат по 100 за да взимат помощи и да има повече да ходят да викат Како дай някой лев.... Така че няма нищо общо с морала

Тая не беше ли от Биг Брадър, дето преспа с бъдещия победител, а като излезе отиде при жена му да и разкаже! Помните ли? Толкова тъпо, безморално парче трудно се среща

Koj e tozi pobeditel?

Честито, живи и здрави всичките. Сгодно булче, още може. Успех. Зачеването, износването и раждането на близнаци, зависи изключително от жената (или АГ екипа, когато/ако има нужда от такъв), но не и от мъжа, който я е заплодил. Това, че той има близнак, не може да повлияе на жената да близни. Айде, хаирлия да е! И, наздраве.

Ти чувал ли си за ген, за наследственост и защо децата приличат на родителите? Не си, явно. Не си учил, не си чел, роьителите ти и те са на това ниво

Искаш да кажеш, че гените и наследствеността на партньора на булчето, са повлияли на зачеването й с близнаци?

Сега процеса на зачеване ли ще обсъждате, дами и г-да? Важен е резултатът, а той е налице и е двоен. Кое е повлияло на това да е двоен, е мистерия, която няма как да разбулите тук. :)))

е като се боде само в шоколадовия цех как забременя? Иначе фърлена е пара по нея. Ама заради това ще да е... задният двор.

Мой колега казваше така: "Аз разлика между турци и сигани не правя". Според мен има разлика, но може и да е прав, не знам.

Приятелю, много си зле. Нищо общо няма между двете раси. Туркинчетата са много харни булки. И циганките има красиви и свестни. Въпрос на възпитание. Живея в Канада и съм виждал красиви и умни жени от всяка раса.Просто въпрос на предпочитание. Индийките са невероятни жени примерно..

О щом до индийки си опрял в тази замръзнала клоака Канада си или на социал или кариерист в Тим Хортънс..

Замръзнала е главата ти.. Второ, индийците ще те купят и продадат бе прошляк. Идват от богати касти с милиони си играят. Ти гледай какво ти казва Копейкин в кочината. Имам съседи индийци с по 5 къщи всяка за милион. Ганю Гащника акъл дава.

Ти си генетик , колкото чистач на клозети

И аз не правя разлика. Думкам ги и двата вида, стига да са готини.

Простовата и безлична жена, издигнала се е заради подкрепата на партньора си. Какво толкова е видял в нея като няма нищо за гледане? Та тя дори и правилен говор няма.

Сигурно дава и отзад. А ти, като се стискаш, само така ще има да си пишеш завистливи коментари, Мери.

Май женска ревност се надушва ....:))))

Кат се еват кът зайци и 10 сиганета ша ги напраи.

Ги с рускинчетата.

айде още две циганчета на България..аман раждат по сто деца топим се българите

Ми що не раждаме? Пари ли нямаме или жилища? Всичко е до ценност. Като гледам всичко се нашарило с татуировки като тапети, наргилета, екскурзии., обеци и бръснати тикви. Ама за деца пари няма.

Абе от къде ги намирате тия списвачи на дописки, от гората ли?! “Заебне даде живот на близначки”?!?? Ама какво, спаси ги от удавяне ли, от измръзване? Нормалните жени раждат, но някакъв неизвестен миндил “дава живот”?! Бахаххаха!

Точно в десетката ++++

Много чаровно, много красива, много сладка. Да са й честити.

Да са й живи и здрави!

Ако беше светлоочка - и аз бих я наебал!

Светлоочка, тъмноочка, добро е мацето.

Добрите крави, винаги близнят.

Най-симпатичните от всичките BIG BROTHER сезони са Пеньо и Зайнеб

ЗЕйнеб като цяло да, но на Пеньо какво е симпатичното?!

Браво, момиче. 3 деца роди!Симпатична и естествена. Харесвам я и мъжът й очевидно има вкус и акъл в главата, като е търсил жена.

На Зизу бих и направил и 5 деца! Симпатична и естествена. Да са и живи и здрави!

Добре си се ориентирал! Мисилманките винаги са перфектно епилирани навсякъде. Религията го изисква май, обаче за разлика от българките винаги се поддържат в това отношение.

Kalin

Тая не беше ли обърнала резбата?

Да са им живи и здрави. Тая поне не се прави на кифла толкова. Хубаво туркинче!

Да са им живи и здрави

Най-добре е да ги кръстят Газилиа и Емрохонт Кофторий

сигурно си много горд със себе си