Сидни Суини: Извинявам се, че имам страхотни гърди

Актрисата беше разкритикувана от известна филмова продуцентка

Обратно в новината

Коментари - Сидни Суини: Извинявам се, че имам страхотни гърди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво ама после да не се чуди, като я питат каква е цената.... :) Щото вече е уточнила КАКВА Е, нали така? :)

Ще си ударя една чикийка

В този сайт сякаш чуждестранните личности (с противоречива известност или не), които се отразяват са предимно американски. Такива от други страни сякаш не съществуват. Защо не за японски, немски, мексикански, канадски, сръбски, френски, бразилски, гръцки, колумбийски, австралийски и пр., та макар и не обезателно известни, стига да е по смислена тема, която обогатява? Тази новина и тези снимки с какво ни правят по-информирани или по-добри? Или това не е въобще критерий.

Stanko

Какво иска да каже?Че щом има големи цици има голям талант?Ний знаем,че всичко е до цици и вагини ама като го кажем и почват викове за сексисъм.

Добре, че са циците. Че иначе муцунката й по-селска от на на наш'то Мими Бакалова. А фъфленето даже и не го коментираме. Аман от тия измислени звезди. У нас набъкани със силикон, иначе красиви момичета. По света ни пробутват пък другата крайност - средностатистически продавачки от бакалия за някакви мега хипер супер красавици.

Стига си плюла по Мария Бакалова ма, завистницо плешива. Ти и грозните ти дъщери, дето работите като чистачки на гарата не се назлобяхте, газ пикаете през миризливите си шнуди.

Нашта Бакалова е известна предимно с грозното показване на шундата си.

Сидни Суини: Извинявам се, че имам страхотни гърди ... и никакви морал и принципи.

Големата цица е убава докато не ти е всеки ден вкъщи за дълъг период от време. После мечтаеш за класически среден размер, който да не търсиш около кръста на любимата:)

Това че си се фокусирал само в един чифт не означава че всички цицомани са толкова ограничени-)

За протокола, има мъже цицомани, но има и цицофоби. Първите обичат големи женски гърди, а вторите мразят малки женски гърди...

Честно казано е страхотен талант и е много сексапилна. Има голямо бъдеще. Не е перфектна, но е истинско удоволствие да я гледаш на екрана. Продуцентката да си смени професията

се дължи на това че още не си е сменила пола, увиснали или не, жената показва женски гърди... и гради кариарата си на, отричаната напоследък в Холивуд, старичка проява на женска женственост;)

Е то е само това... и едни лениви очи, като на отегчена пача.

Няма нищо, коте, няма нищо..

Моме, ползвай ги сега, че кат станат кат мойте ша трябва с друго да са хвалиш.

за наколенки ли ги ползваш

и какъвто съм безстрашен ти казвам да дойдеш сега насам и да не се разправяш толкова.

симпатяга е но гърдите и не са страхотни а доста увиснали:)

Ех тази женска завист. Не може всички да са с лисичи муцунки и по на 21 години :)

Абе Евче, и вие женските ли вече откачихте. Тоест ако е натурална цица,а не е силиконова футболна топка да стои щръкнало напред и на страни, побрана в три размера по-малко горнище тип триъгълник за инста, не го признавате за хубава цица? Баси, после мъжете виновни, че ходите като киборки напопмани с всякакви полимери

Абе не е лоша мацката. Малко фъфли все едно е с протези но здраве да е. Иначе няма лошо. Дал им господ цици - ами да ги ппказва какъв е проблемът

че кой има нещо против големите гърди!? Аз определено не! :)))))))))))))))))))))

на порното може да стане кралица, за другото кино си трябва талант и харизма. Лелката правилно ѝ е казала, че няма такива данни.