Коментари - Ще чуем как Мария Бакалова говори като кучето Космо от 5 май догодина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съветско куче. Значи са я избрали заради акцента.

А да полае малко на микрофона? CENA?

Девойката си е прибрала една шестцифрена сума минимум, а вие и злобейте. Аз много си я харесвам и отгоре на това участва в други проекти пак с успешни актьори. Хайде Весели празници!

Ти кого ще лаеш ма, Марио. ей сега ще те торбоширам

Сега куче,по нататък може да играе и саксия !

Това девойче не разбра ли че с този акцент никога няма да е нещо в Холивуд. Такива като Пенелопе Круз или Антонио Бандерас са единици и все пак са испанци и се котират много повече.

Има доста чуждестранни актьори, които успяват макар и за кратко в Холивуд. Но наистина погледът към тях не се задържа за дълго. А що се отнася до акцента й, доста се подобри за краткия период на престой. Истината е, че добрите актьори би трябвало много бързо да преодоляват такива "дефекти", защото понякога се налага да имитират определен акцент. Важното е, докато е на гребена на вълната и все още я помнят, коя е, да монетизира славата си. Е, порадвайте се малко, че някоя/някой българка/българин има успех някъде. Стига с непрестанната злоба към всички и най-вече околните!

Хора стига сте правили от мухата слон, да озвучаваш куче като 3то степенна роля не е нещо велико.

Кучката ще лае?!?!? Това ли се нарича възход в кариерата??? В хъба на четири крака и същото лаене , щеше да си милионерка !!!

че тя и сега си говори така...

Абе той и Жорж Ганчев ( Бог да го прости) имаше прославена филмова кариера в САЩ. В някакъв явно детски филм имаше безгласна роля като "ръшан солджър нъмбър уан" , лазеше по един сипей и отзад едни дечица с лъкове му забиха една стрела в задника.

За първи път да"играе"нещо по умно от нея! А кучето има ли тампон?

Първо прослави България като псуваше на български и си завираше разни работи в оная работа в един американски филм. А сега ще ни прослави още като озвучава куче. Как да не се гордееш и да не завидждаш?

Страхотно постижение!!! Как да не се гордееш че си българин! Предлагамн 5 май да е новият национален празник на България......една дива селянка ще лае вместо куче в американски филм! Какви висоти само! Каква гордост!!!

Постижение си е за българска актриса и то голямо. Други български актриси ги млатят по гримьорните, като вече не стават за еб..не и истерясат, или дори станали вече кино звезди единственото с което ги знаем е че се излагат публично на дърти години , гонейки млади момченца по партита . За актьорите същата работа единият известен повече с престоя си в ареста, брат му известен в това , че играе пето борче, 10-ти талибан в масовките на евтините екшън продукции , дето ги снимат в Бояна..Така че да , потиежение си е за български артист.

Емии по-добре отколкото да говори на български и да резили езика ни в малоумния филм

та казвате да си го преместа от единия крачол в другия...

е щом са я избрали за озвучаване на куче,значи добре може да лае момичето

търпение да я чуя! Просто не знам как ще издържа до 5 май!

Оф,оправи ми се настроението . Световно неизвестен филм ,със сюжет като в куклен театър и нашето Марче като куче. Просто няма такава веселба .

и със сюжет от комикс, но със сигурност с много голям бюджет.